Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zivim sa deckom, a on nece na spavanje kad i ja  (Pročitano 14649 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Па рекла је да не може да заспи од ТВа па га зато не стављају у спаваћу.
Nisam video, jebiga, onda je jednostavno previše zahtevna.
Тачно то, не ради оно што ти хоћеш ради оно што ја хоћу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Па рекла је да не може да заспи од ТВа па га зато не стављају у спаваћу.
Nisam video, jebiga, onda je jednostavno previše zahtevna.
Тачно то, не ради оно што ти хоћеш ради оно што ја хоћу.

ma ocigledno nezrela osoba. ne bih ja tu vise nista dirala  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
PA neko je rekao da je brak ipak zajednički život, ako hoćeš da živiš samo onako kako ti želiš onda dobijaš odgovor na pitanje zašto je sve više razvoda kod nas.

Ej, ali mora da si moron.

Žena traži da je zagrliš noću, da zagreje svoje nežne nožice na tvojim stopalima, da se topi od miline dok tvoj topao dah klizi njenim vratom, a prsti se igraju u njenim gaćicama... I ti odeš da gledaš TV umesto toga. Majke mi nešto ti fali. Zamisli, tebe ona moronu želi pored sebe, alo bre... Čak i da ti je to mučenje, pa da otrpiš što baš tebe želi...

Onda ti uvek zauzvrat možeš da očekuješ nešto drugo, recimo da buljiš u TV. Bravo...

Meni nije od samog starta problem to što on želi da gleda TV, iako je to debilan izbor. Nego što je on tako neosetljiv na njenu potrebu za nežnošću, da se samo njoj posveti u jednom trenutku... Znaš kada bi od takvog muškarca bio neki CENZURA, a da ne kažem švaler.... Ali nikad, taj gleda samo svoje dupe, a ni ono nije baš neka veličina.

Jadne žene. Nije ni čudo da feminizam cveta pored takvih muškaraca.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 09:10:35 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
PA neko je rekao da je brak ipak zajednički život, ako hoćeš da živiš samo onako kako ti želiš onda dobijaš odgovor na pitanje zašto je sve više razvoda kod nas.

Žena traži da je zagrliš noću, da zagreje svoje nežne nožice na tvojim stopalima, da se topi od miline dok tvoj topao dah klizi njenim vratom, a prsti se igraju u njenim gaćicama... I ti odeš da gledaš TV umesto toga. Majke mi nešto ti fali. Zamisli, tebe ona moronu želi pored sebe, alo bre... Čak i da ti je to mučenje, pa da otrpiš što baš tebe želi...

Onda ti uvek zauzvrat možeš da očekuješ nešto drugo, recimo da buljiš u TV. Bravo...

Meni nije od samog starta problem to što on želi da gleda TV, iako je to debilan izbor. Nego što je on tako neosetljiv na njenu potrebu za nežnošću, da se samo njoj posveti u jednom trenutku... Znaš kada bi od takvog muškarca bio neki jebač, a da ne kažem švaler.... Ali nikad, taj gleda samo svoje dupe, a ni ono nije baš neka veličina.

Ima logike u tome sto pricas. I hvala Bogu sto ima takvih muskaraca, jer ce pravi muskraci biti na ceni  Smile

Ali problem je sto postoje "njanjave" devojke, uzivljene u ulogu princeze i od muskarca ocekuje da joj bude otac. Rec je o nezrelim devojcicama koje nikad ne odrastu. Razmisli da li bi zeleo da imas devojku koja ocekuje da je svako vece uspavljujes, mazis i ljuljuskas dok ne zaspe?

Mene to totalno odbija. Od svoje devojke ocekujem da se ponasa kao odrasla osoba i naravno da ce dobiti neznost pre spavanja. Ali to je stvar trenutne inspiracije i zelje, a ne nesto sto se podrazumeva. I treba da bude obostrano. Zasto devojka ponekad ne bi mazila muskarca dok on ne zaspe. To je vrlo fino Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 09:17:11 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 pavleor, zamolicu te da obratis praznju na izraze koje povremeno koristis, da ne bih morala da te cenzurisem.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nešto sam u elementu danas, valjda ovo divno vreme, sunce, oblačak na nebu... Ah ta slatka obećanja,... Cenzuriši me, cenzuriši...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG 4X HD

Meni nije od samog starta problem to što on želi da gleda TV, iako je to debilan izbor. Nego što je on tako neosetljiv na njenu potrebu za nežnošću, da se samo njoj posveti u jednom trenutku... Znaš kada bi od takvog muškarca bio neki CENZURA, a da ne kažem švaler.... Ali nikad, taj gleda samo svoje dupe, a ni ono nije baš neka veličina.

