Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:44:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Želja za potomstvom (editovan naslov)  (Pročitano 15703 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ono gore je licno moje misljenje Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa stvar je u tome sto ova devojka zeli i muza i bebu  Smile

Pa nomalna cura - skroz je u pravu .  Smile .. tako i treba , a ja sam joj lepo dao recept kako da to ostvari .

Jbt . ko da je  rekla da zeli da postane prvi srpski kosmonaut .  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 19:53:41 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Nemas decka, nemas posao u kome mozes da dodjes do izrazaja, nemas zavrsen fakultet, jos uvek studiras.

Pretpostavicu da si kompletno nezadovoljna svojim zivotom i van onoga sto si ovde nama iznela kao probleme.

Samim tim logicno je da zelis da se nesto promeni na bolje. Ne znam zasto si od svega sto moze da se promeni na bolje ti uhvatila porodicu i decu i grcevito se drzis toga. Moja misljenje je da ti nisi spremna na porodicu i decu, cim se tako fanaticno hvatas za pricu o deci sa momcima sa kojima si u zacetku veze.

Da bi dvoje ljudi osnovali porodicu potrebno je da se slazu, da im se stavovi poklapaju i da se upoznaju i prihvate. Ne smem ni da zamislim kako delujes na muskarce u ranim dvedesetim koji zele da se zabavljaju pa sta bude bice, sa izlivima o deci i porodici ... pripazi na odabir muskarac ili pripazi na svoje izlive emocija i stavova. Ljudi se strasno razlikuju i kad mislis da si nasla srodunu dusi, preko noci se stvari mogu promeniti. Takoda, ne ocekuj od ljudi da budu - ti.

Onaj deo price o tome kako muskarac nije potreban za decu i da mozes ti to sve sama .. najbolje preskoci. Nemas 38 godina i nikog zivog na vidiku, vec si vrlo mlada i zivot je citav pred tobom. I muskarci razni i naravno onaj koji ce ti ispuniti zelju i biti otac tvojoj deci jednog dana. Detetu je potreban otac, ne mora da znaci da ce biti dobar izbor i da je neophodan, ali porodici treba da se tezi. A ne unapred da tezis da sebi zagovnas zivot jos grdje.

Moje preporuka je - sredi svoj zivot do mere kad ces postati zadovoljna i bez muskarca za planiranje porodice. Svako je na ovom svetu sam za sebe i sam sa sobom, ma koliko to zvucalo surovo. Moras biti samoj sebi dovoljna i moras postati realna. Padanje u melaholije i ta razmazana stanja kad vidis srecne parove na ulici kako se ljube i setaju decu - saberi se molim te.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
u svaku vezu ulazim sa tom nadom da je on bas taj koji zeli isto sto i ja i da je to to ali ubrzo shvatim kako nije bio ni priblizno
Greska u pocetku, ulazis u vezu sa prevelikim ocekivanjima. Nije svaki momak "materijal za brak" i ne znaci da ce se "kockice" sloziti sa svakim. Tvoje je da pokusavas ali da li ce se desiti ljubav to je vec druga stvar i ne zavisi iskljucivo od tebe

Citat
Ne mogu da imam normalnu vezu od pocetka. . . vec cekam i trazim tog nekog ko zeli ono sto i ja. . odmah sad, otvorene karte i bezgranicnu ljubav
Opet greska, ne mozes toliko ocekivati odmah na pocetku. Kasnije u vezi mozda, ali na pocetku je bitno da se dobro upoznate a da vremenom procenis da li je to dobra osoba za tebe. Tek kasnije se ocekivanja menjaju pa mozes i da ocekujes neku "ljubav" od druge osobe

Ne mozes ocekivati od drugih osoba da te razumeju ukoliko te ne poznaju dovoljno. Kao sto sam i rekao, gresis u startu, opusti se i budi ono sto jesi i nemoj da razmisljas "sta bi bilo kad bi bilo" (odnosno, "Da li je on "pravi"?" ) nego polako ulazi u vezu i nemoj da srljas. Za dete nikad nije kasno, kada nadjes odgovarajucu osobu doci ce i to na svoje mesto vremenom. U krajnjem slucaju ako bas toliko zelis dete onda postoje i drugi nacini( usvajanje, vestacka oplodnja i sl)

