Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 03:54:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živeti svoj život - i trošiti manje  (Pročitano 3360 puta)
19. Jul 2007, 10:53:04
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
Živeti svoj život - i trošiti manje

Ukoliko čitate časopise, gledate televiziju, surfujete Internetom, možete saznati o glamuroznom životu zvezda i poželeti da i vi živite na sličan način. Zbog pokušaja da to i učinite, možete brzo dospeti u debeli minus - i to, neretko, trošeći na stvari koje vam u suštini uopšte nisu toliko bitne.

Skupa garderoba. Izlasci. Preskupi preparati za telo, pa manikir, pedikir, kozmetičarka, masaže... iPod, najnoviji model mobilnog telefona (za većinu funkcija ne znate ni čemu služe), najnoviji model digitalnog fotoaparata (koristite samo "auto" opciju, ali mnogo slatko izgleda i slaže vam se uz tašnu)... Sve to prilično košta, a nekako vam deluje neophodno, da biste bili u trendu (nema veze što vam pre pet ili deset godina za neke od tih stvari ne bi palo na pamet da su iole potrebne, a kamoli neophodne - neke nisu ni postojale pre deset godina). Vežbanje, ne treba zaboraviti ni na vežbanje - po mogućnosti, u fensi fitnes klubu i u trendi sportskoj garderobi. Rezultat svih tih kupovina? Konstantno ste u nekom sumanutom minusu i nemate ni najblažu predstavu kako da se iskobeljate iz toga.

Naravno, neće svaka žena trošiti na sve navedeno, ali će velika većina povremeno, ili i češće, davati novac na neki proizvod ili uslugu za kojima nije osećala potrebu dok nije videla lepu slikicu u časopisu, ili dok nije čula da neko od poznatih to koristi, ili dok se poznanica ili komšinica nisu pohvalile tom stvarčicom (a šta ste vi lošiji od poznanice ili komšinice, zašto i vi ne biste mogli?).

Šta učiniti? Ne predlažemo da se odreknete zadovoljstva i trošite samo na račune, hleb i mleko, ali nije loše da razmislite šta je to što stvarno želite i kakav život je stvarno vaš. Za odlazak u prodavnicu ili u bilo kakav šoping dobro je unapred napraviti spisak šta je ono što vam je stvarno potrebno, i tog spiska se i držati. Oprema za vežbanje ne mora da bude iz najnovije kolekcije nekog brenda, može da posluži i neka jeftinija, a lepa i udobna. Fitnes klub, ako ih volite, može da bude i neki manje skup. Volite često da idete u pozorište? To je super, probajte da nađete karte s popustom. Volite knjige i muziku? I to je super, ali nešto od toga se može i pozajmiti. Izlasci, često, ne moraju da budu skupi, naročito ako ne idete u neki fensi restoran s egzotičnom hranom koja vam se zapravo ne dopada (ali, eto, fensi je).

Ukratko: priuštite sebi svako zadovoljstvo koje možete, ali pokušajte da nađete manje skupu varijantu - i neka to zadovoljstvo bude nešto što se vama lično baš dopada, što vi lično želite, a ne nešto što vam palo na pamet ne bi da to niste videle od neke zvezde ili poznanice.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Kroz trosenje kupimo idetitet Smile
Da li je to dobro ili nije? Po mene je bolje od patrijahalni , istorijski idetitetu, jer kopca se i komunikativan idetitet za potrosacki, sto je bilo samo u evolucijski vreme prisutan.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam da ja nikako ne mogu da ustedim, da mi toliko toga treba i nikada nemam sve sto mi je potrebno.   Cak sam i pisala svaki dinar koji potrosim i na kraju zakljucim da mi je sve sto sam kupila potrebno.   Doduse samohrana sam majka pa ne mogu ni da ocekujem da sve bude podredjeno meni sa platama kakve su u srbiji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
menjati se to, samo ne kod penzijcima da toliko potrosimo koliko je potrebno
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Koliko god novca da imam, malo ili mnogo, sve potrosim.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko god novca da imam, malo ili mnogo, sve potrosim.

Smile
da se nadovežem  ..i nikad nezadovoljna !
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Covjeku je za zivot potrebno jako malo, sve ostalo sluzi za razmetanje" Forest Gump (glupi mudrac Smiley )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa jedini luksuz trenutno smatram Dial-up ...ostalo je samo egzistencija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
najsrecniji su oni koje mala zadovoljstva mogu obradovati !!!!
sto nije moj slucaj, nazalost!!!
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa jedini luksuz trenutno smatram Dial-up ...ostalo je samo egzistencija  Smile

Ne spajaj te 2 rijeci  Smile. Isto baba i minic.
(Nazalost i ja 56k-isnem  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 03:54:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.