Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 15:50:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: женска љубомора  (Pročitano 54181 puta)
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6499
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung s3
Pa sta ako je ozbiljna veza? Mozes biti srecna koliko god hoces, ali upoznavanje novih ljudi i ubacivanje novih kontakta u zivot je vrlo, kako bih rekla, normalno...Pogotovo sto je apsolutno vrlotesko izaci uveche u grad i ne upoznati nekog novog...Sta ako ti se neko od tih novih ucini zanimljviim?Neces razvijati odnos dalje samo zato sto si u ozbiljnoj vezi pa to nije normalno?Ilices prestati da izlazis napolje da bi izbegla te rizike?
Prosto, nikad ne znas, mozda ti neko od tih novih interesantnih ljudi bude novi prijatelj, ortak, nadjes nekog sa kim se super kapiras...Prosto, meni je to nonrmalnije nego se ograditi od svih ostalih ljudi...
Uvek se najezim kad vidim osobe u ''ozbiljnim'' vezama koje postanu kao vezana creva i izgube neko svoje ja...I onda na kraju bude ko u pesmi ''Ljubav'' od EKVa....
Iz tvog posta vidim da se nisi dovoljno zaljubila ili se nisi zaljubljivala  Smile
kad se zaljubis zaboravis sve drugarice Smile pa kasnije shvatis ili ti neko otvori oci. Tako sam  i ja i svi mi pricali. No, nije tema sad to. Nisam pricao o odvojenim prijaqteljjima ili sklapanjem prijateljstva! Cemu flertovanje sa nekom osobom, ako si zauzet/a
Ili pak:
Neces razvijati odnos dalje samo zato sto si u ozbiljnoj vezi pa to nije normalno?Ili ces prestati da izlazis napolje da bi izbegla te rizike?
A sta treba imati? Odvojena prijateljstva??? Pa kad te decko sa kojim imas"ozbiljnu" vezu pita, ljubavi koji je ovaj/ova? a ti, ma tamo neki moj mnogo dobar drug... Dobar drug a ne druzis se sa njim kad si sa momkom. odvajas ga? posebno prijateljstvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Iz tvog posta vidim da se nisi dovoljno zaljubila ili se nisi zaljubljivala  Smile
kad se zaljubis zaboravis sve drugarice Smile pa kasnije shvatis ili ti neko otvori oci. Tako sam  i ja i svi mi pricali. No, nije tema sad to. Nisam pricao o odvojenim prijaqteljjima ili sklapanjem prijateljstva! Cemu flertovanje sa nekom osobom, ako si zauzet/a
Konstatacija nije na mestu jer stvari koje su vezane za emotivnost jedne osobe ne mozes izvuci iz jednog, ni dva, ni 30 postova. I kako mozes uspostaviti merilo zaljubljenosti?Nisam bila dovoljno zaljubljena?Sta je za tebe dovoljno a sta nedovoljno? Ja ne merim to, ja kad sam zaljubljena zaljubljena sam, nema tu jache ili slabije, dovoljno ili nedovoljno...Isto kao i kod ljubavi, nema ''volim to nekog, ali ne toliko''...Te emocije i jesu takve zato sto su intenzivne, ne postoji stvar kao sto je slaba zaljubljenost...Ako i postoji, to se onda zove drugacije i totalno je druga stvar...

Sto se tiche flerta, naglasila sam: ne mora novo poznanstvo biti flert ili afera, to neko novo poznantsvo takodje moze prerasti u neki novi, fin ortakluk...Pa, zasto cimanje i poruke moraju odma' biti flert, to mi nije jasno...:s

kad se zaljubis zaboravis sve drugarice
Delimicno istina, ali i ne mora biti...Bila sam zaljubljena preko ushiju, ali nikad nisam zaboravila na prijatelje i ostale aktivnosti i ostale ljude koji mi prijaju. I ne pokusavaj da me ubedis kako nisam bila dovoljno zaljubljena - jer kad su kod mene emocije u pitanju tu nema sredine..

A sta treba imati? Odvojena prijateljstva??? Pa kad te decko sa kojim imas"ozbiljnu" vezu pita, ljubavi koji je ovaj/ova? a ti, ma tamo neki moj mnogo dobar drug... Dobar drug a ne druzis se sa njim kad si sa momkom. odvajas ga? posebno prijateljstvo?
Da, naravno da treba imati odvojena prijateljstva od decka, osim ako naravno niste ili u istom drustvu i ako vas ne spajaju ista prijateljstva..Sta, svaki put kad izlazim sa prijateljem treba i partner da ide samnom, ne shvatam? Naravno da ce osoba sa kojom sam u vezi biti upoznata sa gotovo svim osobama vredne pomena u mom zivotu, tako da sto se toga tice nikad nece biti u poziciji u kojoj ce od mene cuti ''neki moj mnogo dobar drug''..Nego ce se znati ko je taj dobar drug...I znace kad i ko je nov i interesantan u mom zivotu..Pa nek se izbori sa svojom ljubomorom, najgore je biti u vezi sa posesvnim covekom...

A ne...Nego treba da nemam drustvo pored i da me prati u svakom koraku?Molim te....Ja volim da budem bliska sa partnerom, ali ne i da mi bude ocinska figura...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Necu da ucestvujem na ovoj temi jer cu se samo iznervirati!  Smile

Go, Osma, go! Uzimam te i za svog advokata u ovom slucaju!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Necu da ucestvujem na ovoj temi jer cu se samo iznervirati! Smile
To je zato sto ''imas neke nezrele momente, lako padas  u vatru i sve primas k' srcu a i da, sujeta te boli''   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Naravno.  Smile
A ja budala mislila da za analizu osobe treba vise od jedne recenice... E jesam tupava.  Smile

Nazad na temu! Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ah, bilo je jako zanimljivo iscitati poslednjih desetak strana  Smile

ja sam u braku, dakle stalna veza plus porodica, ali i dalje rado sticem nove prijatelje... mislim, kako ces steci prijatelja ako nekom novom ne das priliku da postane stari  Smile

... vater, jel' se ti to duzis sa razmazenom i njenim momkom? ne moze biti drugacije, iz ovoga sto sam procitala  Smile
jesi li novi ili stari prijatelj? tj., pre veze, ili u toku veze stecen? sa cije strane?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Cemu flertovanje sa nekom osobom, ako si zauzet/a

Flert u normalnim granicama produbljuje sadasnju vezu, osjeca se jaca hemija medju partnerima i nije na odmet....kazem u Normalnim granicama   Smile

Citat
A ne...Nego treba da nemam drustvo pored i da me prati u svakom koraku?

Siguran put ka propasti...
« Poslednja izmena: 21. Jul 2008, 22:17:15 od mazzuljica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kao sto rekoh...Potenciram prisnost u vezi ali ne i posesivnost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nikako posesivnost, i stav da je sve stalo jer smo se pronasli.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
koliko ste iznapisali dok me nije bilo. kako ću ja sad to sve pročitat? nek mi netko prepriča.
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 15:50:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.