Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Жене воле „моћне” мушкарце  (Pročitano 9048 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
pa ja bih pre rekla da zene vole emotivno stabilne muskarce na koje mogu da se oslone.
danas zene takodje mogu jako lepo da zaradjuju i samim tim budu ekonomski nezavisne tako da u muskarcu uglavnom traze tu emotivnu stabilnost.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
"Lepa zarada" nije za svakog ista... neko se zadovoljava i sa platom od 25000, a nekome je i 70.000 malo, tako da svakome ce naravno da imponuje da pored sebe ima nekog ko zna sta zeli da uradi, koji ima smer koji ide. Ta "moc" se odlikuje upravo u tome, jasnom cilju, kretanju ka njemu i stavu.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Zene vole mushkarce sa stavom i pored kojih se osecaju sigurno i zasticeno. To sto vecina mocne ljude shvata samo kao izvor para je velika greshka. Mushkarce sa parama traze devojke/zene koje su roditelji tako vaspitali..Da se dobro udaju i da rode copor dece i ako slucajno neshto pogresi, da ga odere prilikom razvoda.

Nama 'obicnima' je ipak potreban neko na koga mozemo da se ponekad oslonimo i ko moze da ostane dosledan i u nekim manje bajkokovitim situacijama  Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
"Lepa zarada" nije za svakog ista... neko se zadovoljava i sa platom od 25000, a nekome je i 70.000 malo, tako da svakome ce naravno da imponuje da pored sebe ima nekog ko zna sta zeli da uradi, koji ima smer koji ide. Ta "moc" se odlikuje upravo u tome, jasnom cilju, kretanju ka njemu i stavu.

na zalost danas je malo tih ljudi koji znaji sta hoce i u kom pravcu zele da idu. al ja to nekako ne vidim kao moc, a sad mi nesto kasno i ne radi mi mozak pa ne mogu da definisem sta bi to bilo.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
na zalost danas je malo tih ljudi koji znaji sta hoce i u kom pravcu zele da idu.

to je njihov problem, zar ne? Wink

Citat
al ja to nekako ne vidim kao moc

Snaga, zelja i teznja za boljem je moc. To implicira svakako zanimljivost, dinamicnost i ispunjenost unutrasnjom energijom zivota. Svakako ces se sloziti samnom da kada vidis nekoga kome je dan ispunjen, kod koga se u svakom trenutku nesto desava, a opet sa druge strane nadje vremena, energije i zelje da i na posvecivanju paznje tebi. Slozices se da kad vidis nekog takvog i nekog "dzabalebarosa" (opet kao fraza uzeto), ovog prvog ces smatrati daleko "mocnijim" od drugog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
To sto vecina mocne ljude shvata samo kao izvor para je velika greshka

Takav je sistem vrednosti

Citat
Mushkarce sa parama traze devojke/zene koje su roditelji tako vaspitali

Vreme ih je tako vaspitalo

Citat
Da se dobro udaju i da rode copor dece i ako slucajno neshto pogresi, da ga odere prilikom razvoda

Ovo je vec pokvareno

Citat
Nama 'obicnima' je ipak potreban neko na koga mozemo da se ponekad oslonimo i ko moze da ostane dosledan i u nekim manje bajkokovitim situacijama

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@ bgd

evo slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
znam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Imamo s jedne strane nekog mlitavg lenjg dosadnog tipa sa malo para koji visi ispred samoposluge sa ortacima ili u kladži igra na 50 dinara titanik kombinacije u nadi da će se bogatiti. Zar to nije slika najnepoželjnijeg mogućeg slabića koji će pobeći iz braka posle 3 godine.

I obrnut, imamo s druge strane agilnog, energičnog, vrednog čoveka koji je zaradio za dobra kola, koji stiže i na žurke i u rekreaciju ne dangubi u kladionici. Zar to nije slika poželjnog muškarca na koga se može osloniti u životu.

A onda imamo iste takve slike žena i normalno da se one blje žene uvek lakše nađu sa boljim muškarcima. A one lenje i nezainteresovane ostanu na daj šta daš.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Imamo s jedne strane nekog mlitavg lenjg dosadnog tipa sa malo para koji visi ispred samoposluge sa ortacima ili u kladži igra na 50 dinara titanik kombinacije u nadi da će se bogatiti. Zar to nije slika najnepoželjnijeg mogućeg slabića koji će pobeći iz braka posle 3 godine.

I obrnut, imamo s druge strane agilnog, energičnog, vrednog čoveka koji je zaradio za dobra kola, koji stiže i na žurke i u rekreaciju ne dangubi u kladionici. Zar to nije slika poželjnog muškarca na koga se može osloniti u životu.
Meni se najvise svidja ono izmedju ova dva, takoreci, ekstrema. Smiley

Jer, i ovaj japi  Smile bi morao da zna da se opusti i ponekad i malo dangubi, a ovaj prvi opisani bi takodje morao da ima ipak neki smisao i cilj ka kome ide u zivotu...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.