Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene su još daleko od ravnopravnosti s muškarcima  (Pročitano 17711 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
David, imas moju podrsku ako ti nesto znaci ili ako ti zatreba.
Cudno je kako napises nesto do pojedinosti a neko to shvati na totalno deseti , pogresan nacin, fokusirajuci se na totalno nebitnu stvar.
Covek napise da veruje u ideal pravog muskarca, a ti Dugo pricas o nadobudnosti.
Ja verujem da svaka zena ipak trazi pravog muskarca u pravom smislu te reci.
Da zna da podvikne kada treba, kada je frka da on vodi glavnu rec i uvek kada je bitno.
Da ne nosi uske majce.
Da zna da cuti, i kad treba sta da kaze.
I da ne duzim, mislim da sve zene negde u sebi znaju da je to idealan muskarac za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Oprosti mi, nisam te video  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
yourtoiletpaper:  Smile Smile ... meni ovo lici na ono staro 'svi smi pomalo socijalisti'  negde duboko u dusi .....  Smile

Ja mislim ono sto za tebe znaci idealan muskarac (ili idealna zena) uopste ne mora da znaci za druge ljude! A posebno ne da se muskost i zenstvenost svode na jedni su emotivni a drugi unose ugalj .... molim vas ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ytp
to je prava ravnopravnost  Smile
(ovo što si meni napisao)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Uf bre ubi me ova razlika u vremenu uvek zakasnim kad se desava akcija.

@Davidovac (samo kratko)

Moja zena se za sada nebuni - ali ne znam kako ces mene da ozigoses ako ti kazem da ja pruzam svojoj polovini i stabilnost i sigurnost i finansije i da poravljam po kuci i da ubijam paukove (vrlo bitna stvar ovde gde zivim) ali da i perem sudove i da kuvam i da peglam - ali i ona to isto radi. I uopste ne mogu da shvatim zasto bi samo ona to radila a ne ja. Mislim razumem ako ne umes da kuvas - boze moj - ima i zena koje ne umeju pa probaju - tako da ni tebi nista ne bi falilo. Sto se pranja sudova i peglanja tice - to brate i da si malouman mozes nista nije tesko.

A ako treba da se popravi nesto prenese dzak krompira od 20 kg ili da se iznose sifonjeri - pa naravno da cu ja to da radim. Tvoja ogranicenost je u stavu "to nije moj posao" - a zasto bi bio neciji drugi posao da sklanja i pere iza tebe - da nisi neki svetac (nedo bog) ili genije sa vaznom licnom misijom spasenja sveta pa ne mozes da trosis vreme na "trivijalne stvari". E pa vidis po meni ne postoje trivijalni i manje vazni poslovi niti postoje muski i zenski poslovi. I deljenje tih poslova je sastavni deo deljenja lepote zajednickog zivota.

@YTP

Da ovo za uske majce je vrlo bitno - nadasve krucijalno  Smile Muskarac treba da podvikne - kome leba ti? Znaci zene su neke cudne zivuljke koje su malo  Smile pa ih treba kontrolisati i podvikivati. U tom slucaju bolje da nabavis psa - on bolje reaguje na zvucne komande od zene. a da te obavestim - kad je frka vode se uvek dve reci a ne jedna  - nijedna frka se ne resava jednoumljem i naredjibanjem prijatelju moj - to je ideal vojske a ne braka (a cak i u vojsci ne funkcionise bas najbolje).
« Poslednja izmena: 29. Avg 2006, 02:59:19 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
xaxax, pa shta reci, uzivaj u braku koji tako funkcionishe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A koji je tvoj savet za uspesan brak ako mislis da moj nije dobar
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
@Deckic
Ti imas svoje misljenje, ja imam svoje, nekao vise cenim svoje misljenje i to je to...no hard feelings.

Samo molim sve da se ne vataju tako za jednu rec vec da citate ono sto pise u celini, nemojmo biti bas bukvalisti...

Laku noc zelim svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
YTP ma cenim ja tebe i postuje kao i tvoje misljenje - samo sam svez za provokaciju jerbo je kod mene jutro  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.