Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија ипак против учлањења Србије у ЕУ  (Pročitano 2656 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米
Citat
Komunjare u dusi svi do jednog.
Комуњаре, клеростаљинисти, националсоцијалисти како год нас видиш то смо ми, али никада нећемо бити европејци и натовци.

Чим вас поразимо, а близу смо, национализоваћемо све што будемо могли.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
ja bih pre rekao da cesh se ti i likovi kao ti doveka zaliti shto nemate japanski standard sa srpskim nachinom zivota

Moj standard zivota je sasvim korektan... Necu ni da se hvalim ni da se zalim ali imam sve sto mi je potrebno, ne bas sve sto pozelim ali bice i toga za koju godinu Smile

Citat
  a shta se tebe tiche moj zivot ili nechiji drugi ? da ti neko nije mozda trazio pomoc ?
Zivcira to sto solis pamet a nemas dve ciste u glavi Smile Niti si ikada u zivotu nesto stvorio... Puna su ti usta stvaranja a ne verujem da znas slavinu da zamenis.

Citat
jao , pogodio sam te u slabu tachku -splavove   Smile Smile

hahahahah  Smile upravu si Smile splavovi su mi bas slaba tacka ne bih znao sta cu bez splavova na istim sam bio samo jedan put u zivotu  Smile

Citat
e pa zao mi je dechacicu  , ja cu i dalje prichati ono shto smatram da je potrebno - a ti ako ti smeta ne chitaj moje poruke

Ti ces i dalje pricati. To je kljucno u ovome... Ti ces da pricas i da pricas a ti o kojima ces da pricas ce da te jebu u mozak i tebe i sve ostale tebi slicne zajedno sa tobom.

Citat
Комуњаре, клеростаљинисти, националсоцијалисти како год нас видиш то смо ми, али никада нећемо бити европејци и натовци.

Samo komunjare... One zadrigle i lenje koje sve hoce na ua Smile

Citat
Чим вас поразимо
Koga da porazite? Ko ce da bude taj koji pobedjuje? Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 20:00:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Moj standard zivota je sasvim korektan... Necu ni da se hvalim ni da se zalim ali imam sve sto mi je potrebno, ne bas sve sto pozelim ali bice i toga za koju godinu Smile

super . onda te ova tema preterano i ne zanima ....

Citat
Zivcira to sto solis pamet a nemas dve ciste u glavi Smile Niti si ikada u zivotu nesto stvorio... Puna su ti usta stvaranja a ne verujem da znas slavinu da zamenis.

a shta se to tebe tiche ? ti ne morash da me angazujesh da ti menjam slavine ako nemash poverenja u mene  Smile
Citat
hahahahah  Smile upravu si Smile splavovi su mi bas slaba tacka ne bih znao sta cu bez splavova na istim sam bio samo jedan put u zivotu  Smile

splavovi , kafanchine , bircuzi ,kladionice ...  Smile  srbija ima stotine hiljada likova koji se neshto kao bune i neshto bi da menjaju , ali da im se ne oduzme omiljeno pojilo  Smile

Citat
Ti ces i dalje pricati. To je kljucno u ovome... Ti ces da pricas i da pricas a ti o kojima ces da pricas ce da te jebu u mozak i tebe i sve ostale tebi slicne zajedno sa tobom.

ja cu da pricham i da radim koliko mogu . mogu da me ubiju ili strpaju na robiju ,a li da me jebu u mozak nece  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
super . onda te ova tema preterano i ne zanima ....

zanima me jer volim svoj narod i zelim vise za njega... zelim vise i za sebe, zelim vise i za sve one koji izdrzavaju porodicu sa 20-30 hiljada dinara! Zelim da prestanu podele na one koji su za ove ili one, zelim da svi radimo na tome da nam bude bolje. Jer sto vise znam vise me razocarava nas karakter i u tome nema nikakve zavere.
Znas ono kad mislis da znas mnogo i onda dodjes u drustvo nekih ljudi gde shvatis da su skoro sve price o svetskoj zaveri ustvari plod necije maste Smile

Citat
srbija ima stotine hiljada likova koji se neshto kao bune i neshto bi da menjaju , ali da im se ne oduzme omiljeno pojilo  Smile
Naravno da ne bih voleo da mi se zatvori omiljena kafana, nisam ja robot. Sto bi rekao jedan pametan covek, volim popit volim zagalamit da ga vidim ko ce mi zabranit. Ne vidim kakve to veze ima sa tim sto sam sa druge strane uradio i uradicu sve sto je u mojoj moci da pomognem svakome kome je pomoc potrebna, sa tim sto sam ucestvovao i organizovao humanitarne akcije, cimao se oko nekih stvari koje niko nece da radi...
Nikada u zivotu nisam odbio da pomognem osobi kojoj je moja pomoc potrebna. Uvek cu se truditi da mom narodu pomognem koliko mogu.

Citat
ja cu da pricham i da radim koliko mogu . mogu da me ubiju ili strpaju na robiju ,a li da me jebu u mozak nece

Strpace te na robiju tek kada im postanes pretnja a prica na internetu sigurno nije pretnja. Mnoge stvari postoje koje mozes uraditi da bi im postao pretnja ali ne verujem da imas petlje za to Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
varaš se gambi...
Citat
ЕУ је изговор за изолацију државе и одржавање окупационе власти.
eu nije nikakav izgovor, jer kod nas trenutno ne postoji snaga koja stvarno želi u eu. ona tadić & co priča o eu je samo farsa...oni su najveći rusofili odmah posle koštunice.

Oni samo pruzaju ruke ko vise plati a pare se same zalepe za ruke   Smile Smile

Ако ти мислиш да ми можемо да живимо од тога што ћемо некоме да продајемо храну онда си баш наиван дечко  Smile

Idi bre, eno Makedonci valjaju Ajvar po celoj Evropi i zive ko carevi   Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2011, 13:41:01 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.233 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.