Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeljko Nacionale :)  (Pročitano 6445 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vazno da je Zeljko kresnuo ukrajinku Smiley ni ja joj ne bih oprostio Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
JUUPI! nas Zeljko drugiiiiii!!! svaka cast! ja zadovoljna...
a Ukrajinka prva.. Smile  :anger:  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
a Deen bolje ''mesha'' nego sve zenske tamo...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
Jedna od Najboljih Pesama sto cela YU uopste predstavila na Eurovision contest.  :-({|=  I zato mogu samo da Cestitam za drugo mesto.
:icon_ford:  icon_headfones  :srbija:
IP sačuvana
social share
Bozdarevac moj, gde si. Hocu Kuci !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Ja nisam zadovoljna time sto je Zeljko drugi. Mogao je da bude prvi, u pocetku je vodio. Sta im se svidja u pesmi one iz Ukraine?  Na njenu pobedu je uticao scenski nastup, a to ne sme da bude vazno, kako kada se ta pesma slusa na kasetofonu, muzickom stubu, kada je prenosi radio stanica...scenski nastup se tada ne vidi, bitna je pesma i njen kvalitet. Mozda su uticali i politicki razlozi. Pesma joj nista ne valja i zato je ona izgledala nametljivo i skretala je paznju na sebe svojim ponasanjem i scenskim nastupom i tako je pridobila glasove, jer drugacije ne bi uspela. To nije u redu da oni na osnovu toga njoj daju tolike glasove.
Ti sto su glasali nemaju smisla za lepo, gledaju uvek nesto sto nije bitno. Mnogi su zadovoljni i time sto je Zeljko drugi, ali pesma koja je pobedila ne zasluzuje ni trece mesto. Za nas je znacajno sto je on drugi, ali koga je briga iz ostalih zemalja Evrope ko je osvojio drugo mesto, nama je to bito jer je Zeljko iz nase zemlje, a da je Zeljko osvojio prvo mesto, nas ne bi bilo briga ko je drugi, o tome bi trebalo da prica i da se raduje zemlja koja je osvojila to mesto. Jeste da se mi sada radujemo tome sto je on drugi, ali je lepo kada se mi dokazemo svojom pobedom i bilo bi lepo da smo osvojili prvo mesto. Mislim da ce mnogi zbog razocarenja da zaborave na to takmicenje, mozda ce izgledati kao da se nismo ni takmicili i da ce neki biti zadovoljni bar time sto smo ucestvovali posle toliko godina na Evroviziji, jer su mnogi ocekivali nasu pobedu, a pobedili bi sigurno, da nije bilo nepravde i gluposti od onih koji su glasali.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: Bad_girl_85
a Deen bolje ''mesha'' nego sve zenske tamo...  

Nisi videla mene... Smiley Smiley

Pa, ne slazem se toliko cinjenicom da je scenski nastup kod Ukrajinke presudio... Scenski nastup je ok, ali mislim i da je pesma dosta solidna. Presudilo je to, pored kvaliteta, pesme sto od 36 zemalja 15 je iz Zajednice Nezavisnih Drzava + komsije Ukrajine, kao i to sto nasa pesma ne odgovarra mentalitetu, recimo Engleza i Irske... Ali nema veze, svejedno je uspeh i mislim da ce pesma postati hit sirom Evrope bez obzira sto je 2. mesto... A inace Grk, bombona... Ih... Shake IT!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 175
Čestitam za izuzetno 2. mjesto !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja mislim da je napravio veliki uspeh, ali mi je zao sto nije uzeo prvo mesto jer je zasluzio. Ponovilo se jos jednom da je nama sve lose, kradeno, glupo i sl, a da cela evropa za time poludi.
Zao mi je sto hitler nije malo vise gazio po letoniji, litvaniji, estoniji i finskoj, tada znam, bili bi prvi. Ovako, dok god zemlje tipa islanda, andore, monaka budu imale isto pravo glasa kao nemacka, turska, francuska, bice ovako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sve cestitke!!!
Mislim da smo posle 12 godina neucestvovanja osvojili fantasticno 2 mesto mada smo imali velike sanse i za pobedu ali nismo ipak uspeli da se izborimo sa silnim sms-ima protiv rusa Smiley
Recimo ovde ima makar 1 milion rusa koji su glasali, a nas mnogo manje tako da mi je bilo jasno da odavde necemo mnogo izvuci. Ali kako i da je krivo mi je sto nismo uzeli prvo mesto jer bi to bio neverovatan bum, ali opet sam zadovoljna.
I drugo mesto nije za bacanje Smiley
E sada note u ruke i da se dogodine popravimo za ono jedno mesto koje nam je sinoc falilo Wink
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
Citat

Nisi videla mene...

aaaaa....bolji si od njega, ha?    onda mogu da zamislim Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: joka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.