Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 07:20:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živimo u dobu usamljenosti  (Pročitano 27271 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.0
Browser
Chrome 38.0.2125.101
mob
Apple 15
Inace, ova gore pesma je o nekome ko je zaista bio usamljen... i ne samo na tom materijalistickom planu o kome upurno kukate.... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Samo sto je tema uperena na drustvene tokove i pojave koje su vezane za savremeno drustvo kao celinu , a ne da slusamo vase pojedinacne borbe protiv tih tokova.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
to što je ''reč iznad svega'', kad bi to i bila istina, ne znači da je reč=bog.niđe veze
Citirao si pitanje ali nisi ni pokusao da das odgovor. Ako to nije istina, sta je iznad svega ?!?
Bog je rec koja predstavlja silu koja je iznad svega, Sve postoji zato sto imamo rec o tome.
Citat
pa da, rekao sam '' poznat, da ne kažem ozlogašen'', aj kad moram velikim slovima, dakle:''poznat, DA NE KAŽEM ozloglašen''. i nisam rekao.
" da ne kazem " je samo fraza koja ne sakriva cinjenicu o onome sto jeste receno.
Citat
ti si bolestan.blago rečeno
Ovo je naravno takodje nesto sto ti nisi rekao za mene.
Citat
i opeeet opeeeet lažeš i govoriš kako sam rekao nešto što nisam..  Smile nisam rekao da NE ŽELIM da se spasem od novca već da ne želim da POKUŠAVAM, jer znam da ne bih uspeo. da li vidiš razliku, ima li je uopšte u tvom iskrivljenom shvatanju..svega?
Da li se neko spasao bilo cega bez pokusavanja da se od toga spase ?
Koja je razlika izmedju " Ne zelim da se spasem " i " ne zelim da pokusavam da se spasem " ?
Citat
šta mi bre nije jasno 'nazivati zlom nešto bez čega ne mogu da živim'', šta lupetaš?
To je bilo objasnjenje sta ti nije jasno. Ti nazivas " zlom " nesto bez cega " ne mozes da zivis ".
Nije ti jasna razlika izmedju reci dobro i reci zlo, pa tvrdis kako je " novac - zlo ".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Ericsson jeste
Citat
Citirao si pitanje ali nisi ni pokusao da das odgovor. Ako to nije istina, sta je iznad svega ?!?
naravno da ne znam niti mogu da saznam šta je iznad svega i naravno da niko ne zna i ne može da sazna šta je iznad svega, mogu samo da PRETPOSTAVLJAJU i LUPETAJU kao ti recimo
Citat
Bog je rec koja predstavlja silu koja je iznad svega, Sve postoji zato sto imamo rec o tome.
po tvom mišljenju. postoje i druga gledišta,suprotna od toga, na primer da reč postoji zato što sve postoji a ne obrnuto.da je reč posledica a ne uzrok itd
Citat
" da ne kazem " je samo fraza koja ne sakriva cinjenicu o onome sto jeste receno.
  sakriva
Citat
Ovo je naravno takodje nesto sto ti nisi rekao za mene.
nije, to JESAM rekao
Citat
Da li se neko spasao bilo cega bez pokusavanja da se od toga spase ?
ne znam
Citat
Koja je razlika izmedju " Ne zelim da se spasem " i " ne zelim da pokusavam da se spasem " ?
ozbiljno ne znaš toliko bar? evo trčim da ti objasnim nešto toliko jednostavno i očigledno, sačekaj molim te evo evo
Citat
Nije ti jasna razlika izmedju reci dobro i reci zlo, pa tvrdis kako je " novac - zlo ".
naravno da mi je jasna  Smile upravo tu i leži najveći razlog zbog čega je novac zao-što ne mogu bez njega, ne mogu da ga se oslobodim, on mi diktira uslove života i sve maltene
tvoje nepovezano buncanje i lupetanje i nerazumevanje najosnovnijih pojmova se nastavlja..  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Na dalje necu opominjati. Za ocenu clanova imate posebnu temu na Psihologiji. Iako i tamo nece biti ovako nesto tolerisano.

Daklem, Vas izbor ...
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 17:43:36 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
А то што му је родитељ купио плејстејшн не мора да значи да му родитељ придаје зачај и да има безусловну љубав. Шак штавише. Ако родитељ хоће да му прида значај и има љубав према њему, не треба да му купи то и отера га у собу да игра игрице. То би ти требало да знаш (миг).
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 17:46:37 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Чекај бре, јел могуће да си ми обрисао цео пост? Значи писао сам 15 минута ко будала? Колико видим, и он је мене "оцењивао" како кажеш, а не видим да си му обрисао цео пост. Шта изиграваш не разумем. Могао си да ми обришеш само први цитат, а да оставиш остало, што итекако има везе са темом.

