Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 12:14:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Život udvoje  (Pročitano 715 puta)
26. Maj 2006, 10:36:53
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ona se satima sprema za zajednički izlazak, a on uvek ostavlja haos u kupatilu... U početku uopšte ne primećujete mane, posle vam one ne smetaju previše, ali kako vreme prolazi, sve ste manje spremni da opraštate i najmanju sitnicu koju pre toga niste ni primećivali. Tako uvek biva sa zajedničkim životom. Izluđuju vas tuđe greške i retko prihvatate objašnjenja. Razloga za svađu uvek ima bezbroj i vaš zajednički život se lako može pretvoriti u pravi mali rat ili pakao beskonačnih rasprava i svađa. A potrebno je samo malo tolerancije i kompromisa.

Ipak, prvo treba da otkrijete otkud tolika netrpeljivost i nespremnost da se kompromis napravi. U većini slučajeva to je znak da između partnera postoji neko dublje nezadovoljstvo koje nisu u stanju da izraze na drugi način. Besmislene svađe oko toga na koga je red da baci đubre ili prošeta kućnog ljubimca i rasprave o vašem odlasku na fudbalsku utakmicu ili njenom kafenisanju s komšinicama samo su izgovor, neka vrsta paravana, za prave probleme koji opterećuju vezu.

Svađe zbog sitnica su izduvni ventil za sav nakupljeni gnev i bes koji tinja u vama. Stoga bi valjalo da imate više strpljenja kako biste pokazali više razumevanja za tuđe mane. Suština je, dakle, u tome da se bude popustljiviji. To je lep gest koji partnere nagoni da budu pažljiviji jedno prema drugom kako bi se pokazalo veće razumevanje prema tuđim potrebama, a onda se sva načela zbog kojih je ranije dolazilo do sukoba pretvaraju u pozitivna osećanja.

Bez malo strpljenja i tolerancije neke situacije se lako pretvaraju u burne svađe. Nju nervira to što ostavljate otvorenu pastu za zube nemarno bačenu na ivicu lavaboa. Zašto je uvek pritisnite po sredini i ne zatvorite na kraju? Zar se posle dve godine zajedničkog života ne može zapamtiti jedna tako jednostavna stvar?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zajednički život dovodi do toga da muškarci, koji su po prirodi izuzetno tolerantni prema ženskim slabostima, ponekad jednostavno izgube svako strpljenje. Dok žene nervira naša neurednost, to što pušimo ili što smo popustljiviji prema deci, nas izluđuju sasvim druge stvari, na primer, beskrajno žensko telefoniranje.

Svako veče ona telefonira majci ili najboljoj prijateljici i nadugačko i naširoko im prepričava sve događaje u toku dana. Ova ženska navika je nešto što muškarci jednostavno ne mogu da razumeju. Da li to znači da njoj nedostaju porodica i razgovori s najboljim prijateljima zato što vi niste čovek koji ume da izrazi svoja osećanja rečima? Stvar je ipak u tome što ona u suštini ima potrebu da više razgovara i prema tome bi trebalo pokazati toleranciju. Ne morate razgovarati s njom više nego obično, ali joj onda nemojte prebacivati zbog dugih telefonskih razgovora.

Čak i u najidealnijim vezama uvek postoji malo one dečje igre "voli me, ne voli me". Izjedajuća ljubomora polako ali sigurno može da uništi svaku vezu. Da biste imali uspešan zajednički život, važno je da imate poverenja u nju i da razumete njenu potrebu da se druži sa svojim starim prijateljima. Budite tolerantni i ubrzo ćete steći novo samopouzdanje i shvatiti da nemate razloga za brigu, te da ništa ne može da ugrozi vašu ljubav ili brak.

Ipak, stvar koja najlakše istera osigurače muškarcima jeste ogovaranje. Čemu to? Iako vam se čini da je volite kao prvog dana vašeg poznanstva, smeta vam njena sklonost ka ogovaranju. To je tipičan problem u svakoj vezi. U takvim trenucima muškarci ne prepoznaju u ženama koje vole lepo vaspitanu i izuzetno obrazovanu devojku u koju su bili zaljubljeni. Da ne bude kako su muškarci potpuno netolerantni, a zarad mira u kući, njena sklonost može se protumačiti kao posledica bežanja od stresa. U svakom slučaju, nije dobro da budete previše strogi i da osuđujete ovakvo ponašanje. Umesto toga, otkrijte razloge zbog kojih pribegava ispraznim detaljima iz života vaših komšija i prijatelja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
i na primer, ja sam tolerantna, popustam, popustam, popustam, i cekam da on shvati i da se promeni, a on nista. jos gori! i iznervira me najgluplja sitnica, puknem i izderem se na njega, a razlog je treci, on gleda i cudi se, sta se desava s njom, pa pocne da razmislja je li  to ona kakvu sam upoznao.

ili iznerviram se i kazem mu kako ja njemu mogu sve pomagati, ciniti, a kad meni treba pomoc, on nemoze, mrzi ga. i onda se tako pet puta posvadjamo dok mi on konacno ne pomogne...

ili iznerviram s i kazem mu kako mu ja pomazem u svemu, a njemu nepada na pamet da mi pomogne, a on kaze: jel ja sad treba da dizem u nebesa to sto si mi pomogla, koliko ti dugujem za to, ili: uvek mi prisedne to kad mi pomognes....

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ne gledaj u moje oci

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Siemens s60
tek onda kad budemo svesni svojih mana spremni smo na zajednicki zivot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zivot u dvoje/velika kocka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Dec 2024, 12:14:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.