Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:38:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zig zveri  (Pročitano 26427 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Matory,koji su utisci?

Pa sve sto je bilo rastrkano, sakupili na jednom mestu. Nego sam cuo da je film radjen pod patronatom SPC.

Dobro si cuo. Cak SPC finansira i besplatne projekcije za studente pristinskog fakulteta koje su maltene obavezne.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Matory,koji su utisci?

Pa sve sto je bilo rastrkano, sakupili na jednom mestu. Nego sam cuo da je film radjen pod patronatom SPC.

Dobro si cuo. Cak SPC finansira i besplatne projekcije za studente pristinskog fakulteta koje su maltene obavezne.

To nisam znao. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nov, veoma poucan dokumentarac da se sagleda realna situacija, topla preporuka

Zasto takve gluposto gledao sam taj film puno svega a u stvari nicega nema samo nabacaen razlicite slike i icesci iz drugih slicnih emisija i sve u svemu nista novo nije receno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nov, veoma poucan dokumentarac da se sagleda realna situacija, topla preporuka

Zasto takve gluposto gledao sam taj film puno svega a u stvari nicega nema samo nabacaen razlicite slike i icesci iz drugih slicnih emisija i sve u svemu nista novo nije receno
To nisu gluposti!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Smile  He,he, juce sam ga bas gledao na DVD-u
Matory,koji su utisci?
Matory,koji su utisci?

Matory,koji su utisci?

Matory,koji su utisci?

To nisam znao. Hvala.

Prvo gluposti nisu.
Drugo zar nije vec receno da su sa raznih strana sakupljene stvari na jednom mestu.
Trece samo da te podsetim da niko nije pomenuo da ima neceg novog, a ima, i to velike novosti. Pocelo je sve javno. I to sa ucenom, ne uradis li, gubis posao, neces moci da se lecis, da kupis hranu,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Само једну ствар:

Звезда:

Пентаграм:

То су два различита појма.
Јасно?

Иначе има доста држава који нису комунистичке и имају звезде на застави/грбу, горе поменута Куба на пример исту заставу ко и пре револуције.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 13:44:54 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Jedna interesantna knjiga, na temu, zasto Bog dopusta zlo ??

Ujedno to je i naziv knjige.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bog Svevišnji Uzvišeni Jedan Jedini po mojim saznanjima ne dopušta zlo,
ljudi su ti koji zlo čine, propuštaju da sankcionišu, ne primjećuju ga, uživaju u njemu - a zlo je zabranjeno, a oni tvrde da vjeruju. . . . . .

postavite si simbolično pitanje : kad ste se suprotstavili opanjkavanju nekoga, kad ste se zadnji put suprotstavili nepravdi (ne računajući Kosovo je srce Srbije), kad ste razmišljali šta vaši postupci nose i jesu li možda u suprotnosti direktno ili indirektno sa 10 zapovjedi. . . . . .

pričamo o zvijeri, to je jedna občna personifikacija sotone i njegovih splačni koje se povlače po planeti već hiljadama godina, naplata činjenja splačina je odlagana godinama ali kad tad će se sve naplatiti, nekima čak i na dan strašnog suda, a nekima prije i tokom armagedona. . . . .

suština je da se ne zamarate znakovljima koja ni puno mudriji nisu odgonetnuli, kao što sam pročitao bila je priča da je to kukasti križ (a ono piše da je 666 na čelu ili desnoj ruci), možda će prije pojave zvijeri doći do malo veće apokalipse (globalno zatopljenje, potopi, krah ekonomije itd. . . ), pa se onda pojavi zvijerko sa ekipom i kaže Bog (svevišnji uzvišeni jedan jedini) vam nije pomogao, boga kakvog vi smatrate nema, ja ću vam pomoći i ja sam samim tim bog, ako pristanete dobijate žig, možete koristiti tehnologiju, kupovati i prodavati proizvode, ako ne pristanete neka vam pomogne Vaš Bog i samim tim ste garant izopćeni od civilizacije čuvate krave na nekoj uzvisini i zahvaljujete se bogu na sebi svojstven način po snjegu i ledu planinskom (promjena klime itd. . . )

to je jedna od opcija jer u poretku kakav je danas takvo što se ne može ni pojmiti . . . .

suština je da je i sotonu Bog Svevišnji Uzvišeni Jedan Jedini stvorio da nas zavodi pa koga zavede ima pakao poslije strašnog suda,
i taj sotona se klanja Bogu Jednom Jedinome, a sotonina personifikacija će toga biti savršeno svjesna i zbog toga će on biti Lažov a to će mu po navodima nekih pisati na čelu. . . .

vi pišete da je cilj zvjeri zavađanje ljudi, a ja sam ovdje vidio barem jedno 5 različitih optužbi ko je zvijer,

umjesto da kažete "u suštini ne interesuje me ko je, neka mi ne dolazi na vrata dosadan je. . . . . " vi se raspitujete o istome, pravite famu oko toga,

a kad treba poštovati 10 božijih zapovjedi skoro svi zakažemo. . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ajaoj brate,mrzi me da čitam postove preterano samouverenih tipova koji misle da su popili sve mudrosti ovoga sveta i da sve znaju dok ostali(ah sudbe klte) nemaju pojma ni o čemu  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
@sirah jesi li uopste svestan i znas li sta pises ??

Navescu ti samo jednu kontradiktornost u tvom postu.

Prvo kazes
Citat
Bog Svevišnji Uzvišeni Jedan Jedini po mojim saznanjima ne dopušta zlo,

a onda
Citat
suština je da je i sotonu Bog Svevišnji Uzvišeni Jedan Jedini stvorio da nas zavodi pa koga zavede ima pakao poslije strašnog suda,

I sta sada, prvo ne dopusta zlo, a ovamo stvara nekog ko cini zlo.

Od pitanja cu ti navesti samo jedno
Citat
kad ste se suprotstavili opanjkavanju nekoga,

a ako te interesuje kada, dovoljno je procitati postove na forumu.

Da ti vise ne navodim. Prvo sredi misli, jer ces uskoro poceti ljude da kategorises ovakvim i onakvim. To ti kazem iz iskustva provedenog ovde na forumu.
Neces biti prvi, ali po svim prilikama ni zadnji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 06:38:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.