Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene su još daleko od ravnopravnosti s muškarcima  (Pročitano 17632 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

nadjete sebi takvu i uzivate... ima bwe uvek za svakog po nesto  Smile

i ja bih jednu vrednu koja kuva k'o zmaj i ponasa se k'o da nije tu... nije ni skupo takvo zadovoljstvo, bolje to platiti nego zeniti  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ja bi muža koji će to da plati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ma, ima takvih zena.. u ruralnim krajevima...
eto.. onaj dekica od 75 godina, nasao je devojcicu od 17... radi sve.. pusi,pere, kuva....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
a šta puši  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ako pusi mnogo, to nije dobro po deku, star je covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ajde da ne upropastimo temu sad... Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
emancipacija zhene dovela nas je do toga da se vishe muchimo nego shto mozhemo da podnesemo a ne izgubimo sve zhivce u 30. godini i ne osedimo prebrzo ... Jel smo htele emancipaciju? Htele smo (globalno, ja ne), evo nam je i kraj priche.Super je osecati se i delati i delovati snachno, spremno, u mogucnosti, hvatati se u kozhtac sa svim nedacama, ali izjednachavanje polova ... to je (po meni) nevidjena zabluda zhena koje se inate sopstvenom genetskom i hormonalnom sklopu. Uopshte necu da budem rame uz rame sa muskarcem. Zna se za shta je sposobna zhena a za shta ON. Zashto bih sebi zagorchala zhivot inacenjem i teranjem nekog stava koji se kosi sa osnovnim bioloshkim zakonima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
BAs tako munka - emacipacija zena sa kraja 60tih i pocetka 70tih je proizasla kao odgovor na extremno pasivnu ulogu zena u proslosti. Jedan extrem radja drugi - borci za prava zena su postigli samo vece zarobljavanje zena i alijenizaciju polova (kakva lepa engleska rec mada malo nakaradno zvuci u srpskoj varijanti).

Stvar slobode je stvar izbora - da li ce neko da bude aktivno dominantan ili pasivan je stvar karaktera i razvoja licnosti a ne onoga sta nosi u gacama. Nije bitno da li zene treba ili ne treba nesto da rade - nego da li hoce ili nece nesto da rade.

Sad je postala stvar prestiza da zena bude lezbejka - uticaj trenda - znaci zapadno konzumersko drustvo dovodi cak i do tog apsurda da zena treba da postavlja osnove svog sexualnog opredeljenja na racun trenda i mode. Isto tako je bilo moderno 70tih da zena bude emancipovana.

Ako neko zeli da bude objekat on ce to biti - bez obzira koliko mu se da slobode da bude subjekat. I to je jedina sloboda i ravnopravnost koja svima treba.

Ili ko sto rekose u Matrix-u: Some things do change, but some other things never change.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada sam govorila o ravnopravnosti u musko-zenskim odnosima, iskljucivo sam se bazirala na poslovne poduhvate. U mom okruzenju se, sto se posla tice, nalazi samo jos jedna pripadnica zenskog pola, ostatak te ekipe pripada muskoj populaciji. Veliko je zadovoljstvo raditi sa tom ekipom, jer smo apsolutno ravnopravni, bez obzira na pol. Jednostavno se postuje svacije misljenje, svaciji predlog i sve besprekorno funkcionise. Potpuno su mi ljigave situacije kada moram da komuniciram ili zavrsim neki deo posla sa nepoznatim likovima, koji u samom startu odvale osmeh po fazonu "ha! zensko, lako cemo izaci na kraj, ma nema ona pojma!", posebno sto doticni ne kriju svoju "umisljenu" nadmenost "na prvu loptu", a onda se jadnichci "sapletu". Tvrdim da zene mogu muskarcima da pariraju u poslovnom svetu i da taj svet nije "izmisljen" samo za musku populaciju, hteli vi to da priznate ili ne Smile U tom segmentu iskljucivo od nas samih zavisi da li nam je cilj da budemo uspesne ili se mirimo sa situacijom u kojoj smo.

Sto se ljubavnog musko-zenskog odnosa tice, iskreno, tu definitivno muska populacija treba da bude dosta koraka ispred... nismo dzabe nezniji i jaci pol  Smile ... ali ne smatram da je blam/fuj/sacuvaj Boze/itd itd da se podele kucni poslovi. Ni jednom muskarcu nece spasti kruna s glave ukoliko ode na pijac, usisa, postavi ili raskloni sto, pa mozda i nesto, nekada skuva Smile kao sto ni nama nece spasti kruna s glave ukoliko zamenimo osigurace, promenimo ulje, ucvakamo ekser itd itd itd

Kao sto vec rekoh... u mnogim stvarima mozemo biti ravnopravni, ali ce ipak postojati one stvari koje mozete vi, a ne mozemo mi... i obrnuto.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 

Stvar slobode je stvar izbora - da li ce neko da bude aktivno dominantan ili pasivan je stvar karaktera i razvoja licnosti a ne onoga sta nosi u gacama. Nije bitno da li zene treba ili ne treba nesto da rade - nego da li hoce ili nece nesto da rade.

ravnopravnost je upravo pitanje slobode tog izbora, slazem se

Ni jednom muskarcu nece spasti kruna s glave ukoliko ode na pijac, usisa, postavi ili raskloni sto, pa mozda i nesto, nekada skuva Smile
kao sto ni nama nece spasti kruna s glave ukoliko zamenimo osigurace, promenimo ulje, ucvakamo ekser itd itd itd

Kao sto vec rekoh... u mnogim stvarima mozemo biti ravnopravni, ali ce ipak postojati one stvari koje mozete vi, a ne mozemo mi... i obrnuto.

slazem se i sa ovim...
moj dragi u opisu svojih kucnih duznosti upravo ima odlazak na pijacu, usisavanje i sl. o-ruk poslove... a voli i da skuva ponesto  Smile
i nisam primetila da mu pada kruna s glave, ni da je papucic niti bilo sta slicno... i vrlo ga cenim Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.