Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:31:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zločin bez kazne, 13 godina od Oluje  (Pročitano 15733 puta)
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
Pa nije da nema... ali opet, sve je to povezano - da se Srbi u Hrvatskoj nisu dali zavest praznim pričama, do čitavog sranja ne bi ni došlo... tako da, kako god okreneš, posve je jasno na kome leži odgovornost.
ajmo onda malo dalje u proslost,da vi niste htjeli iz jugoslavije nista od ovoga ne bi bilo i jos bi nam reprezentacija 92 postala evropski prvak
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ti si pitao kako bi sada radili. Pouceni smo iskustvima, ja sam ti rekao sta bi u buducnosti radili...

Aha... to si ti pogledao u kristalnu kuglu... sorry, nisam to odmah skužio

Da li zboruvas makedonski? Za Srebrenica i Vukovar golemiot broj lugje e vo HAG.

Mislim da nije pitanje tko je i zašto u Haagu, kako je i što je netko činio.

Uostalom, ako su za Srebrenicu i Haag odgovorni u Haagu, onda je to - zasluženo. Zar ne?

Knin, to su cak i Hrvati rekli.

Knin je napušten nakon granatiranja. Odnosno, da nije bilo granatiranja, ne bi ni bio napušten.

U čemu je problem?

Opet ne razumes srpski? Oces opet po makedonski? Smile

Za svako mirno preseljavanje hrvata, srbi odgovaraju. Kuzis?

Paaa... recimo da bi to bilo OK, kada bi Hrvati na teritoriji Srbije proglasili paradržavu, odbili priznat ustavni poredak Srbije i pokrenuli oružanu pobunu protiv legalno izabrane vlasti i međunarodno priznate države, a sve uz pomoć oružane sile susjedne države.

Naravno, Hrvati to u Srbiji nisu učinili. Srbi to u Hrvatskoj jesu učinili. Pa sad ti izjednačavaj te dvije situacije koliko god hoćeš, ali to nije isto.

Cim se nesto slavi, znaci da nije tragicno, nego da je veselo.

Pa ne slavi se to što je tragično, nego ono što je veselo - a distinkciju između tragičnog i veselog već smo definirali.

Još gore od toga što nema kazne je kreiranje falsifikovane istorije, povjesti koja će pojesti istinu, da je zahvaljujući borbi Srba za svoju slobodu Hrvatska opstala. Da je za to platila Srbe genocidom i pljačkom tokom celog 20. veka. Da se svet pravi lud. Ali, a to ali postoji,svet se pravi lud jer ima interes. Svet ne želi državu koja ima 24 miliona stanovnika, sve pogodnosti od Dunava od Jadrana, od Panonije do Alpa. Svet želi da kupi Jadran za kikiriki. Oslobađanje od Srba Hrvatska je već platila poklanjajući slobodu, samostalnost i nezavisnost onima koji su je držali u ropstvu pre toga 400 godina.

droga je pošast modernog doba
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 19:05:31 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

,,Stolari obradjuju drvo,oruzari prave strele,mudr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iskoristio bi priliku,da kao clan jednog od najjacih srpskih foruma,dam pomen svim mojim stradalim zemljacima u Krajini.Ovih dana se desio jedan od najvecih egzodusa mog naroda i mi uvek i u svakoj prilici moramo,bez obzira na mesto i vreme da podsetimo na stradanje tih ljudi,koji su izgubili zivote samo iz jednog razloga;a to je da su rodjeni kao Srbi u Hrvatskoj.Hrvatski  zlocin prema nama jednak je po ideji i po monstruoznosti kao Hitlerov zlocin prema Jevrejima i Turske prema Jermenima.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 19:10:05 od Mysashi »
IP sačuvana
social share
[b][/b]MysashiMyamotto!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Majke ti mile!!!! Zar su Židovi u Njemačkoj osnovali paradržavu, podigli oružanu pobunu i odbili priznat legalno izabranu vlast i pravni poredak međunarodno priznate države?

Ako jesu, onda je stvarno to isti, identičan slučaj.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Aha... to si ti pogledao u kristalnu kuglu... sorry, nisam to odmah skužio

Znam da si hrvat, jbg, sta da se radi... Ti si prvi pitao sta bi bilo, kad bi bilo...i trazio si odgovor.

Mislim da nije pitanje tko je i zašto u Haagu, kako je i što je netko činio.

Uostalom, ako su za Srebrenicu i Haag odgovorni u Haagu, onda je to - zasluženo. Zar ne?

Ja sam ti naveo cinjenice "Oluje". Znam da je tesko za shvatiti ali opet, nemam nameru da ubedjujem hrvata, pogotovo hrvate koje dolaze na ovaj forum.

Knin je napušten nakon granatiranja. Odnosno, da nije bilo granatiranja, ne bi ni bio napušten.

U čemu je problem?

Problem je prekomerno granatiranje vec do pola napustenog grada. Izjave+srpski svedoci+strani svedoci. U tome je problem.

Paaa... recimo da bi to bilo OK, kada bi Hrvati na teritoriji Srbije proglasili paradržavu, odbili priznat ustavni poredak Srbije i pokrenuli oružanu pobunu protiv legalno izabrane vlasti i međunarodno priznate države, a sve uz pomoć oružane sile susjedne države.

