Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 10 stvari koje vam niko nije rekao o tome kako je biti otac devojčice  (Pročitano 12229 puta)
10. Sep 2014, 15:00:45
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 36.0.1985.143
mob
Apple 15
10 stvari koje vam niko nije rekao o tome kako je biti otac devojčice

10. 09. 2014. 07:05 |

Ljubica Krstić | Foto: Shutterstock; Profimeia.rs   
Mnogi očevi kažu da nisu znali šta je prava ljubav dok nisu svoju prvu ćerku uzeli u ruke. Odnos tate i ćerke je uvek poseban, i malo šta može da ga naruši. Ali, jedan tata je odlučio da upozori sve buduće očeve devojčica na neke stvari koje njemu niko nije rekao pre nego što je postao otac. Bret Spirs je podelio svoje iskustvo sa čitaocima "Hafington posta".

Posebna povezanost: Ovo vam niko nije rekao o tome kako je biti otac ženskog deteta

1. NIKO MI NIJE REKAO DA ĆE TAKO BRZO POČETI DA OBRAĆAJU PAŽNJU NA DEČAKE
Breta niko nije pripremio na to da će njegova ćerkica Mari Grejs jako rano početi da obraća pažnju na momke. Naime, on je, kao i većina drugih očeva, bio jako zaštitnički nastrojen, i smatrao je da su muškarci predatori a devojke "žrtve". Sve se to srušilo u vodu kada je jednog dana njegova mezimica izjavila da joj se sviđa konobar u kafiću pri teretani. Konobar je imao 19. godina, a Mari Grejs 3.

2. NIKO MI NIJE REKAO DA MOGU JOŠ VIŠE DA SE ZALJUBIM U SVOJU ŽENU
On tvrdi da je njegova ćerkica učinila da mnogo bolje razume svoju ženu. Naime, često mu nije bilo jasno zašto se njegova supruga toliko rastuži kada im propadnu neki planovi, a onda je shvati da to isto radi i mala Mari Grejs. S obzirom na to da su ćerkicina osećanja sasvim nevina i čista, Bret je bio primoran da pokuša da shvati kako se dete oseća kada mu propadnu planovi. Radeći to, shvatio je da se i njegova žena verovatno slično oseća. Tako je shvatio da ona često ima reakcije poput deteta, što je učinilo da se dodatno zaljubi u nju.

3. NIKO MI NIJE REKAO DA ĆU POTPUNO PROMENITI VIĐENJE ŽENSKE ANATOMIJE
Jedna "gadna" pelena je uspela u potpunosti da promeni viđenje ženske anatomije ovog čoveka.

- Rezultat otkrivanja minijaturne dečije vagine koja je uprljana kakom je zapanjujući. Bukvalno sam stajao nad svojom ćerkom držeći vlažnu maramicu u jednoj ruci i lupu u drugoj, otklanjajući i najmanje tragove kake sa njenih ženskih delova - iskren je ovaj tata.

4. NIKO MI NIJE REKAO DA ĆU POSTATI FEMINISTA
Bret tvrdi da je automatski postao feminista, čim je dobio žensko dete.

5. NIKO MI NIJE REKAO ŠTA ME ČEKA SA DRUGE STRANE SVE TE LJUBAVI I NEŽNOSTI
Ono što ga je čekalo je bio - bes i ljutnja. On priznaje da njegova ćerka može da ga obmota oko malog prsta kad god poželi, i tvrdi da je to najveća ljubav na svetu. Iako se budućim očevima ćerki često govori "Misliš da znaš šta je ljubav, ali tek ćeš videti", niko im ne govori šta se nalazi sa druge strane sve te ljubavi i nežnosti. Naime, on se seća da je često šetao pijacom sa ćerkom u kolicima, osećajući se toliko zaštitnički da bi bio spreman da se potuče sa svim ko bi čak i pomislio da im preseče put. Jer nije mogao ni da pomisli da njegovoj mezimici nešto fali, a da mu to ne izazove osećaj ljutnje.

6. NIKO MI NIJE REKAO DA JE "BUTTERFLY KISSES" NAJBOLJA PESMA NA SVETU
Veliki američki hit, pesma Boba Karljajla "Butterfly Kisses" govori o ljubavi oca i ćerke. Naime, iako je većini muškaraca previše nežna, pa čak i smešna, Bret tvrdi da je počeo da shvata značenje tih reči tek kada je postao otac.

7. NIKO MI NIJE REKAO KOLIKO JE ROZE BOJA VAŽNA
Ovaj otac tvrdi da je više puta video kako se njegova ćerka davi u suzama, jer je njen omiljeni roze tanjir u mašini za pranje sudova. Kada su je pitali šta želi za Novu godinu, rekla je kucu. Ali, ne bilo kakvu kucu, mora da bude roze boje.

- Isus Hris bi mogao da joj se pojavi u sobi i da joj pokloni prelepog plavog jednoroga, a onda bi mu samo dgovorila "Hvala, ali zaboravio si da treba da bude roze" - našalio se on.

8. NISAM VEROVAO DA DEVOJČICE PLANIRAJU VENČANJE OD NAJMLAĐIH DANA
Ovo mu je, tvrdi Bret, predočila njegova supruga, ali joj nikada nije verovao. On smatra da su za sve krivi "Diznijevi" crtani filmovi. Svako parče belog materijala u kući može da bude sjajan povod da se odglumi čitavo venčanje, i to do tedalja. U početku je bilo veoma slatko kaže on, ali kada je krenula da glumi udaju za drugara iz škole, prestalo je da bude nevino i slatko.

9. NIKO MI JE REKAO KOLIKO ĆU BITI RAZOČARAN KADA POŽELI DA SE UDA ZA DRUGA
Šaljivi tata se priseća da je njegova mala devojčica u početku glumila da se udaje za njega. Ali, kada je njegovo mesto preuzeo drugar iz škole, tata se odjednom osetio "iracionalno skrhano i slomljeno".

10. NIKO MI NIJE REKAO DA ĆU UŽIVATI U ČAJANKAMA!
I to ne samo u čajankama sa ćerkicom. U lakiranju noktiju, pedikiru, presvlačenju i češljanju. Bret je svestan toga da će većina ljudi smatrati da je sve ovo smešno i glupo, ali takođe misli da će očevi ćerki shvatiti o čemu priča.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Peder jebote!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.103
dal se hvali ili žali ? ili se samo ispoveda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Натјераш жену да абортира  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Kreten na kub...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Javise se sve sami ocevi sa komentarima  Smile

Covek je ocigledno predan svojoj ulozi oca  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 
Uopste ne razmisljam na ovakav nacin, sasvim drugacije gledam na to sto imam devojcicu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja papana majko mila  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ovaj bi stvarno trebao da proveri seksualnu prijentaciju...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.