Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:18:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živimo u dobu usamljenosti  (Pročitano 27035 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Ericsson jeste
Citat
Covekova svest ( sada i ovde, u sadasnjosti ) ima sliku, viziju. mentalnu projekciju nekadasnjeg ( sada ne postojeceg zivog sveta ). Taj i tadasnji svet nije imao postojanje.
kako onda imamo mentalnu projekciju takvog sveta? hoćeš da kažeš da je taj svet postojao ali u njemu nije bilo postojanja  Smile
Citat
Ti nemas inteligenciju da to shvatis i uvidis razliku izmedju sada i ovde i on oga sto je proslo.
imam
Citat
Odakle sad dolazi ova nebuloza da je " meni sve relativno " ?!?
pa čim si tog stanovišta da je ljudska svest zaslužna za postojanje bilo čega, znači da ništa ne postoji samo po sebi/objektivno/van čovekove svesti. da li si uopšte upoznat sa pojmovima ''relativno'', ''apsolutno'', ''objektivno'' i slično, znaš li šta znače? ne bih rekao  Smile
Citat
To je covekova svest o postojanju
rekao si da je čovekova svest o postojanju=postojanje,tako da..
sam sebi kontradiktiraš po milijarditi put  Smile
Citat
Dokle ces ti da aplikujes covekovu svest na zivot pre coveka ?!?!?
ne znam
Citat
Pa pitao sam te da razdvojis postojanje i svest o postojanju, ali ti naravno to ignorises.....
ne ignorišem, objasnih bar deset puta,ali to do tebe ne dopire iz nekog razloga
Citat
Ti nemas mogucnost shvatanja, sve ti je vec odavno objasnjeno.....
ti nemaš mogućnost bivanja normalnim
Citat
Ja sam imala puno paznju roditelja i rodbine kad sam bila mala.
i ja, pa šta?  Smile kakve to ima veze sa bilo čime  Smile  jel troluješ  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia Luvmya 520
kako onda imamo mentalnu projekciju takvog sveta? hoćeš da kažeš da je taj svet postojao ali u njemu nije bilo postojanja  Smile
Tako sto nam svest i inteligencija opisuju sta je postojalo pre pa to mozemo da pretvorimo u sliku ili film.
Ne, vec sam objasnio da postojanje moze da se desava samo u sadasnjosti, sto znaci da pre coveka nije bilo postojanja. Kao sto sam objasnio da bez svesti nema postojanja.
Citat
imam
Naravno da nemas, ne bi po ko zna koji put morao da ti objasnjavam sta je postojanje ( na cemu se bazira osecaj za sada i proslosti ).
Citat
pa čim si tog stanovišta da je ljudska svest zaslužna za postojanje bilo čega, znači da ništa ne postoji samo po sebi/objektivno/van čovekove svesti. da li si uopšte upoznat sa pojmovima ''relativno'', ''apsolutno'', ''objektivno'' i slično, znaš li šta znače? ne bih rekao  Smile
To nije " moje stanoviste ", nego stanoviste svakog zdravog razuma koji zna da bez covekove svesti nema definisanja postojeceg - nema postojanja. A sve postojece je precizno definisano i tu nema niceg relativnog.
Relativno je samo subjektivno misljenje.
Citat
rekao si da je čovekova svest o postojanju=postojanje,tako da..
sam sebi kontradiktiraš po milijarditi put  Smile
Naravno i pitao sam te da mi dokazes postojanje bilo cega bez svesti o postojanju, ali ti naravno cutis, sto je odraz tvoje inteligencije.
Citat
ne znam
Eto jos jednog dokaza tvoje inteligencije.
Citat
ne ignorišem, objasnih bar deset puta,ali to do tebe ne dopire iz nekog razloga
Gde si objasnio ?!?!?!?! Citiraj taj post u kojem si ti samo prismrdeo pokusaju objasnjavanja razdvajanja postojanja od svesti o postojanju ?
Citat
ti nemaš mogućnost bivanja normalnim
Evo opet primera gde se tebi tolerise da mi se ovde ovako obracas. Nisu ti jasne elementarne stvari o svesti i postojanju i naravno da je u tom slucaju najbolje napasti licnost nekoga ko ti to objasnjava da bi se navodno prikrile cinjenice o tebi.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Ericsson jeste
Citat
Tako sto nam svest i inteligencija opisuju sta je postojalo pre pa to mozemo da pretvorimo u sliku ili film.
Ne, vec sam objasnio da postojanje moze da se desava samo u sadasnjosti, sto znaci da pre coveka nije bilo postojanja. Kao sto sam objasnio da bez svesti nema postojanja.
auh..evo, sad kažeš da je pre ipak nešto postojalo.dakle u pravu sam, to si reko i ranije a i sad u ovom postu, po tebi, pre je nešto postojalo ali nije imalo postojanje. i ne govori mi ''ne'', TO SI JEBENO REKAO.
i nisi OBJASNIO kako bez svesti nema postojanja, samo si to REKAO i nastavio da ponavljaš to kao mantru,ko inicio što ponavlja da gravitacija ne postoji
možda ste u istoj sekti  Smile
Citat
Naravno da nemas, ne bi po ko zna koji put morao da ti objasnjavam sta je postojanje
ja znam šta je postojanje, TI ne znaš   Smile

