Daj da ti budem samo hir, a nikad zelja neka me srce upamti kao prijatelja znaj da pred tobom dug je put a predamnom korak, dva
Ti, nemas ti o ljubavi pojma, milo moje samo da djavo ne cuje te zelje tvoje to sto me budna sanjas sad i cinis da sam opet mlad, to je zabluda
Ref. Nije za te laznoga srebra sjaj u kosi nije za te onaj 'ko sobom tugu nosi nije za te, meni za vratom jesen dise dok na prolece mirise
Nije za te stari jedrenjak na sred mora nije za te ovaj hleb sa sedam kora nije za te, meni za vratom jesen dise dok na prolece mirise dodir tvoj
To sto me vidjas svaki dan, to je list na vetru i kad me kisa jesenja zaustavi u letu znam da ces reci sve je laz kada jednom pogledas ti to dobro znas
Otis'o je na kraj sveta nek' mu je sa srecom castit ce i tebe nebo srecom vecom
Da poludis, da se predas reci mi da ne bi naci ces si nekog slicnog sebi
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne
Ref. Kad ostanes bez para, bez srece i drugara jos uvek nesto lepo moze da se desi kad najmanje se nadas, u depresiju padas jos uvek nesto lepo moze da se desi kad sretnemo se jednom na ljubavnoj adresi
Nigdje nikog oko tebe pa ti se ne zivi sakrili ti sunce svi oblaci sivi
Glavu gore, bice bolje sred nebeskog gnezda i za tebe jedna sija zvezda
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne
Same mi ruke krenu u noci da zovu poznati broj i sve tisinom glasnije oci da tebe traze u njoj
Beze mi prste sa njene koze krisom, k'o lopov u mrak da li se vise voleti moze Boze, posalji mi znak
REF. Nisam bio dobar prema njoj nikada nisam bio njen lazna je ljubav kao tesan kroj traje k'o vecnost svaki tren Nisam bio dobar prema njoj to zivot tako rezira ti lazes mene, ja lazem druge nikada glava ne bira
Probudi senke usnulih ptica jutro na jastuku mom vredi mi s tobom svaka s tobom vise no zivot sa njom
Beze mi prste sa njene koze krisom, k'o lopov u mrak da li se vise voleti moze Boze, posalji mi znak
REF.
Sve sto me s tobom spaja to me sa njom deli od mojih secanja nek ostane prah beli
Vidjamo se u isto vreme tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve
A jos tu nesto ima u nasim ocima
REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne
Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.