Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:08:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živimo u dobu usamljenosti  (Pročitano 27208 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Pa da, polijes nekog govnima, on ti dokaze da nisi u pravu i ti i dalje nastavis bez izvinjenja. Kao sto rekoh, obraza bez...

Добро, сад си већ и безобразан уз то што си лажов. Да се подсетимо разговора. Рекао си да смо ја и буразер говорили како је Матић немач појма и да не заслужује репрезентацију. За буразера не знам шта је причао, за себе знам, а то је да Матић не треба да игра за репрезентацију јер је отишао у сред припрема. Приде сам говорио много пре свих вас, док је Матић играо у Кошицама, да ће момак бити добар играч. Ал јебига, онда дође лажов и каже да сам га полио говнима.

Citat
Inace, naravno da nece biti srecan ako se odluci na materijalnu komponentu kao glavnu a ima toliko malu platu. Steta pa ne moze da bude npr srecan jer ima tri deteta. Jer to mu je ono stvarno nebitno kada se govori o tome da treba da budes srecan onim sto imas. O wait, moze i tako da gleda.

Реци то афричком народу са дупло више деце којима Ебола куца на врата. Ти себе називаш психологом или чиме већ...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
o tome se i radi, ne možeš se osloboditi materijalnog, nažalost
to što si ti sebe UBEDILA da si se oslobodila, ne znači da stvarno i jesi
Naravno da moze. " Osloboditi se materijalnog " znaci da covek zivi zivot u kojem apsolutno nista vezano za materijalni svet ne donosi bilo koji negativan osecaj.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Ericsson jeste
Iz vrlo licnog iskustva mogu da ti kazem da je to iluzija. Smiley

Prosto je neverovatno sa koliko malo covek moze da zivi i da bude srecan  Smile
ne generalizuj
ajde molim te, da čujem to lično iskustvo? možeš u inboks ako nećeš ovde, baš me zanima
Citat
Naravno da moze. " Osloboditi se materijalnog " znaci da covek zivi zivot u kojem apsolutno nista vezano za materijalni svet ne donosi bilo koji negativan osecaj.
a šta ako donosi? ako tebi ne donosi, to je super, ozbiljno to mislim, nisam ironičan, ali meni i mnogima (većini,pretpostavljam) koji nismo budisti kao ti donosi ITEKAKO negativan osećaj,jer novac jeste zlo samo po sebi, to je činjenica praktično,  ako si uopšte upoznat sa monetarnim sistemom i svime time
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Nikakav problem.

Sa 10 godina sam ostala bez igde icega. Bukvalno. Jedna jesenja jakna, dva para pantalona, jedne cipele, nesto donjeg vesa. Sve sto smo imali do tada, a imala sam sve sto dete moze da ima, mi je oduzeto.

Jednostavno, naucis da su ti ljudi vazniji.

Od tada do sada zivim slicno. U momentima kada sam se opustala i kretala ka tom materijalizmu, bila sam najnesrecnija.

Svoju zaradu trosim na i sa ljudima koje volim. Ne vezujem se za stvari, samo za neke ljude.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Zeka objasnila...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
a šta ako donosi? ako tebi ne donosi, to je super, ozbiljno to mislim, nisam ironičan, ali meni i mnogima (većini,pretpostavljam) koji nismo budisti kao ti donosi ITEKAKO negativan osećaj,jer novac jeste zlo samo po sebi, to je činjenica praktično,  ako si uopšte upoznat sa monetarnim sistemom i svime time
Pa, ako donosi, to znaci da se covek nije oslobodio materijalnog.
 Sloboda je sistem u kojem ne postoje ogranicenja, sve dok coveka nesto ogranicava, covek nije slobodan.
Novac za mene nije zlo, jedino zlo koje ja vidim je smrt.
Ako je novac za tebe " zlo samo po sebi ", da li si pokusao da ga izbacis iz svog zivota ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Ericsson jeste
Nikakav problem.

Sa 10 godina sam ostala bez igde icega. Bukvalno. Jedna jesenja jakna, dva para pantalona, jedne cipele, nesto donjeg vesa. Sve sto smo imali do tada, a imala sam sve sto dete moze da ima, mi je oduzeto.

Jednostavno, naucis da su ti ljudi vazniji.

Od tada do sada zivim slicno. U momentima kada sam se opustala i kretala ka tom materijalizmu, bila sam najnesrecnija.