Citat
To nije " moje stanoviste ", nego stanoviste svakog zdravog razuma koji zna da bez covekove svesti nema definisanja postojeceg - nema postojanja.
opet laži i lupetanja.. ne, to jeste tvoje i SAMO TVOJE stanovište i VEZE sa zdravim razumom nema.niti jednom nisi ''prismrdeo'' kako ti to fino kažeš pokušaju da takvo ingeniozno stanovište argumentuješ,samo se ponavljaš u nedogled i gubiš
i ako nastaviš da samo PONAVLJAŠ šta si prethodno rekao, bez ikakve nove informacije i bilo kakve argumentacije,ignorisaću ti post, mislim da nema smisla više stvarno,ničemu ne vodi
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia Luvmya 520
auh..evo, sad kažeš da je pre ipak nešto postojalo.dakle u pravu sam, to si reko i ranije a i sad u ovom postu, po tebi, pre je nešto postojalo ali nije imalo postojanje. i ne govori mi ''ne'', TO SI JEBENO REKAO.
i nisi OBJASNIO kako bez svesti nema postojanja, samo si to REKAO i nastavio da ponavljaš to kao mantru,ko inicio što ponavlja da gravitacija ne postoji
možda ste u istoj sekti  Smile
Evo objasnjenja jos jednom.
Pre coveka / svesti nije bilo postojanja. Kada se pojavio covek / svest - sve je pocelo da postoji ukljucujuci i postojanje vizije onoga sto pre coveka nije postojalo.
Znaci tu nema tvoje izmisljotine " pre je nesto postojalo ali nije imalo postojanje ".

Bez svesti nema postojanja je cinjenica koja moze da se negira samo dokazom da bez svesti - ima postojanja.
Ali to je nesto sto niko normalan ne zeli da " dokazuje ".
Znaci da sam ja objasnio da je covekova svest i rec sve dovela u postojanje, a ti nisi prismrdeo pokusaju da na bilo koji nacin to negiras cinjenicu da bez svesti nema postojanja.
I to nema nikakve veze sa tvrdnjom " gravitacija ne postoji "
Citat
ja znam šta je postojanje, TI ne znaš   Smile
Rekao sam da je postojanje - svet u ocima svesnog posmatraca. Dokazi da to nije istina i zasmej nas svojim znanjem.

