Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 09:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Želja za potomstvom (editovan naslov)  (Pročitano 15710 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Zena koja sama odgaja dete je junak

Smile Smile Smile
Zena koja sama odgaja dete je marmun

@Anea

Ma jel si ti svesna sta kucas ??

Dete je mamino koliko i tatino ( zao mi je sto moram da vas obavestim )
Oboje trebaju da odgajaju to dete..Mi smo ljudi a ne zivotinje .

Citat
Jako je malo muskaraca koji ce u potpunosti da prihvate svoju ulogu i ucestvuju u zivotu svog deteta.
Da stvar bude bizarnija, ukoliko dodje do razvoda, oni zapostavljaju svoju biolosku decu i posvecuju se npr. deci svog novog partnera

Smile                                                                  Smile
                                      Smile

Stvarno ??
I ja znam zene koje sutno muza i ostave ga sa decom a onde odu pm. Smile
Mislim generalizovano..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Jako sam svesna onoga sto kucam...

Dovoljno je pogledati prosecnu srpsku porodicu... i podcrtacu... prosecnu...  ne onu koja zivi na Dedinju u Beogradu ili u nekom vecem gradu, vec prosecnu... u nekom manjem gradu ili selu...

Ko zaradjuje... ko odredjuje kako se pare trose... ko koliko vremena provodi u kuci... ko brine o deci...

Citat
Oboje trebaju da odgajaju to dete..Mi smo ljudi a ne zivotinje .

Kljucna rec - trebaju.

To je zelja, namera, standard... ali mnogi padaju na tom ispitu...

Citat
Dete je mamino koliko i tatino ( zao mi je sto moram da vas obavestim )

To niko ne spori, tako da nema potrebe da skreces pricu na neke neo-feministicke gluposti...
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 17:04:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
To niko ne spori, tako da nema potrebe da skreces pricu na neke neo-feministicke gluposti...

U tom pravcu nije ni trebalo da ide...Hteo sam samo da kazem da zena ne moze sama da odgaja dete ako otac takodje ima istu zelju.

Citat
Kljucna rec - trebaju.

To je tvoje vidjenje ja ne mislim tako..

Citat
Dovoljno je pogledati prosecnu srpsku porodicu... i podcrtacu... prosecnu...  ne onu koja zivi na Dedinju u Beogradu ili u nekom vecem gradu, vec prosecnu... u nekom manjem gradu ili selu...

Ko zaradjuje... ko odredjuje kako se pare trose... ko koliko vremena provodi u kuci... ko brine o deci...

Ali ti navodis lose primere.. Smile
Ja ti opet ponavljam da sam vise video dobrih nego losih brakova..Video u smislu ono sto mi je dozvoljeno da vidim..
Anea jel radis za b92 ?  Smile
Oni obicno kod nas vide sve sto ne valja..i + su im statistike blagi uzas  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A zasto je za bebu potrebno da postoji i tata? Smiley

koliko vidim snalazis se u cuvanju dece .. i to vrlo male kojima treba mnogo paznje. pa eto, ako toliko zelis dete razmisli malo o onome sta je Anea napisala  Smile

Ne slusaj ti ove dve - njih upucujem na Oblacka .

Sta je pisac zeleo ovim da kaze? Smile

Sto se same teme tice, smatram da je neophodno da se opustis u vezi koja ti prija... odnosno da budes u vezi sa onim do koga ti je stalo... nema potrebe za zurbom jer ce se desiti kada za to dodje vreme. Naravno da ce svako zbrisati glavom bez obzira ukoliko nakon kratkog vremena otpocnes sa pricom vezanom za bebu, pa makar to bilo i samo postupcima. Zelja za zajednickim potomstvom dolazi spontano. Sto se tice odgajanja deteta bez prisustva oca, ne smatram nista lose u svemu tome, ukoliko je to zaista jedini nacin. Ne vidim razlog zbog koga bi jedna zena sebe lisila majcinstva i na taj nacin, kad vec nije imala srece da dete odgajaju oba roditelja. Zena koja sama odgaja dete nije budala, vec je junak.

p.s
a ovaj bagovani neka zaista smiri podivljale hormoncice.

