Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:41:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zemunke.....  (Pročitano 1306582 puta)
Clan u razvoju

smakelijk!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
e zemunke........opasne cupi!!!
IP sačuvana
social share
me against the world
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Hvala usavrshenoj tehnologiji i dostupnost fotoaparatima skoro svima...samo nek se oni igraju i dalje... Smile Smile
IP sačuvana
social share
U raju je lepo al' u paklu je ekipa
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa sto su stale kad treba da bude najlepse Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n 79
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
mnogi ljudi misle da je zivot borba,zivot nije borba zivot je samo jedna igra a na tebi je kako ces je odigrati
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zemunke su zakonnnn Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
samo im jos kurcina fali tu izmedju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Penis bonus pax in domus

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 631
Zastava Sweden
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple 
super se zabavljaju  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog sto jesam, nego da me vole zbog onog sto nisam!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

spam

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
fino vrh vrh
IP sačuvana
social share
[url=http://[/url]
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
Rodjena Zemunka
INTERVJU: Nataša Molnar
TAK' BI SE KRESALA SA CECOM I TADIĆEM!
Hrvatska glumica i manekenka ponudila seks predsedniku Srbije i nacionalnoj folk zvezdi

Ulogom policajke/stiptizete u hrvatskoj telenoveli "Zabranjena ljubav" Nataša Molnar (25) je skrenula pažnju tamošnjih medija, a u osvajanje srpskog tržišta krenula je revijalnim kik-boks mečom sa šampionkom Srbije i snimanjem spota za novu muzičku atrakciju - bend "Ružičasti flamingosi". O tome kakvih je "kapaciteta" ova rođena Zemunka dovoljno govore slike pred vama, a o njenim seksualnim i drugim afinitetima bez uvijanja priča za Kurir:

- Svaki moj dečko mora da bude sličan meni što se seksualnih afiniteta tiče - decidirano kaže Nataša, pa nastavlja sa izlaganjem svoje, prilično skandalozne životne filozofije: - Desi mi se da se napalim kad me neko posmatra, pa sam jednom dečku popušila dok nas je konobar posluživao u restoranu. Čovek se zgranuo, malo je falilo da mu sve poispada iz ruke. Volim kada se te stvari dese neplanirano. Inače, ne kažem da ne volim da mi neko veže ruke, da me maltretira, malo jači seks, sve ja to volim. Za mene je perverzija sve: volim i devojke, i u parovima, utroje, petoro...

Najveća perverzija koju si uradila?
- Vraćala sam se sa dečkom kolima iz Novog Sada, usput smo se na autoputu malo mazili, i meni je došlo - raskopčala sam ga i sela mu u krilo na prednjem sedištu. On je vozio i dalje, međutim, zaustavio nas je u jednom trenutku policajac jer je video zamagljen auto. Pokucao je na prozor, a ja sam u tom trenutku svršila - jer me takve situacije pale. Rekao nam je da se obučemo, nije nam naplatio kaznu, već nas je prijateljski posavetovao: "Bolje stanite negde sa strane da to obavite, inače ćete se tako polomiti."

Iskustva sa osobama istog pola?
- Bila sam sa tipičnom lezbijkom i te devojke su prilično nezgodne jer kad se zaljube, postaju mnogo opake. Mada, moram da priznam da devojka kad poliže pičkicu, to nijedan muškarac ne može bolje!   
Nataša umalo nije izazvala skandal prošetavši gola beogradskim ulicama u po bela dana

Orgazam koji pamtiš?
- Uvek doživljavam jake orgazme i nekad se moji muškarci uplaše jer telo počne skroz da mi se trese. Seks podjednako doživljavam i u glavi i u telu. Dešava mi se da istovremeno svršim i maštom i vaginalno. Jednom sam svršila sedam puta zaredom, ostala sam bez vazduha i nisam mogla posle da ustanem iz kreveta. Inače, volim da to dugo traje, po 4-5 sati.

Mediji su te nedavno spojili sa teniserom Jankom Tipsarevićem...
- Mi smo prijatelji već godinama, a da li nešto više tu postoji, to je naša privatna stvar. A što se tiče novina koje su to objavile, bolje bi bilo da su nas pitali da se slikamo zajedno, onda bi dobili pravu stvar. Janko je dosta mlađi od mene, a ja ipak preferiram starije muškarce.

Kog bi muškarca iz javnog života volela da "ugostiš" u krevetu?
- Borisa Tadića! Ne zato što je predsednik, nego što volim muževne muškarce i sviđa mi se takav tip. U obzir dolazi još i fudbaler Nikola Lazetić i Mitar Mrkela.

A ženu?
- Iz Hrvatske bih bila sa pevačicom i voditeljkom Vlatkom Pokos, koja se pretvara da je nevinašce, ali nije (?!). Probala sam je u neku ruku, ne do kraja; to se ispipa i oseti, ako te ne odbija - znači da te želi. A iz Srbije bi to bila Ceca Ražnatović, jer je strašno jebozovna osoba! Svi pričaju da su joj grudi silikonske, ali ja verujem da nisu, već ih samo dobro podiže.

Kako znaš?
- Veruj mi (?!). Kupujemo bruseve u istoj radnji u "Siti pasažu". Ceco, kad pročitaš ovo - javi mi se ili ću ja tebi - kad nabavim broj!

Crnci su najbolji!

Kad je seks u pitanju, Nataša tvrdi da su crnci bez premca. Ali ne zbog klasične teze o "veličini", već zbog nekih drugih stvari. O tome, kaže, svedoči i njeno iskustvo sa Mišom Muingo, tamnoputim baletanom pariskog noćnog kluba "Mulen ruž", koji je donedavno bio u vezi sa našom misicom Sanjom Papić:
- Svi misle da je suština u obdarenosti, a glavna stvar je u napaljenosti. Crnci su ljudi puni snage i, za razliku od ovih naših, oni ne shvataju seks kao moranje. Iskustvo sa Mišom je bilo fantastično! On je moj dobar prijatelj i to je bila idealna prilika da probam crnca, mada je to dosta rizično, jer kod njih vlada dosta boleština, pa i kad stavite kondom - nije baš sasvim sigurno. Miša je dobar ljubavnik, voli da kombinuje i nežno i grubo, i to mi se sviđa.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1220-vlada-lukic.jpg
(6.36 KB, 151x200)
1225-vlada-lukic.jpg
(5.42 KB, 134x200)
1228-vlada-lukic.jpg
(5.38 KB, 134x200)
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 13
e sad jos samo da se ceca njoj javi pa da pocnemo sa bratsvom i jedinstvom.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:41:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.