Citat
opet laži i lupetanja.. ne, to jeste tvoje i SAMO TVOJE stanovište i VEZE sa zdravim razumom nema.niti jednom nisi ''prismrdeo'' kako ti to fino kažeš pokušaju da takvo ingeniozno stanovište argumentuješ,samo se ponavljaš u nedogled i gubiš
i ako nastaviš da samo PONAVLJAŠ šta si prethodno rekao, bez ikakve nove informacije i bilo kakve argumentacije,ignorisaću ti post, mislim da nema smisla više stvarno,ničemu ne vodi
Ako su to " lazi i lupetanja ", onda bi trebalo da objasnis kako nesto postoji bez svesti ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Ericsson jeste
Citat
Evo objasnjenja jos jednom.
Pre coveka / svesti nije bilo postojanja. Kada se pojavio covek / svest - sve je pocelo da postoji ukljucujuci i postojanje vizije onoga sto pre coveka nije postojalo.
Znaci tu nema tvoje izmisljotine " pre je nesto postojalo ali nije imalo postojanje ".
mislim da razumem šta hoćeš da kažeš, mislim čak i da sam ranije razumeo, ali nekako..mislio sam da nije to to, nisam želeo nekako da poverujem u to jer mi je neverovatno da neko ima takvo mišljenje (i da bude još gore,predstavlja to svoje mišljenje kao objektivnu neporecivu činjenicu),jednostavno mi nema nikakvog smisla/logike, bilo čega bukvalno.i  onda te ja lepo pitam kao i ranije, tj pretpostavim,pročitavši šta si napisao,aha,pa znači,čovek ima samo VIZIJU/mentalnu konstrukciju sveta pre njega koji nije postojao i ti onda kažeš nešto na fazon..ne,postojao je taj svet ali nije bilo posotjanja u njemu. i nisi mi odgovorio ni na pitanje kako je moguće da čovek ima tu viziju ako tada nije bilo postojanja,kako se to naziva,šta? to..stanje sveta pre pojave čovekove svesti..ili hoćeš i da kažeš da je tada bilo živog sveta koji nije postojao,što je jednaka besmislica,ali to tako zvuči, kao da to hoćeš da kažeš.evo,priznajem,čak je moguće da nisam dovoljno inteligentan/sposoban da to skapiram,ali čisto sumnjam da je to u pitanju,mislim da postoje dve opcije:
a-to što ti govoriš zapravo ima smisla i tačno je, samo što si užasno loš u objašnjavanju,ne znaš lepo da objasniš i preneseš to svoje znanje/shvatanje
b-to što ti govoriš nema NITI IKAKVOG smisla,živiš u svetu zabluda/lupetanja. naravno,ne bi trebalo ni da napominjem to, voleo bih da se radi o prvom slučaju

