Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:44:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: женска љубомора  (Pročitano 46836 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile   samo se pitam cemu ova prica...ako je tema zenska ljubomora?  Smile

vaterpolista,na tebe zene sigurno nisu ljubomorne...veruj mi...ti mozes da budes samo teren koji treba osvojiti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
@cesarica Koliko se meni cini nije potencirala na tome, vec se to povlacilo u citatima!

Lepota je nesto najsubjektivnije sto ljudi dozivljavaju. Ja govorim o drugim vrednostima, o licnim vrednostima individue!

@all

Imao sam priliku da licno upoznam Razmazzenu i da pricam sa njom. Sve sto je je iznela o sebi stoji (neke stvari su subjektivan dozivljaj, ali dacu sebi za pravo da kazem da je to moj objektivan stav, jer, kao sto rekoh to meni dozvoljava moje poimanje i moja samosvest)!

I kao sto rekoh, meni je inteligencija, nacin razmisljanja, vidjenje zivota, ciljevi mnogo znacajnije od lepote, lepota je tu samo jos jedan plus
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel ti to pokusavas da kazes da su svi koji ne zele prihvatiti tvoje misljenenje zatucani...
Ha,ha...
Postalo je jako zabavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Vater! Navikla sam da me ljubomorne zene progone, a oni koji me ne poznaju vredjaju...
Kad sve to vidi neko ko me zna... Verovatno mu deluje isto ko i meni...

A sto se tice osvajanja Vatera!
Znam da je njegovo srce vec osvojila jedna neskromna!

Izvinjavam se za drugi post!
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 14:49:48 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung s3
Postalo je jako zabavno.
Postalo je dosadno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
@cesarica Koliko se meni cini nije potencirala na tome, vec se to povlacilo u citatima!

Lepota je nesto najsubjektivnije sto ljudi dozivljavaju. Ja govorim o drugim vrednostima, o licnim vrednostima individue!

Nije ni na cemu potencirala, sve je manje vise pristojno dozirala, to je tacno. Ako ste se vas dvoje nasli na istim frekvencijama, moja samosvijest ce mi dozvoliti da kazem da me to ne cudi pretjerano Smiley

Jel ti to pokusavas da kazes da su svi koji ne zele prihvatiti tvoje misljenenje zatucani...
Ne, ali evo citiracu ti i dio u kojem sam to izricito naglasila posto si ocito povrsno procitala, sto me ne cudi:
Citat
, to sto se razmazena ne slaze sa mnom i ne zeli da uzme u razmatranje bilo koji drugi stav je samo jos jedna potvrda moje teze da je pretenciozna; ne zato sto nece da se upusta u raspravu sa mnom vec zato sto osoba koja gleda samo u jednom smjeru po meni ne moze biti nista drugo nego zatucana.
Smiley

Hvala Vater! Navikla sam da me ljubomorne zene progone, a oni koji me ne poznaju vredjaju...
Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
ja uvek drzim do svog misljenja
i ono je u 99.9% slucajeva jako argumentovano

na drugima je da li ce da ga uzmu u razmatranje, prihvate takvo kakvo je, odbace argumentovano (ili neargumentovano tipa nije jer ja tako kazem) ili ga nece ni primetiti

ali ono sto sam rekao stoji!
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 14:52:51 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Nisu zhene ljubomorne na raznorazne Sandre, vec su frustrirane chinjenicom da bi svaki mushkarac zaskochio sve te Sandre. Mnogi ce reci kako ne bi ali nikad u to necu poverovati. Kao shto mi nikad nece biti jasno kako neko mozhe da se zaljubi u raznorzne Sandre.

Paralela

Nisu mushkarci ljubomorni na raznorazne manekene/krimose, vec su frustrirani chinjenicom da bi se svaka zhena pod odredjenim okolnostima kresnula sa kompletnim idiotom, samo zato shto je ... ne znam ... nabildovan, nadrkan ... itd.

Lek za frustraciju je rad na sebi i pracenje Svog puta ... uz neophodno posmatranje okoline.

Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
Imao sam priliku da licno upoznam Razmazzenu i da pricam sa njom. Sve sto je je iznela o sebi stoji (neke stvari su subjektivan dozivljaj, ali dacu sebi za pravo da kazem da je to moj objektivan stav, jer, kao sto rekoh to meni dozvoljava moje poimanje i moja samosvest)!

Ali, ja se nisam pozivala na njene atribute - za koje ni ne znam kako izgledaju... vec na iskljuciv stav... Smiley
Mislim... normalno je da kad ti neko ukaze na neku gresku, to razmotris i prihvatis ili odbacis... ne da druge optuzujes da su ljubomorni zbog toga i toga... to je... pa ne znam... eto.. Smiley

Evo.. ja javno priznajem... ja sam ljubomorna na to kako Monika Beluci izgleda u svojih 40+ godina... zena poseduje klasicnu lepotu i neverovatnu harizmu... Smiley
Ja sam ljubomorna jer ja znam da ne posedujem toliki genetski (i finansijski) poentcijal.. znaci... mogu da budem ljubomorna na nju samo zato sto je ona zaista bolja od mene... Smile

Citat
Nisu zhene ljubomorne na raznorazne Sandre, vec su frustrirane chinjenicom da bi svaki mushkarac zaskochio sve te Sandre. Mnogi ce reci kako ne bi ali nikad u to necu poverovati. Kao shto mi nikad nece biti jasno kako neko mozhe da se zaljubi u raznorzne Sandre.

Slazem se... ali muskarci kresu Sandre, a zene se Andzelinama... jer ove druge imaju bolji genetski potencijal Smiley
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 14:55:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
gledajuci slike u albumu clanova... blahhh... lepota je relativna stvar  Smile
doduse, mozda ono sto je meni lepo nije lepo muskarcima... nase poimanje lepote se razlikuje  Smile
mislim, muski mlogo brkaju lepo i sexualno privlacno, jel'te...  Smile

meni je lepa LL, i osma... bambi mi je onako, pravo klinacki slatka- pravi devojcurak... i tako redom  Smile ima ih jos.
ispozirane slike sa tri kila sminke, sisama u prvom planu i ostalom pratecom koreografijom i kostimografijom i scenografijom uglavnom ne zagledam mlogo...  i takvih ima dosta i dozivljavaju dosta ovacija, sudeci po komentarima  Smile
s tim sto komentare jao sto si lepaaaa tu treba prevesti  Smile (zovem samuraja u pomoc  Smile Smile Smile)

... no, svaka roba ima svog kupca i svoju publiku Smile

edit: prijatan izgled zenama stosta u zivotu olaksava, s tim cu se sloziti... ali ne bih izjednacila prijatan izgled sa vamp stajlingom  Smile ovaj drugi je ne samo kratkotrajan (relativno) vec moze zeni da navuce mloge probleme, bas zato sto ce je mnogi posmatrati kao komad mesa na tacni  Smile treba s tim ziveti,a nezavrsiti na drogama ili kao cuvena MM- to je moje skromno misljenje, ofkors  Smile

« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 15:16:17 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 79
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 10:44:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.