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
pre nedelju dana sam opet raskinula sa nekim deckom, jer mi je pricao o porodici a ustvari nije o tome ni mislio, nije znao sta je u mojoj glavi.  Nije svesan koliko me je povredio. . . Smile(((

Kako mislis nije o tome mislio i kako nije znao sta je u tvojoj glavi kad kazes da igras otovreno ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Da bi dvoje ljudi osnovali porodicu potrebno je da se slazu, da im se stavovi poklapaju i da se upoznaju i prihvate. Ne smem ni da zamislim kako delujes na muskarce u ranim dvedesetim koji zele da se zabavljaju pa sta bude bice, sa izlivima o deci i porodici ... pripazi na odabir muskarac ili pripazi na svoje izlive emocija i stavova. Ljudi se strasno razlikuju i kad mislis da si nasla srodunu dusi, preko noci se stvari mogu promeniti. Takoda, ne ocekuj od ljudi da budu - ti.

Onaj deo price o tome kako muskarac nije potreban za decu i da mozes ti to sve sama .. najbolje preskoci. Nemas 38 godina i nikog zivog na vidiku, vec si vrlo mlada i zivot je citav pred tobom. I muskarci razni i naravno onaj koji ce ti ispuniti zelju i biti otac tvojoj deci jednog dana. Detetu je potreban otac, ne mora da znaci da ce biti dobar izbor i da je neophodan, ali porodici treba da se tezi. A ne unapred da tezis da sebi zagovnas zivot jos grdje.

Moje preporuka je - sredi svoj zivot do mere kad ces postati zadovoljna i bez muskarca za planiranje porodice. Svako je na ovom svetu sam za sebe i sam sa sobom, ma koliko to zvucalo surovo. Moras biti samoj sebi dovoljna i moras postati realna. Padanje u melaholije i ta razmazana stanja kad vidis srecne parove na ulici kako se ljube i setaju decu - saberi se molim te.

Super receno  Smile .

Dakle , svaki normalan muskarac zeli da ima sinove , igraj na tu kartu i nece biti problema . A to o materijalnog obezbedjenosti nemoj da stavljas u prvi plan - sve se to resava lakse u dvoje , uvek nesto iskrsne - to je neka svemirska sila , toga se ne plasi . Uostalom , neka  musko povuce to je njegova obaveza . Hebes muskarca koji nije spreman  da za decu kopa kanale ako treba .

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Smile .. vidi ove trece  Smile ... Nju igrnorisi totalno .  Smile ..

Smile Smile

Ghost, ti je savetujes da postupa neodgovorno.  Smile

Munkaze, svaka cast na postu, slazem se u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
On je bio taj koji se postavio kiao da zeli porodicu, svugde da me vodi, da budemo zajedno uvek itd a nije znao moje potajne zelje...ja sam se postavila da zelim i ja  to i bila otvorena ali tek kada je raskinuo shvatila sam da je sve to olako pricao.....zelela sam sve sa njim ali mu naravno nisam u facu rekla da hocu dete...mislila sam da me oseca...uo0stalom necu ja dete sutra...kad bude bude...i mozda je upravu neko gore ko je rekao da zelim muskarca da vezem za sebe...ali realno i istina je ta da zelim da se konacno neko ponasa prema meni kao potencijalnoj majci njegovog deteta a ne reklama vezu pazljivo lizite...zar nema one ciste spokojne ljubavi nigde...on nije spreman...pa onda neka cuti a ne da obecava stvari koje ne moze da ispuni..Istina je da neko gore pise kao da me poznaje-ocekujem mnogo od ljudi uopste i ona recenica - nisu svi kao ja...mislim da bi bilo lakse da postanem prvi srpski kosmonaut...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Smile .. vidi ove trece  Smile ... Nju igrnorisi totalno .  Smile ..

Smile Smile

Ghost, ti je savetujes da postupa neodgovorno.  Smile

Evo , nek proba moj ,, recept ,, - gartantujem ,  u najkracem roku ce naci pravog muskarca . Ne bilo kog nego pravog .

Ko ne zeli da ima sinove taj je kreten i picka od coveka - takve  treba ostaviti da smrde  kod mame    Smile .. i obavezno im razguliti samarcinu u moje ime .  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 20:37:09 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:44:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.