Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:03:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zene vole bogate muskarce  (Pročitano 38500 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Žene ne vole stipse, žene ne vole snobove, žene ne vole one koji se samo nešto žale, žene ne vole patetiku i ciganisanje, žene ne vole kompleksaše, žene ne vole labilne muškarce

I da, uvodni tekst definitivno nije o sponzorušama već o zračenju i privlačenju. Samopouzdanju i tako to  Smile

Crna ti

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Dva identicna muskarca, braca blizanci, identicnih fizickih i psihickih karaktersitika
Таки не постоје, вјеруј ми.  Smile

Topla voda, cestitke.  Smile Smile

Salu na stranu, razumes poentu.  Smile

P.S. Koliko god se trudio, ne mogu a da se ne osvrnem na to ko je "otvarac"  Smile teme. Ovo je samo jedna u moru koje je otvorio a cija je sustina koja se provlaci kroz napisano "zene su kurve, sponzoruse, prevrtljive, kvarne..."... propraceno patetikom "a sta sa onim sirotim malim hrckima koji bas nemaju para"...  Ovo je samo deja vu... varijacija na bar jedno 10 slicnih, pre svega prosle godine u ovo vreme.  Smile

Mozes ti to mnogo bolje Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC One
Ja uvek, ti nazalost ne mrdas sa mrtve tacke.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ocito je dosao konacni obracun mada sam to izbjegavao uvijek.Jednom prilikom sam otisao iz pristojnosti,velim covjek je tu godinama valjda zna sta pise,ali izgleda pojma nema...elem.Lapsus otvorio temu kao mnogo takvih,da li si ljubomoran... sto osim klasicnih zbivanja za koja zna svako, ne otvaras nista? Ili,jednostavnije zasto ti lapsus00 smeta? "Drug" meni ne smeta niko,ljudi pisu svoje misljenje,ljudi imaju svoje zivote,ljudi bez obzira sta Ja napisao sutra jesu ono sto jesu.Ja postujem sve samo jednu licnost NE... tebe,jer si lik strasno prepotentan.Vjerujem da nikada sa drustvom se nisi opio do zore,vjerujem da nisi uz gitaru sjedio sa djevojkama i imao kosu na licu njenu.Ti "liku" ne vjerujes nikome.Cak i tvoje zene u kratkom periodu svate i odlaze."Drug" ti si usamljen a samoca strasno boli.

Sve sto si napisao pada "drug" u vodu jer isti taj kojeg prozivas pise poeziju.Za poeziju ti nemas smisla jer bas tako i posmatras zene "bez smisla".Ti nikada zeni neces reci volim te,jer si "drug" nesposoban za te rijeci.
Ocito si veoma napacena licnost koja svoje komplekse pokusava lijeciti na drugima..."drug" tebi ne smeta tema,tebi smeta lapsus00 i bilo bi dobro da otvoris temu...mrzim lapsus00.

Da se vratim na gluposti koje si ispricao...sponzorusu niko nije spomijao niti je aludirao na to u svom tekstu.Dok,cinjenice iz uvodnog teksta  su sasvim jasne i ja bih otisao prije sa djevojkom koja mi moze priustiti veceru uz svijece sa grckim tihim orkestrom u odnosu na onu koja nudi samo tijelo."liku",druga stvar je sta mi zelimo dok ti niti jednog trenutka nisi rekao sta zelis,naravno ako kazes sta zelis slazes, jer romantika tebi je strana rijec.Mislis li da zene vole narcise,jock "drug" vise bi ruzu uz sve pogodnosti koju ta noc nudi,pa neka sutra bude i zaborav ali vrijedi zivjeti.Ti to spoznati neces,jer nisi tip koji moze zeni priustiti ljubav i sve ono sto uz istu ide.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC One
Evo ga, u punoj slavi.  Smile

Cek, sta bi sa udatom iz druge zemlje sa kojom se nalazis i volite se al' prepreke srecu kvare? Jel te poetski otkacila kada je proslo vreme provoda ili je ostavila muza i uziva sa tobom u romantici pateticne poezije? Ona tvoja muza a ti neshvacena umetnicka dusa? S obzirom na tvoje stavove prema zenama, rekao bih da je pala pedala.  Smile

Ili te drma jugonostalgija, mir u svetu i ljubav za sve, pa si opet u elementu?  Smile

Nisi ti nikakav pesnik-poeta, ti si samo jedan melanholik koji svoje nezadovoljstvo vecito leci na forumu kroz patetiku... tacnije trazi potvrdu za svoje stavove, nista drugo.