Citat
Ako su to " lazi i lupetanja ", onda bi trebalo da objasnis kako nesto postoji bez svesti ?
već sam ti ranije milion puta objasnio da to što ja ne mogu objasniti išta bez svoje svesti, bez da sam svestan, nije nimalo relevantno za ovu diskusiju, sve bi postojalo i kada ja ne bih bio svestan,npr kad umrem, SAMO ŠTO JA NEĆU BITI SVESTAN TAD,neću moći da posvedočim tome.dakle,što se MENE tiče, neće ništa postojati, kad umrem recimo, ZA MENE neće ništa postojati (jer ću biti mrtav :O), ali će zapravo postojati,samo što ja neću imati svest o tome, jer sam mrtav.primeni tu najjednostavniju logiku i na svet pre pojave čoveka/svesti;dakle, i tad je bilo postojanja, ali nije bilo nikoga da o tome posvedoči,jer nije bilo svesti. ili si ti stvarno u kurcu i misliš da kad ti umreš tad prestaje svakakvo postojanje, a ne samo za tebe  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2014, 00:24:22 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia Luvmya 520
mislim da razumem šta hoćeš da kažeš, mislim čak i da sam ranije razumeo, ali nekako..mislio sam da nije to to, nisam želeo nekako da poverujem u to jer mi je neverovatno da neko ima takvo mišljenje (i da bude još gore,predstavlja to svoje mišljenje kao objektivnu neporecivu činjenicu),jednostavno mi nema nikakvog smisla/logike, bilo čega bukvalno.i  onda te ja lepo pitam kao i ranije, tj pretpostavim,pročitavši šta si napisao,aha,pa znači,čovek ima samo VIZIJU/mentalnu konstrukciju sveta pre njega koji nije postojao i ti onda kažeš nešto na fazon..ne,postojao je taj svet ali nije bilo posotjanja u njemu. i nisi mi odgovorio ni na pitanje kako je moguće da čovek ima tu viziju ako tada nije bilo postojanja,kako se to naziva,šta? to..stanje sveta pre pojave čovekove svesti..ili hoćeš i da kažeš da je tada bilo živog sveta koji nije postojao,što je jednaka besmislica,ali to tako zvuči, kao da to hoćeš da kažeš.evo,priznajem,čak je moguće da nisam dovoljno inteligentan/sposoban da to skapiram,ali čisto sumnjam da je to u pitanju,mislim da postoje dve opcije:
a-to što ti govoriš zapravo ima smisla i tačno je, samo što si užasno loš u objašnjavanju,ne znaš lepo da objasniš i preneseš to svoje znanje/shvatanje
b-to što ti govoriš nema NITI IKAKVOG smisla,živiš u svetu zabluda/lupetanja. naravno,ne bi trebalo ni da napominjem to, voleo bih da se radi o prvom slučaju
Nista ti razumeo nisi, posto si ocigledno nesposoban da razumes sta je postojanje i bez cega ga nema.
Konstantno ti se po glavi mota neopevana nebuloza " postojanje samo po sebi " i nisi u stanju da razumes da tako nesto ne postoji i da na ovoj Planeti sve postoji samo po coveku.
Ne moze da se kaze kamen ili drvo ili pas postoje " sami po sebi " kada svo to postojanje postoji samo po covekovoj svesti o tom i takvom postojanju.
Toliko si konzumiran fokusiranjem na svoju iluziju kojom tumacis sta sam rekao ( a ne razumes sta sam rekao ) i kako ces mene licno zbog svojih iluzija etiketirati da uopste ne vidis sta pise u mojim postovima.

Neverovatno je kako ti uopste nije jasna razlika izmedju postojanja covekove vizije ( mentalne projekcije )
i postojanja stvarnog fizickog sveta.

Sve sto ja kazem za tebe " nema smisla " zato sto ti je znacenje reci potpuno nepoznato.

Citat
već sam ti ranije milion puta objasnio da to što ja ne mogu objasniti išta bez svoje svesti, bez da sam svestan, nije nimalo relevantno za ovu diskusiju, sve bi postojalo i kada ja ne bih bio svestan,npr kad umrem, SAMO ŠTO JA NEĆU BITI SVESTAN TAD,neću moći da posvedočim tome.dakle,što se MENE tiče, neće ništa postojati, kad umrem recimo, ZA MENE neće ništa postojati (jer ću biti mrtav :O), ali će zapravo postojati,samo što ja neću imati svest o tome, jer sam mrtav.primeni tu najjednostavniju logiku i na svet pre pojave čoveka/svesti;dakle, i tad je bilo postojanja, ali nije bilo nikoga da o tome posvedoči,jer nije bilo svesti. ili si ti stvarno u kurcu i misliš da kad ti umreš tad prestaje svakakvo postojanje, a ne samo za tebe  Smile
Nemogucnost ( ne samo tvoja, nego bilo kog drugog coveka ) da se postojanje objasni / dokaze bez svesti
jeste dokaz da postojanja bez svesti - nema.
Postojanje imamo sve dok je prisutan bar jedan svestan posmatrac ( koji za postojanje koristi bilo koje od svojih cula ), uopste nije bitno koliko je svesnih posmatraca umrlo.
Za one koji su zivi ima postojanja sveta, za one koji vise nisu - nema.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Postojanje imamo sve dok je prisutan bar jedan svestan posmatrac ( koji za postojanje koristi bilo koje od svojih cula ), uopste nije bitno koliko je svesnih posmatraca umrlo.
Za one koji su zivi ima postojanja sveta, za one koji vise nisu - nema.
zanimljivo
cini mi se da kazes - postoji samo ono sto je sadrzaj svesti. svest je culo postojanja.
ali to je samo definicija
trebalo bi da se cuvas da rec 'postojati' u uobicajenom smislu ne mesas sa recju 'postojati' prema tvojoj definiciji. mogao bi i sam da se zbunis  Smile

