Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znanstvenici doživjeli šok: Nađen je prvi znanstveni dokaz da postoji Bog!  (Pročitano 47156 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Кад ће да пошаљу репортера да узме изјаву с обзиром да је сад лоциран?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Кад ће да пошаљу репортера да узме изјаву с обзиром да је сад лоциран?  Smile

To ce da uradi prvi Blic, eksluzivno, na cetiri strane  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Naravno da postoji. Dokaz je prost. Ako postoje Herkulovi stubovi, postojao i je Herkul (Herakle). A kako bi on postojao da ga nije napravio Zevs? Ergo, Bog Zevs postoji.
  evo još jednog dokaza da postoji Bog. pisano je,da mrtvi ustaju ima neki koji neće verovati ni tada. vernicima je i bez materijalnog dokaza jasno da Bog postoji. tako predragon je još jedan dokaz više samo da Bog postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
pisano je,da mrtvi ustaju

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Normalno je da je pisano da neki neće verovati.
Stari manipulativni mehanizam koji kod vernika treba da stvori osećaj više vrednosti, posebnosti. Povlađivanje njihovoj sujeti učvršćuje ih u veri, olakšava razna žrtvovanja, trpljenja i odricanja.
To koriste svi, hrišćani, muslimani, pripadnici raznih sekti, nju ejdž pokreti, čak i političke ideologije.
Ja znam, ti ne znaš; ja vidim, ti si slep; ja sam dobar, ti si loš...
Ljudi vole da budu posebni.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Normalno je da je pisano da neki neće verovati.
Stari manipulativni mehanizam koji kod vernika treba da stvori osećaj više vrednosti, posebnosti. Povlađivanje njihovoj sujeti učvršćuje ih u veri, olakšava razna žrtvovanja, trpljenja i odricanja.
To koriste svi, hrišćani, muslimani, pripadnici raznih sekti, nju ejdž pokreti, čak i političke ideologije.
Ja znam, ti ne znaš; ja vidim, ti si slep; ja sam dobar, ti si loš...
Ljudi vole da budu posebni.
    ja ne vidim tebe kao manipulanta,ti jednostavno ne veruješ,tu nema manipulisanja,kao ni kod mene. to je bar jasno. ili da se lažemo.ja ne koristim laž nije u duhu Hrista a ti kako hoćeš! onda gde je tu manipulacija. doista je to pokazano da što je pisano pisano je. kad bi mrtvi ustajali ne bi verovali neki. moj prijatelj at eista doktor je na jasni dokaz izbacivanja demona smrtonosne rakovine jednostavno očajno rekao,mora da je greška. on jednostravno ne moće to uzeti jer bi to za njega bio poraz ,ubilo bi mu savest toliko dana treniranu da ne veruje! i ja sam ga razumeo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ne manipulišemo nas dvojca, niti bilo ko na forumu. Svako ima svoja uverenja.
Manipulacije potiču iz centara moći koji koriste religije i ideologije da bi kontrolisali narodne mase kako bi ostvarili svoje interese.
Manipulacije i laži koriste i manji igrači, kako bi se ovajdili na neki način. Recimo ovi što su sproveli istraživanje o kome govori tema. Lažu gurui, osnivači sekti, političari, vođe...
Oni imaju interes da lažu. Mi nemamo, uglavnom smo iskreni jedni sa drugima, govorimo ono što nam duši. Ako forsiramo neki koncept to je zato što ga smatramo dobrim kako za nas same tako i za druge. Svako od nas ima svoju viziju nekog boljeg sveta kakav želi da vidi.
Nekad je ta slika proizvod zablude u kojoj smo dovedeni. Neke zablude mogu biti opasne kako za pojedinca koji je njihova žrtva tako i za one koji stoje na putu težnjama tih ljudi.
Takve stvari su opasne. I ako su sa tačke gledišta tih ljudi, njihove namere časne, stavovi istiniti, oni su pretnja.
Na forumu nema puno takvih.
Tebe lično smatram za iskrenog čoveka. Nemaš zle namere.
