Ma sa ovim su Knez lazar i Milos Obilic pusili travu pre neko sto su posli u boj na Kosovo...a da nisu odbranili bi Kosovo i sada bi ja bio kuci a ne...duga prica!
Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Ma sa ovim su Knez lazar i Milos Obilic pusili travu pre neko sto su posli u boj na Kosovo...a da nisu odbranili bi Kosovo i sada bi ja bio kuci a ne...duga prica!
Ma sa ovim su Knez lazar i Milos Obilic pusili travu pre neko sto su posli u boj na Kosovo...
ne ne neeee brate grešiš. ovo je moja baba Roksanda Lazarević, ćerka kneza Lazara, donela u miraz mom dedi Vuku, što znači da se Laki i Miki nisu mogli napusiti, pa su i izgubili.
Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
A postoji i druga teorija porekla i značaja ovog predmeta, koja je manje verovatna, a to je da ovaj predmet potiče iz jedne ugledne srpske porodice, jednog uglednog srpskog biznismena iz 13. veka koji je se bavio prodajom tanga gaćica, vibratora i ostalih sexy igrački, te mu je ovaj predmet služio za razna uzimanja mera. Tipa potrebne količine vune za tanga gaćice ili duzine drvene motke iz šume Striborove sa kojom je podučavao ne iskusne srpske seljanke podno planine Kavkaz. Ako je ova teorija istinita i to dokaze praksa njegova vrednost se na domacem trzistu podiže na 0,2 dinara, a na inostranom, evropskom trzistu (Bugarska, Rumunija-EU) cena se moze povecati i do 2 dinara. A čujem da je zainteresovan i Prdenko Radić(Poznati teniser).