Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jun 2025, 01:10:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Znaci ne verujem!!!!????  (Pročitano 4069 puta)
20. Feb 2007, 15:09:07
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 5
BEOGRAD - Nepoznata osoba pod pseudonimom Transmutabilni Transformer na sajtu gay-serbia.com objavio je 14. februara oglas "Zaveštajte svoje telo u humanitarne svrhe!", u kome se afirmiše seks sa mrtvacima. Oglas neverovatne sadržine prenosimo u celini:

"Budite humani i nama, ljudima malo iščašenog erotskog ukusa, zaveštajte svoja tela da se nakon smrti njima služimo u seksualne svrhe. Obećavam da će sve biti nežno da nežnije ne može biti. Nećete praktično ni osetiti!

Setite se koliko ste puta bili frustrirani nedostatkom partnera. Možete li zamisliti kako je nama, osuđenima da kopamo groblja pod okriljem noći, upadamo u mrtvačnice i potkradamo njihove naseljenike, krijemo smrt komšija ne bismo li došli do malo užitka i zabave? Dok država ne reguliše naša prava, vi budite humani i humanitarni, jer to je jedini način da preživimo! Podarite vašu telesnu ljusku, duše oslobođenu i beživotnu nama na upotrebu! Zahvaljujem."

Po objavljivanju ovog oglasa na istom sajtu se rasplamsala diskusija koja je trajala više dana i u kojoj su se mogli čuti više nego bolesni komentari koji uglavnom pozivaju na protivzakonita dela. Iako su pojedini učesnici u raspravi zbog morbidnosti nekoliko puta tražili da se diskusija prekine, moderatori foruma su ostajali nemi i produžavali diskusiju.
Na pitanje jedne posetiteljke, upućeno osobi koja je dala oglas, a koje je glasilo: "Da li si ti nekrofil?", nepoznati je odgovorio:
- Pa, o sebi mislim kao o osobi istančanog ukusa. Nekrofil zvuči tako grubo i medicinski, kao homoseksualac. Ne sviđa mi se ta etiketa. Mada, ako misliš da li vodim ljubav sa preminulima, onda je odgovor da. Ali, ljubav je ljubav, zar ne? Tako je glasio naziv jedne vaše kampanje, pa što i ja tu da ne nađem svoje mesto?

Sledeći forumaš je pitao: "Je l' to znači da prihvataš sve mrtvo što ti padne šaka, ili ipak imaš neke svoje favorite? I, da, koliko često imaš odnose?"
- Prvo, naravno da biram, kao i svaka druga osoba. Imam svoje preference. Volim izrazito mlade ili izrazito stare, zavisno od seksualne tehnike. Bebe koristim za oralni, jer se cele nataknu, a matorce volim da penetriram, onako žilavi i suvonjavi nešto su kao uska guza za vas gejeve...

- Što se tiče svežine, preferiram sve dobi, jer svaka nosi svoje slasti. Najsvežiji se mogu upotrebiti za nežnost jer su još najsličniji živima (i stupanje u emotivnu vezu), dok one od nekoliko godina, koje otkopam ili odmrznem, koristim isključivo u sado-mazo varijantama - glasila je replika morbidnog oglašivača.

A za policiju i istražne organe posebno bi mogao biti zanimljiv odgovor na pitanje jednog posetioca sajta: "Kako dolaziš do objekta svoje čežnje?"
- Što se tiče pronalaska objekata svoje čežnje, ima mnogo načina. Potplaćivanje radnika u mrtvačnicama, lažne pogrebne agencije koje sa nama sarađuju, divlje klinike za ilegalni abortus, kremacione sale koje stavljaju pepeo od drveta, a nama doturaju leševe i slično. Skrnavljenje groblja je kranja varijanta, i pomalo staromodna, više filmska nego stvarna.

Antrfile:
Gde su granice bolesnog uma?

Kada je, posle svih izrečenih gadosti, jedan posetilac foruma zatražio da se prekine ova diskusija, moderatorka je odlučila da nastavi, uz sledeće obrazloženje:
- Korisnici se mole da se drže teme, pošto tema (bar u mojoj interpretaciji) ne krši pravilnik, a između ostalog spada u golicljive (mada možda i u oglase?), ona za sada ostaje tu gde je. Setimo se da ima i drugih tema koje ne odgovaraju svačijem ukusu, no one i dalje tu stoje jer ima koga zanimaju.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
a zasto u naslovu teme stoji "znaci". Nemojte koristiti suvisne reci tamo gde im nije mesto.  Smile Bilo bi mnogo razumljivije da pise: "ne verujem"

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
a, tog dana je press lansirao vest o nekrofiu u centru bgd...

lele.. "kak'i" glupaci... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 5
Sto je najgore na tom forumu stvarno velicaju nekrofiliju!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
bolesnik a sta ces kada je debil u zivotu i ne moze da nadje nikoga,pa da mogu i ti mrtvi bi ga odbili! Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
kako ne shvatate da je u pitanju najobicnija paljevina...
neko je procitao tekstu presu i odlucio da se nasali... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

у томе се срезу сада налази извесно сумњиво лице..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
Zastava Divna Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
A sta si ti care trazio na tom forumu?
 Smile
IP sačuvana
social share
И свуда гдје је српска душа која,
Тамо је мени отаџбина моја –
Мој дом и моје рођено огњиште…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Aman ljudi, dokle više s tim Kurirom... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Ma, lik ocigledno zajebava ostale... Pa, pogledajte malo bolje. Cak je i par viceva parafrazirao i utkao u svoju pricu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Sto je najgore on se zeza,ali njihov moderator smatra da je to ok.
To su te divne organizacije koje se zalazu za jednakost polova  i ostalih bolestina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jun 2025, 01:10:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.