Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ziv je Draza umro nije...  (Pročitano 5143 puta)
05. Jul 2003, 19:36:08
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
e bas me zanima posto pravim web sajt o cetnicima sta vi mislite o vecnom sukobu partizan Vs, Chetnik
i ko je tu izdajnik ja licno mislim da su partizani najvece pizde sto su hodale po kugli zemaljskoj
neki misle da su dobri jer tako pise u titovoj istoriji
meni je deda 7,  godina bio u izgnannstvu i u licnoj pratnji Draze
tako da ja napisao k njigu koju cu da objavin na sajt da se vidi ko je ko....
IP sačuvana
social share
To follow the path:
   look to the master,
   follow the master,
   walk with the master,
   see through the master,
   become the master.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A ja cu ti reci sledece.. ti si jedno neobrazoveno govedo kad o ljudima o kojima ne znas nista govoris tako....
I medju partizanima i medju cetnicima bilo je i dobih i stoke, to nema veze sa time kojoj su grupi pripadali.. u principu svi su oni isti... malo su drugacije izgledali ali su u sustini isti.
Moj deda je naj moralniji covek koga poznajem a bio je partizanski oficir, njegov najbolji prijatelj bio je teski cetnik... jedino sto su oni shvatili ono sto tebi i slicnima ne ide u glavu... cetnici i partizani su umrli pre 50 godina i debilno je na njih se deliti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I ne shvataj ovo kao uvredu iz prostog razloga sto si ti isto tako uvredio u tvom postu svakoga ko je ikada bio u partizanima a zna se da je njih bilo daleko vise od cetnika...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
Bravo SerbianFighter lepo receno opet cacka gdemu nije mesto
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Kad smo kod Chetnika zivim u Ivanjici pa si trebao da dodjes da vidis te danjasnje chetnike ko su ti ljudi u stvari i kakvi su !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
e moj ...
ok za uvredu ali partizani jesu govna obicna mada normalno je da je bilo svakakvih ja pricam u globalu kao sto u istoriji pise da su ceetnici govna
a ne pise ima par cetnika govana ostali su cool...pa reci mi sad Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
To follow the path:
   look to the master,
   follow the master,
   walk with the master,
   see through the master,
   become the master.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da nije bilo tih govana jos bi ti danas nemci jeli po kucama a ustase jebavale zensku rodbinu...
Ja sam uvek bio za to da se procita misljenje obe strane, ali ni sam draza nije porekao da je saradjivao sa nemcima da bi se otarasio partizana, a to je ipak bio njegov narod.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
hehe nemci  jebali rodbinu  smesno....pa tirece ne shvatio ovo kao uvredu
hehe pa po tebi su partizani spasli srbiju od nemaca......cccc
znam ja  da ste citali sta pise u istoriji za peti razred hehe..
ali jebiga treba malo citati sa strane ja se jako interesujem za istoriju pa sam shvatio par stvari...

1.partizani su sve suprotno od onoga zasta ih je titova istorija predstavljala
2.nije tacno da su Srbi pobedili u 1 i 2 sv ratu [nas su ucili da su srbi pojebali sve] a nas niko nigde ni ne pominje u svetu bre da smo ucestvovali pa uzmi  banalan primer da li se u bilo kojoj igri iz 2 sv rata pominje srbija  a mozda se i pomene ko smo mi bili bre tad
pa bas  zbog partizana..
i nije m jasno zasto se vi toliko kao npr i el radisa palite na patriotizam
kao ono kosovo je nase  budite malo realni....
vi ste sigurno od onih koji su isli a brane mostove i slicne gluposti
mi smo srbi pobedili ameriku jebote cudoo....
naopako pa ljudi da su hteli zbrisali bi nas za jedan dan kao seljak pivo ispred seljacke zadruge.
IP sačuvana
social share
To follow the path:
   look to the master,
   follow the master,
   walk with the master,
   see through the master,
   become the master.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sine, niko ne kaze da smo mi sami pobedili nemce, bilo bi i cudno da se narod od 5-6 miliona ljudi spominje kao veliki pobednicki protiv nemaca, ali nemoj mene uciti istoriju zaista si se namerio na pogresnog.

Ni ono sto se ucilo u titovo vreme ni ono sto su cetnici pisali nije tacno, tacno je ono sto su pisale neutralne strane, a kad naucis sta su oni pisali javi se za javnu debatu a ne ovako kad ti iz nicega zakljucujes nesto i to generalizujes...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
ma ok nemam pojma ni sto sam postavio topic....
mislio sma da je ovo slobodna zemlja hehe....
:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
IP sačuvana
social share
To follow the path:
   look to the master,
   follow the master,
   walk with the master,
   see through the master,
   become the master.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.