Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:48:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Žena, strah, ego i masturbacija  (Pročitano 28653 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
nisi u pravu i tu je razlika između tebe i mene. to što pričamo o tome uopšte ne mora da znači da imam nekakvih seksualnih pretenzija prema tebi. jednostavno tretiram tu temu kao bilo koju drugu, dok za ostale predstavlja škakljivu stvar. ona za mene to nije.

pričao bih o tome i sa debelim devojkama, sa starijom generacijom, sa cigankom, svejedno, bez zadnjih namera, već čisto radi razgovora. zašto je teško poverovati u tako nešto?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
Zato što ćeš neminovno početi to da zamišljaš (makar ja imam taj bag - automatski vizualizujem reči u slike i ponekad mnogo patim zbog toga... primer: pomenuta Munkina brkata spodoba koja gura dildo u ***  Smiley 1 ), a od zamišljanja 'oće da se digne tuki, pa ako ti se tako jednom digne dok zamišljaš kako se baba Ciganka stimuliše prstićima, imaćeš gadan problem.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije tesko poverovati, ali ne pricamo o forumu Buki. Ove na forumu nije ni bitno sta neko pise, danas jedno, sutra drugo,a i ne znamo se uopste. Ali tamo u realnom zivotu, nekako mi je cudno da neko zeli da prica tek sa bilo kim o masturbaciji, pa jos toliko opsirno do detalja.

Polazim od sebe. Ja bih mogla da pricam o tome sa muskarcem koji mi se dopada u nekom smislu, jer dok mi prica o tome, da mi ne bude odvratno da ga zamislim da to radi  Smile ili da radi bilo sta vezano za seksualne aktivnosti. A da o tome pricam sa nekim ko mi je odbojan fizicki ili ovako na forumu ili nekom chatu da ne znam ni kako u stvari izgleda, ili da znam, ali da ne mogu da povezem stvaran izgled i fotografiju ... to mi nije uopste zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Zato što ćeš neminovno početi to da zamišljaš (makar ja imam taj bag - automatski vizualizujem reči u slike i ponekad mnogo patim zbog toga... primer: pomenuta Munkina brkata spodoba koja gura dildo u ***  Smiley 1 ), a od zamišljanja 'oće da se digne tuki, pa ako ti se tako jednom digne dok zamišljaš kako se baba Ciganka stimuliše prstićima, imaćeš gadan problem.  Smile

e srećom ja nemam taj bag. to ti je kao ono kad neko priča o nekoj gadost dok jedeš, pa izgubiš apetit jer si vizualizovao tu sliku. meni brate možeš da pričaš i o govnima, kastraciji volova pičke materine, ja ne jebem živu silu i jedem i dalje.  Smile

Nije tesko poverovati, ali ne pricamo o forumu Buki. Ove na forumu nije ni bitno sta neko pise, danas jedno, sutra drugo,a i ne znamo se uopste. Ali tamo u realnom zivotu, nekako mi je cudno da neko zeli da prica tek sa bilo kim o masturbaciji, pa jos toliko opsirno do detalja.

Polazim od sebe. Ja bih mogla da pricam o tome sa muskarcem koji mi se dopada u nekom smislu, jer dok mi prica o tome, da mi ne bude odvratno da ga zamislim da to radi  Smile ili da radi bilo sta vezano za seksualne aktivnosti. A da o tome pricam sa nekim ko mi je odbojan fizicki ili ovako na forumu ili nekom chatu da ne znam ni kako u stvari izgleda, ili da znam, ali da ne mogu da povezem stvaran izgled i fotografiju ... to mi nije uopste zanimljivo.

pa ja i ne pričam o forumu, pričam o stvarnosti. i nije baš da je to tema koju bih potencirao čim bi se videli i kao "e daj da pričamo o drkanju", već ako bi nas razgovor doveo dotle, jednostavno ne bih tu temu eskivirao, bez obzira da li sagovornik mene privlačio ili ne.

rekoh već negde... danas ljudi pričaju o seksu jako često i otvoreno, čak i detaljno. u čemu je razlika sa masturbacijom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne znam, ja sam ocigledno konzerva  Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ne mislim da bookija zanima da li masturbiramo da bi on to isto, na nase izjave, ispred ekrana , malo .......izgnjavio majmuna  Smile
Interesuje ga...sve bi da zna, tako ja to nekako vidim.
Ali srecom pa nije napadan i dosadan ....

Rekoh vec da se ne ponavljam , ne pricam o tome ni javno a bogami ni ovde .... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
dobro kakve veze ima  Smile 
Pa tema nije o tome. Tema je o tome kako neke zene misle da kada muskarac masturbira da je to slicno varanju i da to ne bi trebao da radi. Licno smatram  da je glupo ali sam i okacio temu da bih (iliti bismo posto je tema javna) saznao(iliti saznali) odgovor na to pitanje

No dobro, necu da vam kvarim zabavu  Smile

To je glupo. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Ne mislim da bookija zanima da li masturbiramo da bi on to isto, na nase izjave, ispred ekrana , malo .......izgnjavio majmuna

e svaka vam čast ako se pomislile da bih mogao da drvim majmuna na nečiji post na forumu ma koliko eksplicitne sadržine on bio  Smile

rekoh već, samo još jedna tema za razgovor. opet, kome nije prijatno da o tome razgovara ima moje poštovanje i razumevanje i to ne znači da ste konzerve. postoje teme koje i ja izbegavam i o kojima ne volim da razgovaram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
Ne mislim da bookija zanima da li masturbiramo da bi on to isto, na nase izjave, ispred ekrana , malo .......izgnjavio majmuna

e svaka vam čast ako se pomislile da bih mogao da drvim majmuna na nečiji post na forumu ma koliko eksplicitne sadržine on bio  Smile

rekoh već, samo još jedna tema za razgovor. opet, kome nije prijatno da o tome razgovara ima moje poštovanje i razumevanje i to ne znači da ste konzerve. postoje teme koje i ja izbegavam i o kojima ne volim da razgovaram.

bookee, ja sam to rekla, zato sto ti znas da ovde postoje ljudi koji to i rade...zato sam rekla, bez ikakve zelje da aludiram da i ti to radis.
Zato i pisem kasnije, da te to prosto zanima.
Znam da ima takvih momaka...pa mene su svasta pitali , nista se ne iznenadjujem  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
To je glupo
Konacno neko da se izjasni  Smile

Citat
ti znas da ovde postoje ljudi koji to i rade
Smiley 1

Ma dajte, mislim postoje razni perverznjaci po sex forumu i sire ali zaista  Smiley 1
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:48:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.