Znaci da sam ti blagovremen skrenuo paznju na Anein spot koji je napisan posle 24  sata  Smile

Smatram da moderan muskarac nema vise vremena za tricarije tipa zenidbe  . U danasnje  vreme brzog zivota i naprednih tehnoloskih resenja savremeni i uspesni  muskarac treba skupiti 5-6000 dolara i dobiti sina od pozajmljene majke . Preporucujem susednu Rumuniju - zbog ustede i brzine , jer vreme je novac . Pol deteta je lako ,, nastimovati ,, u prosecno opremljenoj medicinskog ustanovi - i eto nama sinova naslednika a sve u skladu sa zakonima trzista i  u skladu sa materijamom situacijom  danasnjeg  poslovnog coveka   Smile...  Smile ... Posto ponekad pozajmljene majke znaju da krenu u ucene - na vreme obezbediti sudsku zabranu da te kokoske prilaze na 10 km od nasih sinova - naslednika .

« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 17:31:08 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Citat

U tom pravcu nije ni trebalo da ide...Hteo sam samo da kazem da zena ne moze sama da odgaja dete ako otac takodje ima istu zelju.

Citat
Kljucna rec - trebaju.

To je tvoje vidjenje ja ne mislim tako..

Citat

Ali ti navodis lose primere.. Smile
Ja ti opet ponavljam da sam vise video dobrih nego losih brakova..Video u smislu ono sto mi je dozvoljeno da vidim..
Anea jel radis za b92 ?  Smile
Oni obicno kod nas vide sve sto ne valja..i + su im statistike blagi uzas  Smile

Ja navodim primere iz zivota...
Ako ti zivis u Lala-lendu u kojoj svako dete ima mamu i tatu i zive u kucici od kolaca (ovo je karikiranje i preterivanje), to ne znaci da se u realnim uslovima takve situacije ne desavaju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Da da..ti navodis lose primere iz zivota  Smile
Ima i toga..i dalje ostajem pri svojoj pretpostavci da vise ima brakova gde deca imaju i tatu i mamu od onih sto nemaju.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Navodim los primer jer je los prosek... nigde nisam rekla da ne postoje dobri primeri, uzorni ocevi i supruzi...

Nema potrebe da izvrces pricu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Uspesan , moderan ,  poslovan , i jedinstveno zgodan muskarac moze da ode do Koreje i tamo klonira samog sebe u par komada .  Smile ... Nije skup tretman u odnosu na sve prednosti koji nam donosi .
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Navodim los primer jer je los prosek... nigde nisam rekla da ne postoje dobri primeri, uzorni ocevi i supruzi...

Nema potrebe da izvrces pricu... Smiley
Aman..ne kazem ni ja da ne postoje losi primeri..
Tvoje i moje misljenej se rastaje kod :

Citat
Navodim los primer [size=10pt]jer je los prosek[/size]
Moje misljenje je da je prosek dobar..razumes..I tu nam se prica rastaje jer ne mozemo nikako da dokazemo tvrdnju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Kad se dete razboli i treba da se operise ili ne daj boze da se leci skupim lekovima, bolje je u kuci imati dve plate koje ce to da zakrpe nego da to dete lipse jer je mama htela sad bas sad dete sa bilo kim, imala je fiks ideju da joj sa 24 muskarac niej potreban ... vazno je ostvariti se kao majka, nije vazno ko ce posle da to dete hrani, razvija i skoluje.  Fino je biti nekome moralna podrska, izvesti nekoga na pravi put, dizati se sedam puta nocu da podojis cudoviste koje ne prestaje da se dernja.. ici na roditeljske sastanke... Ali kad treba materijalno da se podupre, onda sta... cvrc. Nema. Mama radi u knjizari za 25k dinara i markicu.

Bolje je imati kakvog-takvog oca nego nikakvog. To se naravno sve shvati u vremenima kad je tesko i kad ti taj takav nikakav otac dodje kao dar sa neba jer je bio tu kad niko drugi nije ili nije imao vremena. Kad cujem da je bolje rasti bez oca nego rasti uz oca koji nikad nije tu - povraca mi se. Ljudi se menjaju, situacije se menjaju. I niko nikad nije bio ni blizu savrsen.

Dakle, zna se ko moze sebi da priusti da bude samohrana majka. Ona koja dobro zaradjuje ili ona koja solidno izdrzavaju neki drugi pripadnici porodice ili vrlo materijalno situirana osoba. U svakom drugom slucaju, po meni to je ludost i svesna samohranost bez adekvatnog materijalnog pokrica je idiotizam. Da se ja pitam, ko sto se ne pitam, to bi trebalo i zakonom sankcionisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 09:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.