Znaci podrzavas Srbiju sto je siptare tamanila ali ocigledno ne dovoljno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

,,Stolari obradjuju drvo,oruzari prave strele,mudr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Strah da nam se ne ponovi 41-va,naterao je da i ljudi od osamdeset godina uzmu sekire u ruke i sa nama cuvaju nocne straze i prilaze nasim selima.Da samo znate koliko je nasa zelja bila 91-ve da ne dozvolimo da nas kao ovce ponovo ne bacate u jame-nikada vam ne bi bilo palo na pamet da na nas krenete.Uostalom,nas je porazila nesloga medju nama i slabo politicko rukovodstvo,a ne vasa zelja da nas fizicki unistite.
IP sačuvana
social share
[b][/b]MysashiMyamotto!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Znam da si hrvat, jbg, sta da se radi... Ti si prvi pitao sta bi bilo, kad bi bilo...i trazio si odgovor.

Daj nemoj mi sa ovim "znam da si Hrvat"... ono, ispod je neke razine...

Inače, pitanje na koje si ti dao svoj "proročki" odgovor nisam postavio ja.

A također, evo, mogu ti reć da bi i Hrvatska, da nedajbože opet treba oslobađat svoj teritorij, sigurno krenula pregovorima, lijepim riječima, i sličnim finim stvarima...

Ja sam ti naveo cinjenice "Oluje". Znam da je tesko za shvatiti ali opet, nemam nameru da ubedjujem hrvata, pogotovo hrvate koje dolaze na ovaj forum.

Te tvoje "činjenice" nisam ni pobijao, iako su neke od njih prilično diskutabilne, ali eto nek' ti bude...

BTW - sad bi ja ovde mogao nadopisat "pogotovo se Srbinu neke stvari ne mogu objasnit", ali neću... kao što rekoh - barem da se zadrži neka razina

Problem je prekomerno granatiranje vec do pola napustenog grada. Izjave+srpski svedoci+strani svedoci. U tome je problem.

Pazi ovo - prekomjerno granatiranje. Mislim da je to jedna od genijalnijih floskula ikad izmišljenih.

Naime, granatiraš protivnički položaj, protivnik onda pobjegne, ti zauzmeš taj položaj i onda protivnik kaže "e jebi ga, previše si granatirao"

Ako ne granatiraš, ne možeš uć u grad. Ako granatiraš, ne valja jer si prekomjerno granatirao...

Kako uć u taj grad, postavlja se pitanje? Mislim, ono, rat je... jebi ga... u gradu je neprijetelj, neće da iziđe ako ne granatiraš...

Znaci podrzavas Srbiju sto je siptare tamanila ali ocigledno ne dovoljno?

Ja to nisam rekao. Iskreno, jebe mi se i za Šiptare i za Kosovo. A kakve to ima veze sa Olujom?

Strah da nam se ne ponovi 41-va,naterao je da i ljudi od osamdeset godina uzmu sekire u ruke i sa nama cuvaju nocne straze i prilaze nasim selima.Da samo znate koliko je nasa zelja bila 91-ve da ne dozvolimo da nas kao ovce ponovo ne bacate u jame-nikada vam ne bi bilo palo na pamet da na nas krenete.Uostalom,nas je porazila nesloga medju nama i slabo politicko rukovodstvo,a ne vasa zelja da nas fizicki unistite.

Ne znam šta je smješnije... ideja da bi netko zaista želio ponavljat '41., mogućnost da se to zaista i ponovi ili činjenica da ti zaista vjeruješ u to što si napisao

« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 19:23:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ne znam šta je smješnije... ideja da bi netko zaista želio ponavljat '41., mogućnost da se to zaista i ponovi ili  Ne znam šta je smješnije... ideja da bi netko zaista želio ponavljat '41., mogućnost da se to zaista i ponovi ili činjenica da ti zaista vjeruješ u to što si napisao činjenica da ti zaista vjeruješ u to što si napisao
zna se ko je zeleo da se ponovi '41 ... isti oni koji su tih godina klali svakog za koga su pomislili da je Srbin  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
zna se ko je zeleo da se ponovi '41 ... isti oni koji su tih godina klali svakog za koga su pomislili da je Srbin  Smile

A tko bi to bio? Svatko onaj tko je želio neovisnu Hrvatsku izvan Jugoslavije?
« Poslednja izmena: 05. Avg 2008, 19:27:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Веома жалосно али очекивано. Судбина тих људи је запечаћена уставом СФРЈ из 1974. где су републике добиле право да иступе из СФРЈ. Да ли су се Крајишници тада бунили? Да ли се ико тада бунио? Јесу ли Крајишници преспавали "Хрватско прољеће" из 1971. године?
Зашто макар нису издејствовали аутономну покрајину у Хрватској? На пример Истра и Крајина су могле да буду АП у Хрватској. Имали су све историјске предуслове.

Али не, Срби из Хрватске су се задовољили статусом конститутивног народа и када је 1991. дошла ни један једини правни основ нису имали да се одвоје од Хрватске. Таман су фини алиби дали Хрватима да их све истерају из Хрватске.

Највећу кривицу наравно сноси Слободан Милошевић и сви Крајишници из естаблишмента у Београду који урлали на рат са Хрватском.  Smile

За оне који не знају Србијом су претежно владали Црногорци, Херцеговци, Босанци, Крајишници... укратко, сав отпад са политичким амбицијама је после 1945. дојуришао у Србију уместо да су остали у свом завичају и тражили Аутономну покрајину у оквиру Хрватске.

Наравно велико је питање да ли је аутономија за Србе у оквиру Хрватске била могућа јер је СФРЈ пре свега био диктаторски режим Јосипа Броза Тита и екипе око њега. Ти људи су самостално доносили одлуке и никакав притисак из земље на њих није био могућ. Ко је мислио другачије добио је Голи оток.

Но ипак индикативно је да су студенти из Београда 1968. године протествовали за некакве комунистичке идеале и Црвени универзтет Карл Маркс док су хрватски студенти 3 године касније протествовали  за већу аутономију Хрватске у оквиру СФРЈ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:31:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.