Stvarno choveche, imash li ti kichmu?  I nema to veze sa ljubavlju.
Hajde da pretresemo chinjenice...
Po njenim rechima :  "on uglavnom ostane da gleda tv"  znachi ne uvek, i to uglavnom  naginje na preterivanje pa je  verovatnije da je u pitanju "ponekad" . Oni ustaju u razlichito vreme, shta on treba da radi, da spava  duze   ili da bulji u plafon pola noci dok je ona spava? Moze i da ustane kad i ona i da sam bleji po kuci kada ona vec ode na posao. Kome ce se onda on zaliti shto je ujutro sam?
Sa druge strane ona ne prihvata da stave tv u spavacu sobu, i to ne zbog toga shto ona ne moze da se uspava pored tv-a kako je neko rekao, vec zato shto ona ne zeli da se takmichi sa tv-om i u tripu je da on voli tv vishe od nje. Znachi ona nije spremna ni na kakav kompromis a od njega trazi da se on u potpunosti prilagodi njenim zeljama.
Zajednichki zivot je kompromis, mozda ti imash ovakav stav:
Citat
Zamisli, tebe ona moronu želi pored sebe, alo bre... Čak i da ti je to mučenje, pa da otrpiš što baš tebe želi...
ali ljubav ne podrazumeva da tu neko trpi, a ja lichno nisam spreman da pogazim sve shto ja jesam samo iz "zahvalnosti" shto eto bash mene ona zeli.
I ona bi po toj logici trebala da istrpi zato shto on bash nju zeli. Mada uvidjam da neko ko nema mnogo izbora mora biti zahvalan shto ipak postoji neko ko bash njega zeli.

A nerazumni zahtevi imaju jednu neobichnu osobinu, kada god se udovolji nekom takvom zahtevu on se automatski pomnozi x 3. I to nema kraja, ostaje ti zivot u zadovoljavanju nechijih hirova.
Ja lichno bih je poslao kuci, pa nek je mama uspavljuje.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple 15
Meni nesto nije jasno... kad su se to veze svele na seks?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ej, pa nije to bilo ko, nego osoba sa kojom živiš. Valjda si ti to izabrao, nije te neko naterao.

A ja da ne moram da idem na posao i završavam još hiljadu drugih poslova, samo bih se voleo sa ženom, i voleo i voleo i .... I za Aneu nežnost nije samo seks i voleti ne znači samo CENZURAi. Iako, mmm...

Meni lično nije mučenje da takvoj osobi pokazujem nežnost.... Koliko god treba. Ali ako si već odabrao da živiš sa njom onda ti njena potreba za nežnošću i ne može biti problem. To je bre bračna obaveza, čak i da ti je mučenje. A i onda je bolje otići, iskrenije je, nego živeti neki poluživot.

Ja ne kažem da mi je vrlo često neobično koliko su žene razmažene i ponekad neke stvari moraš da im crtaš. Ali i bolje je tako.... To je drugačija priroda, zamisli da te smara oko kola ili koji ćeš foto aparat da kupiš, da zna sve da popravi, ma beži bre... Ovako smo mi njihovi vitezovi, zameniš sijalicu ili osigurač, ko da si se popeo na mesec.

Ma, može ona da bude po sto puta razmažena, ako te voli i ima zdravog razuma i ti si dobar i nežan prema njoj...

Ne brini. Reci joj, ukaži joj šta bi voleo... Prvo lepo, pa još hiljadu puta isto tako lepo, a onda malo podvikni. Čisto da se trgne, ako te je zanemarila i tako. Ima da sve cupka ujutro kada se probudiš, da te uspavljuje uveče i da ti sprema sve što voliš...
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 10:30:05 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ja ne verujem da si ti muskarac. ti si zena...
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 10:31:21 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.