Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:24:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeznuta situacija, pomogajte  (Pročitano 4902 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Пропанут лол.

Зезнута ситуација стварно, нема шта. Варити ил не варити питање је сад. Ако се навариш, онда си пичка јер си попустио пред притиском. Ако се не навариш, онда си пичка јер ниси смео да пробаш. Лоша карма мали.

Гледај то с ведрије стране ... можда га послужи карма ... па пошаље неки бус који га чукне само мало а довољно да не може стићи на то окупљање и испасти пичка овако или онако ...

не треба губити наду у позитиван развој догађаја ...  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 07:53:26 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Zapitaj se malo da li ti to treba,zbog cega  ? Sta su te roditelji ucili,sta su ti govorili,vezano za ovo 100% sam siguran da su u pravu..Zapitaj se onda jos jednom,da li zbog toga rade da ti bude bolje,da imas sto je vise moguce bolju buducnost,da bi sve svoje dali za tebe ? Ako ne shvatis iz prve,druge,trece,zapitaj se sve dok ne shvatis... I ako cemo realno,nije da prosipam filozofiju,ali kakvi su ti to drugari ako ne cijene tvoje postupke ? Moras imati cvrsci karakter,reknes lepo necu i tacka..Znam kroz sta prolazis,imao sam slicnu situaciju,samo je u pitanju bio alkohol,ne droga,inace da se radilo o tome,ne bi sa njima vise u drustvo..Bez mozga moze,bez karaktera ne moze...Dokazi da ne mogu upravljati sa tobom..

PS : Pusti sve te fazone,marihuana nije prava droga,ovo,ono..Navuces se,znam ih mnogo takvih..

To ti je moj prijateljski savet,ucinio bih i meni uslugu kada bi me poslusao,bar bi bio svestan da sam ucinio nekome uslugu,neces pogresiti sigurno..Poz i srecno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Кад сам пробао ганџу први пут, имао сам 20 година. Отад дувам свакодневно. Данас имам 25. Доктори ми рекли да никако не престајем.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Samo da nije u pitanju "Sinteticka Droga" od toga umiru deca ovde u USA na sve strane.  Ja ne bih se igrao sa tim uopste.  Kome se ne svidja sto ne pusis, neka odjebe od tebe, takav ti nije prijatelj
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Кад сам пробао ганџу први пут, имао сам 20 година. Отад дувам свакодневно. Данас имам 25. Доктори ми рекли да никако не престајем.
Ili je nabavljaš jaaaako jeftino (po veleprodajnoj ceni) Smile ili si buržuj! Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2013, 14:10:00 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Па наравно да сам буржуј, то зна цео форум.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
yolo- you only live once.. brate navari se taj jedan put..nije nista strasno, posle 2 nedelje nece biti ni traga od marihuane u tebe (osim ako ne nastavis) i naravno samo umereno! Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC One
Ako odgovorno mozete da tvrdite da bu sutra svom detetu rekli "ma zavari taj put, nista strasno" onda postujem dati savet. U suprotnom zakocite malo pa dobro razmislite.

Kako je lako reci tako nesto i pritom polaziti samo od sebe.

Dokle uvek pogresne polazne tacke? Uopste nije bitno da li je trava droga ili nije, da i stvara zavisnot ili ne. Bitna je licnost, kakav je covek i tu je onda mnogo vazno biti obazriv sa olakim savetima.

Neko zavari samo jednom, neko ceo zivot i ostane na tome... nekoga ce to mnogo kostati. Marihuana predstavlja vrata u teze droge ali ne iz gomile besmislenih razloga koji se navode vec bas zbog toga sto je "laka". Klicni pocnu da vare, vide da im nesto i ne smeta ta droga o kojoj svi pricaju sve najgore i plase ih... i onda im varenje postane normalna pojava koju u ogromnoj meri mogu da kontrolisu. Problem se javlja onda kada jedini rad trave postane blagi osmeh od dva minut a onda najgori stond i kao neka kontemplirajuca faza... 'bem ti pomodne izraze. I onda bi da malo promene "rad" ili se nadju u situaciji da su pored njih neke druge droge a crv radoznalosti radi... a krece se od pretpostavke "eto, toliko varim pa imam potpunu kontrolu, gde je razlika,  ovde cu ja isto... i tu je taj zajeb i ta vrata ka ozbiljnijim drogama koja trava otvara.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2013, 23:31:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Odes na kalijan...i stavis sliku na fejs... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Druže pušio sam cigare - bacio
pio alkohol - bacio
pušio travu - bacio

Sve je to k**ac, ne daj da ti drugi govore šta treba da radiš. Pogotovo dok si u tim vodama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 21:24:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.