Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene trikovima tjeraju muškarce na prosidbu  (Pročitano 12386 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
al smo surovi danas Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ako samoinicijativno rodi bebu moze samoinicijativno i da je podize Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ako samoinicijativno rodi bebu moze samoinicijativno i da je podize Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
tesko da moze da se dokaze da je samoinicijativno Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Mislim da je ironija u tome što ogromna većina muškaraca i nije svesna (kada jeste) da jeste žrtva ove ženske vekovne prevare.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
Njegov odgovor nikad neću zaboraviti : "A šta ako oni ne mogu da imaju dete iz bilo kojeg razloga pa se zakopaju u braku." I u pravu je 100%.
U pravu je?  Smile Smile
Šokiran sam ovakvim stavom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
a jel neko cuo nekad za slucaj da je devojka htela da uhvati lika na bebu, neka recimo duga veza, ostala trudna, htela da se uda, a ON odbio i rekao NE, ne zelim da udjem u brak, ali cu ti pomoci oko deteta sta god zelis ..

Neces verovati ali znam za jedan slucaj - Covek je razveden ,zabavljao se sa devojkom prilicno dugo ,ona je ostala u drugom stanju ,on se lepo izjasnio da nece brak i obaveze ali i da je voljan finansijski ucestvovati u odrastanju deteta . Koliko znam ,odrzao je obecanje ,a sto je mi je najlepse u svemu - covek ima prosecna primanja ,znaci nije neki bogatas . Ipak ima muskaraca koji nisu sebicne svinje i kukavice i koji su razumni kad se desi neplanirana trudnoca jer ipak je za nju potrebno dvoje zar ne ?! Smile

Citat
Ako samoinicijativno rodi bebu

Da bi se beba samoinicijativno rodila ,ona prvo mora da se napravi ,a to se ne radi samoinicijativno .

Citat
ako ne zhelite da vas "ufati" na bebu, izvadite ga na vreme,

Naravno .
Interesantno je da ima muskaraca koji su jos u pecinskom dobu ,koji ne pricaju sa devojkom o kontracepciji ,a kad ona recimo ostane u drugom stanju jer ga majstor nije izvadio na vreme (da prostite),onda je njegova izjava - Ja sam mislio da vi zene vodite racuna o tome ?!
« Poslednja izmena: 22. Feb 2010, 19:10:13 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Žene vole visoke, markantne, mišićave muškarce koji su snažni spolja i iznutra? Greška. Anketa onepoll.com u kojoj je učestvovalo 2500 Britanki otkrila je da dame cene neke muške osobine koje se generalno ne smatraju privlačnim.

41% žena smatra bradu od dva, tri dana izrazito seksipilnom, iako se mnoge žale da ih brada bode, a muškarac zbog nje izgleda neuredno. Još jedan mit je srušen – štreberi nisu neprivlačni, naprotiv: žene su priznale da vole intelektualce i momke koji se razumeju u tegnologiju.

Maljave muške grudi i pokazivanje emocija su stavke broj tri i četiri koje su Britanke izglasale za naprivlačnije, prenosi Dejli Mejl. Među seksi karakteristikama su i seda kosa, naočare za vid i muškarci koji vatreno navijaju za svoj omiljeni sportski tim.

91% žena složilo se da bi radije bile sa nekim ko ima par mana, nego sa onim koji teži savršenstvu. 63% smatra da je bolje imati dečka koji nije opsednut sobom i ne vodi mnogo računa o težini i kalorijama. Štaviše, ovo im je tako odbojno, da stomačić na muškarcu prihvataju lakše nego narcizam, otkrilo je istraživanje.

Međutim, žene uglavnom ne otkrivaju da ih ovakve stvari ’pale’ kod pripadnika suprotnog pola, zbog čega su sve navedene osobine ’seksi tajne’.

„Ovi rezultati pokazuju šta žene žele u tajnosti. Čini se da preferiraju muškarca koji će pokazati svoju nežnu stranu, ili koji ima par kilograma viška. Sigurna sam da će muškarcima biti lakše da znaju kako dame ne traže idealnog,“ rekla je predstavnica onepoll.com

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
LG 4X HD
Citat
a jel neko cuo nekad za slucaj da je devojka htela da uhvati lika na bebu, neka recimo duga veza, ostala trudna, htela da se uda, a ON odbio i rekao NE, ne zelim da udjem u brak, ali cu ti pomoci oko deteta sta god zelis ..
To sigurno nije tako redak slučaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Da bi se beba samoinicijativno rodila ,ona prvo mora da se napravi ,a to se ne radi samoinicijativno .
hmm... ovde pricamo o tome da zensko iskoristi svoje moci nad muskarcem da bi ga ''naterala'' da napravi to dete  Smile Ako se desi slucajno i ja sam svestan da se desilo slucajno onda bi to bila sasvim druga prica al ako bih skontao da nije bilo slucajno onda ne bi bilo dobro Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2010, 21:22:28 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.