2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zenska odbojkaska reprezentacija  (Pročitano 134524 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
moja ponuda od proslog puta i dalje stoji
sve imate lizanje od mene
bravo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Osvojile znači? Svaka čast.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Браво девојке  =D>

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
tiho bez puno galame odradile sve kako treba...

svaka cast...zene kao i uvek...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Браво лудаче. Могле сте да решите раније али нека, овако је слађе! =D>

Догодине да се потврди доминација. 8)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Победа извојевана у најужаренијој атмосфери, против френетичне и фанатичне публике, капитен Маја Огњеновић изјавила за АС да ниједна од наших одбојкашица у каријери није играла такав меч, чак је и селектор нешто слично поновио...., наше полако добијају епитет краљица драме...., при околностима у којој се мора нагласити да је овај тим који је освојио златну медаљу знатно промењен и слабији у односу н претходне сезоне  =D>  =D>  =D>  =D>  =D>

Иначе, куриозитет је да за турску репрезентацију наступа играчица, која је рођена у Градачцу, тако да је финале делимично био окршај између Републике Српске и Федерације  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:, док је отац најбоље турске одбојкашице, Еде Ердем, из Рожаја.....
« Poslednja izmena: 09. Sep 2019, 00:22:20 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Лепо је када неко не заборавља порекло, ни корене и када се њима поноси:

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82.438.html:817963-NAJLEPSE-JE-KOD-KUCE-Ovacije-za-Tijanu-Boskovic-u-Bileci

Иначе, надам се да ће у ОСС део од наградног фонда од 400.000 евра за освајање/одбрану титуле европских првакиња одвојити за помоћ женским  клубовима и за исплату котизације и неопходних трошкова за наступе у евро-куповима, писао сам већ о томе   :!:  :!:  :!:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2

sukurac
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Sramota za OSS i za novinare spotskog novinarstva koji nisu ni jednu javnu emisiju imali o njima dok je bilo prvenstvo. Samo je bilo reklama za kosarkase i fudbalere. I za odbojkase nema nekih medijskih silovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Citat
NEĆE IGRATI U TOKIJU: Bloker Srbije zbog svađe sa selektorom Terzićem napušta reprezentaciju

Srpske odbojkašice su ove godine odbranile titulu prvaka Evrope. Ipak, ostala je nepoznanica zašto u timu nije bila jedna od naših najboljih  igračica Jovana Stevanović. sada je odlučila da sve kaže, ali posle svega i da se oprosti od dresa reprezentacije, barem dok se neke stvari ne promene.
Selektor Zoran Terzić nije umeo da objasni razlog njenog izostanka sa spiska putnika, a odbojkašica italijanskog Skandićija je šest meseci nakon svega odlučila da u razgovoru za Sport klub kaže šta ima na ovu temu.

- Svašta sam čula u međuvremenu. I da sam samo mejlom odbila poziv za reprezentaciju i da niko nije znao šta se sa mnom događa, pa sam želela da kažem istinu - počinje članica italijanskog Skandićija.

- Pre početka sezone odlučila sam da je propustim iz ličnih razloga. O mojoj odluci prvi je bio obavešten predsednik Saveza Zoran Gajić, putem telefona... Nakon toga je moj klub ugostio Fenerbahče u Ligi šampiona, pa sam tom prilikom razgovarala i sa selektorom, kojeg sam obavestila o mojoj odluci. Tada, po mojoj proceni, nije bilo ničeg problematičnog. A posle svega, lično sam se u Beogradu videla sa predsednikom Saveza i još jednom osetila njegovu maksimalnu podršku.

Jovanu je zabolelo što je selektor rekao da se samo nije pojavila na okupljanju.

- Zabolelo me je to, što se pričalo da navodno ni sa kim nisam razgovarala, što nije istina - koja nije želela da daje izjave novinarima sve do sada.

- Smatrala sam da je u tom trenutku najvažniji mir u ekipi. Nisam želela da pravim nikakve skandale, devojke su pred sobom imale teške zadatke i nije im bila potrebna neka dodatna priča o meni. Sačekala sam evo, pet-šest meseci i želim samo da ispričam ono što se zaista događalo.

Na pitanje šta joj je rekao Zoran Terzić, odbojkašica Skandićija je odgovorila.

- Ostao je nedorečen, nije tu bilo ni ok, ni ne slažem se. Ali, više nije bilo nikakvog poziva. Mislila sam da je sve u redu. Od predsednika Saveza sam u dva razgovora dobila pozitivan odgovor, ali i savet da razgovaram sa Zoranom Terzićem. To sam i učinila.

Stevanovićeva je bila najčešći starter od 2015. godine, kada je ušla u reprezentaciju.

- Želja mi je bila samo da kažem istinu, da ne bude više praznih priča i laži, jer to nikome ne ide u prilog. Htela sam propustim jedno leto i da se vratim u tim 2020. godine. Da pričam sad o tome koliko volim reprezentaciju i svoju zemlju, suvišno je. Jedino što znam u ovom trenutku je da je moj povratak u nacionalni tim nerealan, iako želja i dalje postoji. Reprezentaciji želim svu sreću, bodriću ih i na Olimpijskim igrama, jer znam koliko sve devojke žele da osvoje zlato - zaključila je Jovana u intervjuu za Sport klub.

Верујем у њене речи, делује ми да њен опис одговара истини....
« Poslednja izmena: 19. Nov 2019, 13:13:59 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.