Svoju zaradu trosim na i sa ljudima koje volim. Ne vezujem se za stvari, samo za neke ljude.

ne shvataš
lepo si rekla ''svoju zaradu'', ZARADU, bilo kakvu, nebitno je kolika je, svesna si da ne bi mogla da živiš bez IKAKVE zarade. to upravo i govorim kad kažem da je (nažalost) novac neophodan i preduslov i za sreću i za sve
sad,naravno da postoje recimo prosjaci/beskućnici bez ičega materijalnog  bukvalno koji idu i pričaju sa pticama il šta već i keze se kako im je super, kako su srećni itd,i većina pomisli ''vauuu blago njemu,zavidim mu,nema para a srećan je hehehe'' a niko ne pomisli da je na primer poludeo, da je izgubio svaku predstavu o realnosti, da ne zna šta priča itd
šta ako je neko recimo (ne kažem da sam to ja) srećan samo i isključivo ako ima recimo dobar auto,najbolji tv,internet,šta već, dakle te ''omražene'' i zle stvari? jedino tada se u njemu budi istinska sreća? šta onda? on se naziva jadnikom ili čime već,jer se time zadovoljava ali to je potpuno pogrešno i neukusno, jer ko smo mi, bilo ko da sudimo i da određujemo šta nekoga treba da čini srećnim.jednostavno,svi smo različiti,različite stvari nas čine srećnim i to je to. to što si ti srećna uprkos (ili čak zbog) toga što nemaš šta da jedeš (ili nisi imala) ne znači da se SVI osećaju tako, da su SVI takvi ili da bi trebalo da su takvi
vrlo vrlo arogantno i nepromišljeno
Citat
Pa, ako donosi, to znaci da se covek nije oslobodio materijalnog.
 Sloboda je sistem u kojem ne postoje ogranicenja, sve dok coveka nesto ogranicava, covek nije slobodan.
Novac za mene nije zlo, jedino zlo koje ja vidim je smrt.
Ako je novac za tebe " zlo samo po sebi ", da li si pokusao da ga izbacis iz svog zivota ?
čovek ne može da se oslobodi materijalnog, to što si ti sebe UBEDIO da si se oslobodio, ne znači da stvarno i jesi. samo si, pomoću samozavaravanja i autosugestije,sebe ubedio da je to tako,kao što si se ubedio i u mnoge druge stvari (svi znamo koje, poznat si (da ne kažem ozloglašen) po svojim postovima i..viđenjem života i svega)
naravno da nisam pokušao da ga izbacim, zašto bih to pokušavao?
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Apsolutna sloboda ne postoji...to je mantra...99.% ljudi ne bi znalo sta da radi sa tom slobodom..
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Citat
lepo si rekla ''svoju zaradu'', ZARADU, bilo kakvu, nebitno je kolika je, svesna si da ne bi mogla da živiš bez IKAKVE zarade. to upravo i govorim kad kažem da je (nažalost) novac neophodan i preduslov i za sreću i za sve

Evo, mogu da ti kazem...

Ako bih ovog trenutka odlucila da vise ne zaradjujem na konvencionalni nacin, opet bih mogla da prezivim.

Imam kucu i bastu... to je za prehranu... Cesto sa svojim prijateljima prosto setam... ili sedim negde... bez ica i pica... za to mi isto ne treba zarada...  Smile

Poenta je da te materijalno ne ogranicava u tvom zivotu...

To je dodatak, a ne esencija postojanja...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2014, 15:21:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
čovek ne može da se oslobodi materijalnog, to što si ti sebe UBEDIO da si se oslobodio, ne znači da stvarno i jesi. samo si, pomoću samozavaravanja i autosugestije,sebe ubedio da je to tako,kao što si se ubedio i u mnoge druge stvari (svi znamo koje, poznat si (da ne kažem ozloglašen) po svojim postovima i..viđenjem života i svega)
naravno da nisam pokušao da ga izbacim, zašto bih to pokušavao?
Objasnjeno ti je sta znaci " oslobadjanje od materijalnog ", sta je " sloboda " i ti nastavljas da ne primecujes ta objasnjenja nego naturas svoje " vidjenje " u formi tvrdnje.
Cime to ja sebe " zavaravam " i sta je konkretno moja " autosugestija ".
Ja sam " ozloglasen " po svojim postovima, zasto ? Jel' ja nemam pravo da u skladu sa pravilnikom foruma postujem ?

Pa rekao si " da je novac - zlo ", kao sto neki pusaci primete da je to stvar sa nikotinom pa pokusaju da ga se oslobode, zato sam te pitao da li si pokusao da se oslobodis onoga sto ti smatras za zlo...
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 16:08:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.