moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj svet, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle. moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj svet, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle.
-------------------------------------------
Tatula :
Da to je Tadzi braki ludji nego ikad ja, ovako radim kad u pitanju je cifra. Kad za strofu pitas, stvarno frka nije nikad, ali moraces da platis znas da zanima me kinta.
Vidi sinak ovaj zivot je skup, kafic, pljuge hrana, uvece ceka me klub. Ne budi glup, uzimaj pare k'o "Kum" Cosa nostra la familija, bolje da vratis dug.
Vec dugo tu pa sve odradim lako, sa tim ribama sam fazon samo slatko i sarmantno, pa da pomisle kako sam fin decko, a ja ustvari opterecn sexom i keshom!
moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj sve, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle. moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj sve, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle.
Zaplesem sa matrom , pa je izvedem na pice , zalepim joj zvaku , tako strasno da svi vide , ona samo prati korak , dobro zna gde je lova , a taj kes onda vuce me kao droga .
Pakleno sam dobar u fazonu da sve probam , brutalna je bomba , moj svet i gluva soba svaki trip je nov kad se setam ovim gradom , svaki trip je lud kada trkas se sa nadom
ribe 'ladno vide , pa me postave za primer , slusaj ovo sine , dobro znas o cemu brinem . . . da gluva soba me ne upije kao "Sundjer Bob" , dobro radim to , jer stvoren sam za hop . . .
Daj jos koju dinu , slobodno pitaj Tatulu , gari reci mu da ja ovde pravim Afriku . . . Culi ste me dobro , pitaj malu sto sam divan , odlazim ja sada , fazon cao zdravo svima . . .
moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj sve, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle. moj svet, a ti pokusaj da pratis me hocu samo kes, da brojim te novcanice moj sve, nema vremena za stresove pa probleme sve lako resim kesom, gle.