Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene manipulišu muškarcima za vreme seksa  (Pročitano 12104 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
I posle se pitate sto su zene ovakve i onakve  Smile

Pa ček sada dozalimo da zaključka da te u svakom aspektu veze žena kontroliše, makar malo. I onda se ta ista nadrnda što to ne može, pa ide vara te, ili te ostavi jer nisi igrao kako je ona svirala.

Ne znam o cemu pricas...

Pa jeste, koja žena voli beskompromisne? Nijedana. Koja žena voli preterano kompromisne? Nijedna
Svaka žena je pomalo control freak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Molim te, procitaj objasnjenje ispod, pricamo o skroz razlicitim stvarima...

Jeste, zene su control freaks, posto muskarci uopste ne vole da bude po njihovom, nikada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
inače sez mi reče u privatnoj poruci jednom "ma samo podjebavaj ove žene, de one mogu da razmišljaju".  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
prirodno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Mene bi licno bila sramota da kazem, ma cak i da pomislim tako nesto i da gledam samo svoje dupe u bilo kakvom medjuljudskom odnosu, ne samo na aspektu seksa, ali to sam samo ja ocigledno Smile
Nisi, ima nas jos  Smile Nazalost, sebicnost je postala jedna od izrazenijih ljudskih osobina pa se to odrazava i na "krevetne" odnose  Smile

Iskreno, vec rekoh na jednoj temi da je briga o tome da li je partner zadovoljan malo prenaglasena stvar. Realno, odradis posao najbolje sto mozes a pritom vidis i da li to godi partneru i to je to. Ako se partneru svidi i ako ste kompatibilni onda super, ako niste Boze moj, uvek mozete da probate ponovo ili da trazite drugog  partnera  Smile Nije sebicnost a nije ni preveliko udovoljavanje drugome i to je to  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Molim te, procitaj objasnjenje ispod, pricamo o skroz razlicitim stvarima...

Jeste, zene su control freaks, posto muskarci uopste ne vole da bude po njihovom, nikada  Smile

Volimo ali ne možemo, treba sa nekim da vodimo ljubav... ponekad Smile
inače sez mi reče u privatnoj poruci jednom "ma samo podjebavaj ove žene, de one mogu da razmišljaju".  Smile

One razmišljaju osećanjima. Kada im je voljena osoba konkurencija, one to koriste ko aikido majstor, koriste energiju protivnika protiv njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
aaaaahahahahahaha koji šou  Smile Smile Smile

e sad sam stvarno sproveo jeftini senzacionalizam  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
One razmišljaju osećanjima. Kada im je voljena osoba konkurencija, one to koriste ko aikido majstor, koriste energiju protivnika protiv njega.

Yeah...mnogo ti gledas onu mangu ili kako se vec zove  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Iskreno, vec rekoh na jednoj temi da je briga o tome da li je partner zadovoljan malo prenaglasena stvar. Realno, odradis posao najbolje sto mozes a pritom vidis i da li to godi partneru i to je to. Ako se partneru svidi i ako ste kompatibilni onda super, ako niste Boze moj, uvek mozete da probate ponovo ili da trazite drugog  partnera  Smile Nije sebicnost a nije ni preveliko udovoljavanje drugome i to je to  Smile

Pa ne znam, meni tu nema sivih nijansi, ili cu da se trudim ili ce da me bude briga, to sto si ti napisao jeste posvecivanje paznje tome i neko razmisljanje...i o toj drugoj strani... A ja pricam o ovim glupostima ''meni je bitno da ja je...m za drugu stranu me briga''...
Kao, aj' da shvatim to za kombinaciju, logicno je, ali ima gro ljudi koji su takvi i sa partnerima.

I sada ja vas pitam...Sta ocekujete od zene kakva ce da ispadne kada se susrece sa takvom sebicnoscu..Pa se pitate gde su nestale dame, pristojne zene, gde je nestalo vitestvo, zasto su skoro sve zene manipulativne kucke a svi muskarci skotovi... Tj. oni koji jesu zasto su takvi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sony 
Citat

Yeah...mnogo ti gledas onu mangu ili kako se vec zove  Smile

Da to... e nije. Što bi rekao Šarls Berkli :"Što se biješ, kad si slabiji" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.