uvek si znala pravu rec reci u pogresno vreme kao da nikada nisi sanjala budna kraj mene i kad mi kazes da je kraj znam da ne mislis tako izmedju redova pise „samo me zagrli jako“
ref. stani mi na crtu, znam da ti jedina to mozes nisam ti pepeo na dusi da me zaboravis i odes ma hajde stani mi na crtu, lako je pobeci od svega skrivati pogled kao dete, tesko je biti tu kad treba pa hajde stani mi na crtu i voli me do neba
kao da zrno peska sam tvome oku sto smeta k'o da ti donosim ja sve suze ovoga sveta i kad mi kazes da je kraj znam da ne mislis tako izmedju redova pise „samo me zagrli jako“
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Spavam, spavam, al' jednim okom vidim da nisi tu jer tebe vode uzbudjenja sve do ujutru odavno prelomio sam, spasa mi nema tuzno i smesno, zar ne, sto sebe krivim za sve
Ref. Ja kunem se u ljubav zbog ljubavi oprastam nek sto put' sam muskarac na zenskoj strani ja uvek sam
I sta ti sa mnom fali na drugom mestu potrazi ti a ja cu da zazmurim i pravit cu se da ne vidim nista ne vidim jer kunem se u ljubav
Spavam, spavam, a jednom rukom kraj sebe trazim te i mirno cekam da te prodju te lude godine odavno prelomio sam, spasa mi nema tuzno i smesno, zar ne, sto sebe krivim za sve
Nikad ne reci uskoro onom za kog' je sve vec kasno 'ko vise nema vremena, kome minuti prolaze glasno za onog kom' se smesi raj i koga cesto plasi kraj uskoro nije tako skoro
Nikad ne reci uskoro zeni sto samo vremena ima uskoro nije prava rec i sama cesto kaze je svima za zenu koja hoce sve i kojoj mnogo zuri se uskoro nije tako skoro
Ref. Uskoro je tako dugo uskoro je jako dugo zato brzinom svetlosti kraj mene opet stvori se za svaki minut bori se
Svetla su zelena za nas i toce pica besplatna svaka je karta povratna
Nikad ne reci uskoro onom sto stalno na sat gleda koga bi vreme ubilo, al' srce nece da se preda zime i leta mu blizanci, sastanci isti k'o rastanci uskoro nije tako skoro
Nikad ne reci uskoro zeni sto uvek ide bez sata i koja vreme ubija kao da nije od suvog zlata zime i leta joj blizanci, sastanci isti k'o rastanci uskoro nije tako skoro
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.