Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zena mog zivota  (Pročitano 7736 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
mozda i jeste ali je sponzor, zgodan za oko kuce?!  :[104]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Otkud sad pa to? E, mozda ti imas losa iskustva, ali nisu sve devojke u Srbiji sponzoruse... Za inostranstvo ne mogu nista da tvrdim
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
predpostavka. lichnog iskustva sa sponzorima nemam, niti sam tvrdila da su "sve devojke u srbiji sponzorushe". chinjenica je da ih ima, i chinjenica je da je i pored toga shto nije rekla nishta lepo o svom dechku ipak sa njim...palo mi je na pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
e, vidis.. to je posredno zakljucivanje, posto mi ne znamo da li je to u opste rekla... to su reci decka koji je ludo zaljubljen u nju... da li je to istina ili ne i sta je pod tim mislila ako je rekla, necemo saznati.... verovatno nikada... i zato sam rekla da mi je nelogicno da kaze da ga jako voli i da se udaje za njega, a onda poznaniku naprica takve gluposti... cinjenica A i cinjenica B nikako ne idu zajedno...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
fakat. ne idu...al' ko zna- mozda romantik do kraja ove priche i odkrije misteriju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U svakom slucaju nedovoljno je informacija za bilo kakvu ozbiljnu polemiku, ceka se romantik da kaze nesto novo, sveze, intrigantno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
da, bilo bi lepo da se u skorije vreme javi
mislim da smo vec sve iskomentarisali
sad nam trebaju informacije o razvoju situacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Nedavno je moj drug prosao kroz slicnu pricu,upoznao je devojku koja ga je odusevila,mana je bila sto ona ima decka vec par godina,ali se suskalo da ona bas nije srecna u toj vezi,te se moj drug dao u akciju,sve sto je mogao da uradi,uradio je,i svaki dan mi je pisao dugacke mejlove kako je srecan kad se vidi sa njom,ali mu nije jasno zasto ne pominje decka pa je i to upitao,a ona mu je samo rekla
"pa zar ti i ja nismo prijatelji,kakve veze ima sad moj decko,ljubomoran je i ne zna da se ti i ja vidjamo"

Onda je on rekao da nisu samo prijatelji da on prema njoj oseca mnogo vise i bla bla truc,na sta je ona vidno pokazivala osmehe i koliko joj sve to prija!

Zatim joj je kupio poklon za rodjendan,pa za 8 mart,ona sve to sa odusevljenjem prihvatala,pisala mu poruke svaki dan,a onda odjednom prestala....

On ne bude lenj i raspita se preko "6-te veze" Smiley sta je sa njom i sazna shokantnu vest,da je ona ostavila svog decka (dok je on planirao vencanje) i otisla sa trecim,mladjim i lepsim/

Moj zakljucak
"Ona gazi sve pred sobom da dobije ono sto njoj odgovara"
Pitanje:

Sta ce uraditi jednog dana i tom trecem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
...sto bi se reklo, nazalost, da nikad potpuno nemozemo biti sigurni koja je osoba prava, i da zaslepljeni ljubavlju stvari ne vidimo realno  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
o.k. za prethodni komentar
ali ja ne bih upotrebila rec ljubav posto smatram da ljubav dodje kada zaista upoznamo osobu
From (valjda - slobodno ispravite ako gresim) rece da ne mozemo voleti ono sto ne poznajemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zivota mog

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.