cini mi se da postojati inace znaci 'biti sposoban za interakciju'
a svest je prvo sredstvo utvrdjivanja sposobnosti necega za interakciju. zbunjujuce je sto kroz taj proces uocavamo i postojanje same svesti  Smile i vidimo objekte kao sadrzaj svesti, pa dolazimo u iskusenje da tvrdimo da bez instrumenta za posmatranje nema ni onoga sto posmatramo

Nemogucnost ( ne samo tvoja, nego bilo kog drugog coveka ) da se postojanje objasni / dokaze bez svesti
jeste dokaz da postojanja bez svesti - nema.
mozda je samo dokaz da bez svesti nema objasnjavanja/dokazivanja postojanja  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2014, 21:24:23 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
Citat
mozda je samo dokaz da bez svesti nema objasnjavanja/dokazivanja postojanja
po njemu je objašnjavanje/dokazivanje postojanja isto što i postojanje  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Nokia Luvmya 520
zanimljivo
cini mi se da kazes - postoji samo ono sto je sadrzaj svesti. svest je culo postojanja.
ali to je samo definicija
trebalo bi da se cuvas da rec 'postojati' u uobicajenom smislu ne mesas sa recju 'postojati' prema tvojoj definiciji. mogao bi i sam da se zbunis  Smile

cini mi se da postojati inace znaci 'biti sposoban za interakciju'
a svest je prvo sredstvo utvrdjivanja sposobnosti necega za interakciju. zbunjujuce je sto kroz taj proces uocavamo i postojanje same svesti  Smile i vidimo objekte kao sadrzaj svesti, pa dolazimo u iskusenje da tvrdimo da bez instrumenta za posmatranje nema ni onoga sto posmatramo
Naravno, samo ti se cini. Cula kod coveka su isto sto i cula kod zivotinja, svest je " hardware " koji obradjuje informaciju i daje osecaj postojeceg, temelj razlike izmedju coveka i zivotinje.
Da li bi bio ljubazan da navedes bilo koju formu " uopbicajenog smisla " reci postojati i da taj smisao odvojis od coveka/svesti/reci ?
 Kakva " moja definicija " ?!? Naveo sam definiciju sa wikija " it is the world one is aware or conscious of, and that persists independent of one's absence. "
Da li bi bio ljubazan da " biti sposoban za interakciju " odvojis od coveka/svesti/reci ?
Ili ako ti je lakse, objasni nam to sa stanovista zivotinje, ali nemoj da koristis reci/svest, posto zivotinje to ne koriste......
Ako zelis, objasni ako mozes kakve objekte/subjekte vidi zivotinja, sta i kako zivotinja vidi i zna da postoji ?

Citat
mozda je samo dokaz da bez svesti nema objasnjavanja/dokazivanja postojanja  Smile
Mozda bi mogao da objasnis kako bez objasnjavanja/dokazivanja ima postojanja ?

Kako recimo ta iskezena nasmejana zelena njuska ( kojom mislis da si nesto postigao ) postoji bez objasnjenja/dokazivanja ?
Citat: abenaz
po njemu je objašnjavanje/dokazivanje postojanja isto što i postojanje  Smiley 1
Ne to je po svakom zdravom razumu, a ti ni za devetsto godina neces moci da objasnis/dokazes da ima postojanja bez objasnjavanja / dokazivanja.
Vrhunac tvoje inteligencije je trip da je postavljanje smajlija argument u debati....
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Ericsson jeste
volim te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:18:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.