Malo mi smeta isključivos. Ne volim to da vidim kod ljudi. Jednako mi smetaju  ekstremni u veri i ekstremni u ateizmu.
Želeo bi da vidim ljude kao slobodoumna, radoznala i kritička bića. Da budu lišeni stega i predrasuda. Da glavna težnja bude sticanje znanja i spremnost da se prihvati ono gde nas taj put odvede.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ne manipulišemo nas dvojca, niti bilo ko na forumu. Svako ima svoja uverenja.
Manipulacije potiču iz centara moći koji koriste religije i ideologije da bi kontrolisali narodne mase kako bi ostvarili svoje interese.
Manipulacije i laži koriste i manji igrači, kako bi se ovajdili na neki način. Recimo ovi što su sproveli istraživanje o kome govori tema. Lažu gurui, osnivači sekti, političari, vođe...
Oni imaju interes da lažu. Mi nemamo, uglavnom smo iskreni jedni sa drugima, govorimo ono što nam duši. Ako forsiramo neki koncept to je zato što ga smatramo dobrim kako za nas same tako i za druge. Svako od nas ima svoju viziju nekog boljeg sveta kakav želi da vidi.
Nekad je ta slika proizvod zablude u kojoj smo dovedeni. Neke zablude mogu biti opasne kako za pojedinca koji je njihova žrtva tako i za one koji stoje na putu težnjama tih ljudi.
Takve stvari su opasne. I ako su sa tačke gledišta tih ljudi, njihove namere časne, stavovi istiniti, oni su pretnja.
Na forumu nema puno takvih.
Tebe lično smatram za iskrenog čoveka. Nemaš zle namere.
Malo mi smeta isključivos. Ne volim to da vidim kod ljudi. Jednako mi smetaju  ekstremni u veri i ekstremni u ateizmu.
Želeo bi da vidim ljude kao slobodoumna, radoznala i kritička bića. Da budu lišeni stega i predrasuda. Da glavna težnja bude sticanje znanja i spremnost da se prihvati ono gde nas taj put odvede.
    ne radi se o neko ekstremnosti,kao što sam rekao,svet stoji pod dva gospodara mjednom kora da služi. nema wslobodnih,to je još jedna zabluda našeg uma. kada neko biva na čas prpadnut to ne znači da je reč o nečem trećem već o samom čoveku i činu straha ,koji proizvodi trzaj. ako vas neko zagolica to dolazi od vas ne od nekog trećeg. tako i vera ili dolazi iskreno ili je nema. ako je iskrena onda ona ne sumnja. ja nisam ekstrem. ne verujem ni u ateistički ekstrem. to su duhovi. naravno postoje polovični vernici ali vernici. akstremni ateista ili mlaki ateista sve je isto,on je jedan nevernnik. plata ide pa ide.
    moj" ekstrem" je realan.oni koji su foliranti oni čine da ja ličim na ekstrema.
   mene ne dodiruje neki materijalni dokaz ili onaj nematerijalni. ja nisam malouman ni beba da me neki naučnici mogu varati. vera je stvar onoga unutar. Bog ne komunicira sa vernikom naukom. ko moće slagati moju  nutrinu ili taj sigurni osećaj Duha svetoga kada dođe z nak da je neko doista postao hram svetoga Duha i dobije jasni znak,govor u tuđim jezicima ili vidi vizije i one se zbudu. tu niko ne moće sa strane da vam to doda ili oduzme to je Bog. ako ja tebe danas pitam ja pitam svesdno biće. ako ti meni odgovoriš ja znam da si ti svesno biće,nisi drv o ili nevidljivi neki faktor koji moguče ne postoji. to što milioni danas nisu hteli doći Bogu kako piše,to je veliki problem koji zbunjuje ateistu. ko tebe sputava da ne prokušaš Boga,zamoli ga da ti se objavi pa onda prosuđuj. ja sam tako radio u danima ateizma. Božji mir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tu sam budimo frendovi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 9537.53
Mnogi odbacuju istinu da postoji Bog. Ali imto nece nista pomoci jer istina je uvijek pobjednik
IP sačuvana
social share
Trebam prijatelje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.