Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:50:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zig zveri  (Pročitano 26404 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pogledala sam film i verovali ili ne upasila sam se koliko ljudski mozak moze biti izopacen. Pogotovo kad sam saznala da stavljaju bukvalno samlevene cestice cipa u dzins nebili se proverila prodaja poznatih brendova. Ali to samo prividno izgleda naivno, a sta cemo sa novim licnim kartama, koje se btw, i kod nas uvode...Zapitajte se...
Postoje različita mišljenja o tome šta je žig zveri.Kontrola ljudskih duša koja bi se tim ostvarila je jedna strana priče.Mislim da šta god on bio,tj. kakvu god formu imao predstavljaće opasnost po čoveka samo ako bude svesno prihvaćen od njega samog.Ne verujem u automatizam tako da lične karte nisu opasnost u tom smislu već u svojersnom prilagodjavanju pojedinaca jednom neprirodnom stanju što će kasnije omogućiti lakše prihvatanje onog konačnog antihrisovog žiga.Pozdrav!
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 23:39:16 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Самлевене честице чипа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Man i fell like a woman!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13269
Zastava Nebuchannezzar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia c3
Pogledala sam film i verovali ili ne upasila sam se koliko ljudski mozak moze biti izopacen. Pogotovo kad sam saznala da stavljaju bukvalno samlevene cestice cipa u dzins nebili se proverila prodaja poznatih brendova. Ali to samo prividno izgleda naivno, a sta cemo sa novim licnim kartama, koje se btw, i kod nas uvode...Zapitajte se...
Postoje različita mišljenja o tome šta je žig zveri.Kontrola ljudskih duša koja bi se tim ostvarila je jedna strana priče.Mislim da šta god on bio,tj. kakvu god formu imao predstavljaće opasnost po čoveka samo ako bude svesno prihvaćen od njega samog.Ne verujem u automatizam tako da lične karte nisu opasnost u tom smislu već u svojersnom prilagodjavanju pojedinaca jednom neprirodnom stanju što će kasnije omogućiti lakše prihvatanje onog konačnog antihrisovog žiga.Pozdrav!
Pa te licne karte su samo pocetak da bi se ljudi navikli na te stvari, da im sve to bude normalno, pa polako sve dolayi na red to sto si ti rekao...
Самлевене честице чипа?
Da da, veruj mi. Ali to nije sve poceli su da ubacuju cip u tela tek novorodjenih beba... Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista
Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog...
Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi
Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja
A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Citat: Louis Lane
"malac" uzivaj.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smiley 1 Smile
 Govorimo nas nekoliko o tome mesecima i evo,ti kažeš sad da je počelo...Strašno...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 samlevene chestice chipa  Smile

mislim da bi za sve bilo korisno da prochitaju shta znachi RFID i kako se od nje zashtiti ...

http://en.wikipedia.org/wiki/RFID

... inache , mislim da to bash i nije znak zveri kako se opisuje u bibliji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Neki kažu da se taj misteriozni žig nalazi na naličju američkih novčića..

Zaboravio sam ko je rekao da svaka teorija moze da se opravda ukoliko se malo potrudis. Tako u svacemu moze da se prepozna broj 666 ili bilo sta sto neka zacrta.

Secam se nekog lika, profesora fizike valjda, koji je za vreme devedesetih preko brojeva otkrivao ko je kakav covek i da li on moze da predvodi zemlju. On je tvrdio kako su kljucni brojevi 666 i 585. Satro ako si 585 onda ces sigurno biti vladar zemlje. Tako je unapred odredio da ce Sloba da bude predsednik iako tada ni najblizi nisu znali za njega  Smile

Isto tako taj lik je povezao broj 666 sa Bil Klintonom, Papom Jovanom Pavlom II...

Kasnije sam procitao da po metodi koju je taj profesor koristio, bukvalno svako je mogao da se poveze sa tim brojevima, jer on je u nekim slucajevima koristio samo ime, u nekim ime i prezime, u nekim i titulu, ime oca, datum rodjenja... jednostavno takvi likovi kao sto je taj profesor zive u paranoji Dzima Kerija iz filma "Number 23".  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 19:01:14 od nikola2385 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Digitalni Andjeo Smile
Edit:
 Narode-ako je neko počeo da daunloduje sa rapida nek stane zato što nije ok drugi i peti deo za skidanje.
 Ovde imate download ceo!
 Evo linka http://news.mojblog.co.yu/p-digitalni-andjeo--zig-zveri/127083.html gde piše download.Nad tim desni klik i save link as ili save target as i kreće skidanje! Mislim da vredi gledati  Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 21:38:59 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
 Smile  He,he, juce sam ga bas gledao na DVD-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Matory,koji su utisci?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Matory,koji su utisci?

Pa sve sto je bilo rastrkano, sakupili na jednom mestu. Nego sam cuo da je film radjen pod patronatom SPC.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 21:50:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 19:50:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.