Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:04:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žene koje ne žele da budu majke  (Pročitano 23981 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
zivot bez braka i dece je zaista bezveze.....ne znam kako neki ljudi mogu da uzivaju u samoci.......ja ludim od samoce i starha od samoce.......a nemati dete je nesto cega se najvise plasim...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
pre nekih desetak godina pricamo drugarica i ja o ovome - ona hoce karijeru, uspeh u svim oblastima profesionalne i licne delatnosti, u principu znate sta svi zelimo... Smile
pitam je : a deca?
ona : sta ce mi?
ja: sve ti to nista ne vredi bez dece - pare ne nosis u grob. Treba nesto bitno da ostane iza tebe
ona:???? ne seri

pre 3-4 godine udala se, karijera u fullu, lova... javi mi da je trudna
prvi put kad smo se culi po porodjaju znate sta mi je rekla - bio si u pravu sve ostalo nije bitno

tolko o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
Sve moje drugarice iz srednje skole su govorile kako im je karijera na prvom mjestu, a djecu zele da imaju poslije 30. godine, i to mozda... Ja sam uvijek govorila kako zelim da imam petero djece, i da bih zeljela da se ostvarim po tom pitanju sto prije...

Danas sve te drugarice imaju djecu i mnogo su zadovoljne... Jedino ja, imam samo karijeru...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja nemam snage i ne zelim da gradim karijeru jer sam svena da u tom slucaju zbog prirode svig posla necu imati vremena za decu.....A nista bez toga ne vredi u zivotu........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Menjamo se tokom života i nešto što je u jednom trenutku izgledalo važno posle nekog vremena više nije. Jedina konstanta u mom životu je važnost moje dece i porodice za mene.

Znam neke žene koje su tvrdile da ne žele decu a posle su se gorko kajale jer ne mogu da rode. Znam puno muškaraca koji imaju decu o kojoj se ne staraju kako bi trebalo, a posle jadikuju kako ih niko na svetu ne voli. Blagodet teške uloge majke u rađanju i podizanju dece je instiktivna privrženost između majke i dece koju otac mora voljno da izgradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A, mene zanima, od strane žena koje već imaju decu, da li su u mladosti imale strah da neće moći da ih imaju?  Smile

Znam za slučajeve gde su žene žarko želele decu, ali se sudbina surovo poigrala sa njima, pa nisu, iz bioloških razloga, mogle da ih imaju...  Smile

Ne mogu ni ta zamislim tu moru...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Iskreno.... da ne mogu da imam svoju, bez razmišljanja bih usvojila... Znam, nije isto, ali, sam taj osećaj da si nekome potreban... i da je neko uz tebe, pa makar i ne bio tvoje krvi, nema lepšeg.... Taj osećaj ne bih menjala ni za ceo Izrael na poklon, sa svim konjima ovog sveta i sa fabrikom linolade  : ))
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A da li si, pre nego što si postala majka, imala taj strah da jednog dana nećeš to moći da budeš?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
ne.... nisam volela decu, ozbiljno, tako da o tome nisam razmišljala..... Da je samo ženska tema, sad bih ti rekla još par stvari zbog kojih nisam imala taj strah Smile  Mada, znam slučaj žene koja je obožavala tuđu decu, a svoju nikad nije mogla da ima.... ili, pak slučaj moje rođake, koja ih ne može imati, ali, na to reaguje onim groznim "ma i koji će mi deca" (mada, mislim da su te reči samo maska).... 
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 20:51:53 od suuuzi »
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
To pitanje me baš zanima, jer uvek pomislim - šta bih i kako bih postupila da se nađem (ne daj bože) u toj situaciji.
Jeste da je usvajanje dobra opcija, ali nekako... ipak bih mnooogo više volela svoje dete i čoveka kog volim, nego usvojeno.
Naravno, kao što rekoh, usvajanje je divna i plemenita stvar, što za dete koje je usvojeno, što za čoveka, ali opet imam baš jaku želju da imam svoje dete, to malo stvorenje - genetski miks mene i... tog nekog.  Smile Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:04:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.