Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:35:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Živeti i voleti posle razvoda  (Pročitano 29120 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
brak ume da bude jako nezdrava zajednica- svima nam treba malo privatnosti.... ne da bi sa njom radili ne znam ti ja sta, vec da bi radili sta nam je volja, da budemo sa sobom.
u pocetku parovi teze simbiozi, nakon par godina zele da se vrate sebi.
zato mozda ne bi bilo lose da se malko i tako organizujete, s obzirom da ste bez dece. da svako ima svoje vreme za sebe i zajednicko vreme. pritom se ono vreme koje provodite po kuci skupa a niste skupa, vreme svakodnevne rutine, u ovaj dil ne racuna.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Hmmm, ne mogu da se otrgnem utisku da postoji i druga strana priče, nešto što ne znamo, a što možda ni Biksi ne zna (ili zna, ali taji, ili ne zna da zna).

Nema logike da je on, tek tako, iz čista mira, promenio svoje ponašanje prema tebi.  Smile Razmisli malo, uzrok mora postojati.

Sa druge strane, kao što je ovde već rečeno, ako on radi po ceo dan i pada sa nogu, a ti samo sediš kući i čekaš ga da dođe, to onda nikako nije dobro.  Smile
Mada, ne postoji opravdanje za to kako se on ponaša, jer to sigurno nije rešenje, ma kakav se problem krio u pozadini, i mislim da ti mi ovde ne možemo pomoći.

Možeš pomoći samo sama sebi, tako što ćeš sesti sa njim i insistirati ne jednom iskrenom (i možda neprijatnom) razgovoru. Wink
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 15:02:02 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Tacno je da sam ja bez obaveza,a on radi, ali najkasnije dodje kuci u 18h, cesto oko 16h i kad se odmori opet nece da prosetamo ili slicno. Vikendom je slobodan pa opet ne radimo nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
jedno neprijatno pitanje za @biksi82,naravno samo ako zelis da odgovoris.....

A sta je sa decom ? Problem ? Kod koga ?
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Nismo jos ni pokusavali da imamo decu.. Nismo odmah bili spremni da budemo roditelji, posle ja nisam htela jer mi je ostao jedan ispit pa sam htela prvo to da sredim. Da je izrazio zelju da bi hteo dete ja bih pristala i bez datog ispita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Tacno je da sam ja bez obaveza,a on radi, ali najkasnije dodje kuci u 18h, cesto oko 16h i kad se odmori opet nece da prosetamo ili slicno. Vikendom je slobodan pa opet ne radimo nista.

Što može da znači da ti čekaš na njega kako bi izašla, zabavila se, prošetala...  Smile

Kao što reče machakz, brak ipak nije simbioza... Dakle, moraš imati i svoj život, lični, privatni, neke aktivnosti koje voliš da obavljaš a koje ne uključuju partnera, prijatelje, neki hobi, itd.
Još ako vršiš pritisak na njega (a on radi, ti ne - to može ponekad biti vrlo problematično, pa i do te mere da ti on to prećutno prebacuje), nije ni čudo što dobijaš samo kontraefekte.

Razmisli malo, mora postojati nešto u tvom ponašanju što ga konstantno odbija. I dok to ne nađeš, nećeš naći adekvatno rešenje problema. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne ocekujem da me zabavlja i vodi u provod, to mogu i sa drugaricama. Dok je na poslu ja se posvetim sebi, ali kad dodje volela bih bar da pricamo. Ja pricam, on me ne slusa kao da je operisan od mog glasa. Kad ga zovem da prosetamo, ne moze, kad ga zove drug sve moze. Kad treba ici kod njegovih rodjaka i drugara onda naravno moze, a kad treba ici samnom kod mojih, onda je umoran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Nismo jos ni pokusavali da imamo decu.. Nismo odmah bili spremni da budemo roditelji, posle ja nisam htela jer mi je ostao jedan ispit pa sam htela prvo to da sredim. Da je izrazio zelju da bi hteo dete ja bih pristala i bez datog ispita.

Ok onda,ako je ovo iskreno,ali ziveti u braku i ne pokusavati 4 godine,meni je to sasvim cudno.Cemu onda brak ? Papir ? Mogli ste da pokusate da zivite prvo zajedno,kao sto je i sad ispalo.....
Opet ne razumem i tebe "nije izrazio zelju".......pa takve stvari se u braku ne "izrazavaju",nego jednostavno treba da se dese....

Sve ti ovo kazem jer da je tu dete,ono bi vas vezalo,a on ne bi postao takav(ako je postao),i ne bi vam padale gluposti o razvodu na pamet....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Znam da to samo treba da se desi, ali opet mislim i da treba da se dogovorimo kad to oboje zelimo. Volela bih i ja da smo prvo ziveli zajedno, ali moj tata je jako strog i staromodan tako da to nije dolazilo u obzir!
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 15:31:15 od Biksi82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Znam da to samo treba da se desi, ali opet mislim i da treba da se dogovorimo kad to oboje zelimo. Volela bih i ja da smo prvo ziveli zajedno, ali moj tata je jako strog i staromodan tako da to nije dolazilo u obzir!

Kad to budete oboje zeleli tad nece,ja ti ovo govorim iz iskustva svog....nismo hteli prve godine......a sad tri zaredom nece......problem postoji a ne postoji.....sve se svodi na to da je na nervnoj bazi.E sad zena puca zbog toga,ja se nekako drzim a onda kad sam ja poceo polako da gubim volju za svim a radio sam kao konj 12 godina i imam sve (sad imam 32),tad je njoj palo na pamet da bi da se razvede.Roditelji su je zdusno podrzali u tome......jer sam odjednom ispao ovakav,onakav a bio sam najbolji zet......
E posto nije mogla da izdrzi bez mene a da budem iskren i ja bez nje,vratila se nazad i sad zivimo kao nekad u pocetku.Svako je izneo ono sto smeta drugome i trudimo se da se toga pridrzavamo ali bez preterivanja u tome.
Trenutno nam je extra,slazemo se i volimo,ali nedostaje ono sta sam te pitao !
Ali dace Bog bice........
Najgore je bezati od problema,a ona je to svo vreme radila,sve sto joj je smetalo drzala je u sebi,dok sam ja sve odma deklamovao.....
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 16:00:03 od peraperic123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:35:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.