Ја сам још већа будала што долазим овде да се расправљам о дебилним темама, да не кажем нешто друго.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 17:51:29 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Da, ceo. I nadalje cu isto. O ocenama kojim sam sebe ocenjujes, ne bih niti zelim.
Ako mislis na ocenu sa njegove strane da si se sam po sebi ... da je uvreda, ok. Obrisan i njegov post. Zaista me ne zanima koliko je i on dugo pisao post. Sami znate sta pisete. Valjda Vam niko ne diktira.

Sta izigravam i da li nesto izigravam, iako ne razumes, mislis da bi trebao da objasnjavam? Da objasnjavam sta je konverzacija? Da prevodim kulturu ponasanja na Vas jezik, na ono kako bi ste razumeli? Da pricam o uctivosti? Da pricam o ...
Ne bih o svemu tome. Delom se te stvari uce u kuci, skoli. Pa ako neko nije naucio, neka pozajmi od nekog knjigu Gradjansko vaspitanje. Mozda tamo nesto nadje sta ce razumeti. Pride i nauciti nesto.

Kao sto rekoh vec. Vas izbor.

I da. Pises postove za redom.  Smile

Tema:
"Živimo u dobu usamljenosti"
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 18:07:15 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2138.3
mob
Nokia 950
Na temu ...

Kako tesko zvuci kada ti neko predoci i objasni da na si na kraju krajeva opet sam.

Sistem je sazidan na sloganu "svi zajedno". Stalno se govori o nekom ujedinjenju o nekom benefitu boljitku koji mozemo da dostignemo samo udruzivanjem ali sustina je da sve svoje bitke bijes sam , ne zbog drustvenog jaza vec zato sto je to jedini nacin.

Tvoja odluka nikada nije odluka vecine a i cak kada bi bila nikada nece biti dobra za sve,krajnji rezultat je uvek isti.

IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia Luvmya 520
naravno da ne znam niti mogu da saznam šta je iznad svega i naravno da niko ne zna i ne može da sazna šta je iznad svega, mogu samo da PRETPOSTAVLJAJU i LUPETAJU kao ti recimo
Nesto jeste, covek ne moze ni da zna sta je. Zato to i jeste iznad svega ukljucujuci i coveka. Tu nema pretpostavke, covek moze da pretpostavlja samo na osnovu onoga sto zna. Rec je samo frekvencija koja simbolicno predstavlja tu nepoznatu silu koja postoji a mi je ne znamo. Mi znamo da bez te frekvencije ne bi moglo da postoji bilo sta ukljucujuci sve sto neko misli, kaze ili uradi, zato jedino i mozemo sa sigurnoscu da kazemo rec je Bog ili Bog je rec.
Citat
po tvom mišljenju. postoje i druga gledišta,suprotna od toga, na primer da reč postoji zato što sve postoji a ne obrnuto.da je reč posledica a ne uzrok itd
Rec na ovoj Planeti ima samo veze sa covekom koji je kroz nju dobio svest o postojanju a samim tim silu kreacije konstantnog napretka. Covekolika bica nisu imala rec, tako da je rec stvorila coveka, a ne obrnuto.
Citat
nije, to JESAM rekao
Znam, a sada znaju i moderatori.
Citat
ne znam
Samo jos jedna nizu stvari koje si rekao a ne znas sta si ustvari rekao, bas kao sto ti nije jasno sta sam ja rekao a kao zapeta puska me nazivas lazovom.
Citat
ozbiljno ne znaš toliko bar? evo trčim da ti objasnim nešto toliko jednostavno i očigledno, sačekaj molim te evo evo
Znam da tu nema razlike, pitao sam da li si ti svestan toga, ali sada si potvrdio da nisi, posto objasnjenje naravno da nemas.
Citat
naravno da mi je jasna  Smile upravo tu i leži najveći razlog zbog čega je novac zao-što ne mogu bez njega, ne mogu da ga se oslobodim, on mi diktira uslove života i sve maltene
tvoje nepovezano buncanje i lupetanje i nerazumevanje najosnovnijih pojmova se nastavlja..  Smile
Sada si potvrdio da ti nije jasna razlika izmedju dobra i zla, ili svoj zivot smatras zlom posto je za tebe navodno zlo zvano novac to sto te odrzava u zivotu. Zivot je dobro, ako je novac sredstvo koje odrzava taj zivot onda je novac - dobro.
Nema potrebe da se kaze ( sto za tebe sakriva ovo sto sledi ) kako si ustvari ti neko ko bunca, lupeta i ne razume sta je levo a sta je desno
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 07:20:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.