Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:41:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Žene treba da rađaju sa 14 godina"  (Pročitano 12632 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ili im se jednostavno desi zivot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nažalost većina isfrustriranih žena se predstavlja feministicama a da o feminizmu namaju niti blagog pojma. od tuda i takve izjave tih nadrifeministica. lakše je reći ''ja sam feministica i za sve su mi krivi muškarci'' nego se suočit sa sobom. da se vratim na autoricu, ona pljuje po muškarcima ali je antifeministica jer je zapravo protiv onoga za što se one zalažu, feministica koja je pročitala njen tekst sigurno se krstila i rukama i nogama. međutim, takva idiotkinja kao što je autorica ovog teksta će pisat gluposti i još hrpu sličnih sranja i za sve krivit ''muško društvo'' a svi će bez razmišljanja to pripisat feminizmu. uglavnom kad ti neka počne govorit kako treba biti protiv muškaraca i za sve ih krivit to nije feministica nego proseratorica koja se voli krit iza feminizma kako se nebi suočila sa istinom o sebi. i tako nastaje radikalni femnizam gdje muškarci kao ničemu ne služe Smile to su po meni gluposti i ta žena nije feministica jer želi ravnopravnost spolova nego je feministica jer je odlučila preko toga liječit komplekse. ne slušajte takve. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Kad bolje razmislim plan je savršen. Rodi dete, ostavi ga mladoj babi od 30 godina koja je upravo završila svoje studije i doktorat, i nastavi da živi punim plućima. Pa tako još 5-6 puta. i taman kad dođe do 30 postane baba, dobije unuče na čuvanje. Samo me jedno buni, a to je geometrijska progresija. Morali bi da rešimo nekako pitanje toga što ća baba u trećem krugu imati previše unučadi na čuvanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
cudi me da ti na taj nacin razmisljas Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kad bolje razmislim plan je savršen. Rodi dete, ostavi ga mladoj babi od 30 godina koja je upravo završila svoje studije i doktorat, i nastavi da živi punim plućima. Pa tako još 5-6 puta. i taman kad dođe do 30 postane baba, dobije unuče na čuvanje. Samo me jedno buni, a to je geometrijska progresija. Morali bi da rešimo nekako pitanje toga što ća baba u trećem krugu imati previše unučadi na čuvanju.

true Smile Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Deca, koja sa 14 godina misle da sve sto leti da se jede, ona, ona da radjaju decu? Meni - nepojmljivo. Ja bih sada trebala da imam dete koje ce da napuni 2 godine.  Smile Uzas.

A i kako ce ona sa 30 godina da zavrsava studije i skolu, kad ce tada vec imati 16-godisnju cerku i 2-godiste unuce? Prilicno tesko. Tekst samo po sebi je ogromna glupost, kao i ova neobavestena zena koja jos uvek zivi u srednjem veku.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ma kakav fakultet i posao sve to treba u kuhinju! Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ma zena lupeta i svesna je da tako ne bi postupila, kao sto ne bi volela ni da se to njenoj cerki dogodi... nego ljudi vole da seru (da izvinete na izrazu), kada nemaju sta drugo da kazu.

Imam jednu komsinicu koja je maksimalno podrzavala cerku druge komsinice... fazon je bio sto je doticna ostala trudna sa 17 godina i majka joj je bila ocajna sto je to tako... vajna komsinica je kbsz tesila, po fazonu: "jaoj pa neka, pa unuce, ovo, ono, levo, desno..." i smejuljila se... e a kada je "mecka zaigrala i pred njenim vratima" cupala je kosu i htela svoju cerku od 19 godina da vodi na abortus... glupaca.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Orf,ti po onoj iz filma "Goodfellas"

Zena me je pitala:
"Dragi odvedi me negde gde nikada nisam bila?"
A ja je odveo u kuhinju

ove nase feministkinje ima da te rascerece
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
ma kakav fakultet i posao sve to treba u kuhinju! Smile

U pravu si Orf. Taman dok one sa 30 zavrsavaju fakultet, vi muskarci u kuhinju...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:41:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.