Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zivot  (Pročitano 2175 puta)
05. Feb 2004, 02:25:19
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Zbog cega zivite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Pre nisam imala razloga da zivim, ali sad je bar malo drugacije...
trenutno zivim zbog sebe, da bih bila tu za neke osobe...
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ja za Stefana i Mladena......................pa za Miru...........pa za komp  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
A pivo Care? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
mob
Apple iPhone 4
A prase Dule :anger:  Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
pa to oboje ide uz komp bre.. jedno bez drugog ne moze, to se podrazumeva pa zato nisam napisao Smile

<mljacmljacmljac> sto su mi masni prsti....... Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Eh.. rekao sam to na temi, cega se nikad ne bih odrekao, pa cu citirati:
Ljubav...
Samo i jedino ljubav...
Zdravlja bih se odrekao radije nego ljubavi... jer...
Ako ne volis nekog.. makar nekog... ti nisi covek... ti nisi nista vise od obicne biljke, zombija koji hoda... pa mozes biti i lep i zdrav i bogat i pametan.. nikad neces biti covek...
Ljubav prema covek kao prema prijatelju, ljubav prema roditeljima kao prema bicima koja su te donela na svet kao plod svoje medjusobne ljubavi, da kojih nije bilo ne bi ni tebe bilo, ljubav prema devojci/zeni kao prema nekome ciji dodir, pogled, dah uvek kada je najgore jednim pokretom govori da ce sve biti dobro i da cemo zajedno iz svega izaci kao pobednici... jer dok god smo zajedno mozemo sve savladati i pobediti, ljubav prema detetu kao necem najlepsem sto ti kao covek mozes podariti svetu...
Pa cak i ne uzvracena ljubav, cak i izgubljena ljubav... ma koliko teska i bolna bila... daje ritam otkucajima srca i zivot pocinje da ima smisla...
biti ziv i ziveti nije i nikad nece biti isto...
Covek ne moze da zivi ako makar nekog iskreno ne voli...
Ako nije spreman nekom da srce da u ruke ne bojeci se da ce ga ta osoba ispustiti ili namerno slomiti..
Ako se makar jednom u zivotu ne probudi mrzovoljan i dan mu krene lose i onda mu bez nekog vidljivog razloga u pola dana osmeh ozari lice i shvati... zivot je lep jer ja nisam sam... i kada sam sam.... nisam... neko je tu... neko me prati i pazi i brine se za mene... misli na mene... neko je tu i bice tu kad god mi bude potreban...
Mnogo boli kada jednom nadjes nekog za koga mislis da je osoba za koju vredi zivot dati i zbog nekog svog idiotskog postupka... bio on opravdan ili ne istu osobu izgubis... ne postoji nista sto dovoljno opravdava gubljenje osobe za koju mislis da je prava...
Nikada nista na svetu nece moci da zameni njeno andjeosko lice osunacno ponekim zrakom sunca koji se kradom usunjao u sobu
Nikada nista nece sijati tako sjajno kao zlatna tacka u njenim snenim ocima...
Nikada nista nece zameniti njene somotne usne, njen dah.. otkucaje srca koje nezno osecas pored sebe...
Toplinu njene duse koja ce te ugrejati i u najhladnijim nocima... cak i kada ona nije tu...
Nista nece moci da zameni osecaj potpune srece i ispunjenosti kad ste jedno pored drugog...
ljubav pokrece svet...
I zato... hvala svakom prijatelju koji je ikad bio tu za mene, koji je ikad pomislio na mene, hvala svakoj dragoj osobi sto mi je ikada poslala neki signal da joj znacim jer da nema toga ne bi ni mene bilo... covek sam i umesto baterija, radim na emocije... kad njih nestaje i mene ce... ali dok je ljudi koje volim... njih nestati nece.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Citat: SerbianFighter
Ljubav... Samo i jedino ljubav...

Ehh...sta ti je Vaga u podznaku
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Zbog sitnih zadovoljstava. Zbog onog sta ce biti...
Zbog lepote sveta. Cesto mi se cini da je ovaj svet mnogo lep! A i kad nije, vredno je iscekivati da ga vidis ponovo lepog...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 738
Zasto zivim?
Zbog onoga sto je bilo, sto jeste i sto ce biti...Zbog onoga sto znam, sto ne znam i onoga sto cu nauciti...Zbog svih koji su u mom srcu i ja u njihovom...
IP sačuvana
social share

Pet the pussy...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.