Sve to sto si ti pobrojao pa i mnogo vise sam uvek u zivotu imao, bice da zato i nemam potrebu da kukam po forumu.  Smile

Znam da bi tebi bilo lakse da sebe ubedis da sam ja takav kako pises, mozda da umiris svoje duhove, mozda nemirne valove sto kroz um ti kao o hrid udaraju umiris (poezija  Smile Smile Smile), ali na tvoju zalost - gresis.

Ne podnosim muskarce koji unizavaju zene jer su bili povredjeni, taj najnizi ljudski oblik koji zenu posmatra kao stvar jer ga je jedna pogresna slomila ili prosto nije bio sposoban da je zadrzi. Mozes da se ukrivas iza poezije i verovatno sledece fraze koja ce uslediti "ne moze onaj ko pise poeziju da mrzi zenu" ili slicnu neku bljuvotinu... ali tvoji komentari su odavno sve rekli o tvom pogledu na zivot i zene.

Pa sad produzi lagano, nece se ta poezija sama napisati... a i sigurno negde tamo postoji neki muskarac kojem je zena unistila zivot i treba mu rame za plakanja... pa pohitaj k'o lahor.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2014, 21:31:47 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Vidis tebe mnogo vise interesuje lapsus od tvoje zene,da li si to derpe? Izvini,muskarci mi nisu dragi.Drug ovo je forum i price nisu uvijek takve kave ih ti zamisljas...neko sa toliko staza trebao bi to da zna,ali elem uzalud ti stuca tolike godine po forumu.

Ja sam Jugosloven, ako na to pucas sa dna kace,ali vjerujem kako to nije za razmatranje u temi bogati muskarci.

Moje stavove nisam nametao nikome u pokusaju svesrdne diskusije zelio razmijeniti misljenje ali ima bolesnika kao ti koji zele biti najpametniji...pa izvoli budi pametan tamo gdje treba...za mene si vrlo mala jedinka koja pokusava dokazati sebe ovdje,a vjeruj mi to pravim likovima ne treba...narcisi to rade.

TeMa...

Žene ne vole stipse, žene ne vole snobove, žene ne vole one koji se samo nešto žale, žene ne vole patetiku i ciganisanje, žene ne vole kompleksaše, žene ne vole labilne muškarce

I da, uvodni tekst definitivno nije o sponzorušama već o zračenju i privlačenju. Samopouzdanju i tako to  Smile

Bravo Sofi ovo potpisujem do groba ako se Jasi ne ljuti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ajde poliži i dupe malo sad...

Neverovatno si dosadan, patetičan i glup.
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC One
@Nesvesna gresko, mene zanimas otprilike koliko ovaj pas sto se na cosku posr'o ispod drveta... e pa ne taj taj pas, vec koliko to sto je izbacio.  Smile

Jedini koji ima tendenciju da postane peder si ti, s obzirom koliko te zene iritiraju verovatno ces biti srecan jedino u cvrstom zagrljaju naocitog muskarca.  Smile Pa onda neka te napija vinom, miluje po kosi, svira ti na gitari i donosi ti ruze... valjda ces tada biti malo srecniji u zivotu.

Naravno da nikoga ovde ne zanima tvoj zivot, ali sta ocekujes kada dodjes na forum i kao i svako ko nema osobu sa kojom bi podelio i srecu i tugu, prospes sve o sebi... najobicnijim strancima... na forumu.  Smile

Isto kako si opisivao avanture Don Bosanca koji prelazi evropske granice zarad susreta najlepseg na svetu, sve romanticno i idilicno, dok kuci muz ciju zenu poetski pritezes cuva dete. Ajde ne mrsomudi meni, drugi mozda padnu na tvoje tricarije.  Smile

Kao sto rekoh, ajde ti svojim putem, evo i da se oraspolozis:

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Kome se zelis dokazati? KOme zelis reci da si pametan? Kome zelis reci da si vulgaran? Kome zelis pricati kako si vrh? "drug" sada mi iz ponizenja odgovoriti na tvoje prozivke,idi sa djevojkom petak vece zove.Da li mislis kako ce neko ti ukrasti djevojku,da li se bojis? Vjerujem da ne.

Pruzio sam ti dobrodoslicu, a ti izgleda pomislis kako cijeli svijet je tvoj,pa cak i autora teme posmatras kao strancem.Vjerujem da tako posmatras sve ljude koji te okruzuju,stranci...i tvoje djevojke su za tebe stranci
« Poslednja izmena: 11. Jul 2014, 22:50:24 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Molio bih bez vredjanja Isusa na ovoj temi,da ne prozivam tog koji je vredjao Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:03:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.