Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Желим да пријавим своје социјалном раду.  (Pročitano 13319 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Mislis, ne izbacuje se u Srbiji....
U civilizovanim zemljama dete izbace sa 7, 11 ili 13 godina i sutnu u internat...
Isto je bilo i kod nas... sa 14 su se vec zenili... a onda je zapocela debilizacija nacije...

Dobro sad 14  Smile

Al recimo 22 , "ja mogu mogu sve sa 22"

Pa, pogledaj malo unazad...
Dobar deo generacije nasih roditelja nije rodjen u gradu.. sa 14 godina su isli iz svog malenog mesta ili sela u veliki grad u skolu... srednju...
A u generaciji nasih baba i deda... ti si bio radna snaga sa 10-11 godina kada zavrsis obavezna 4 razreda osnovne skole... samo neki su odlazili na skolovanje (gimnazija ili zanat) ... i to opet... sa 10-11 godina, jer je niza gimnazija obuhvatala 4 zavrsna razreda danasnje osnovne...
Znaci, sa 10-11 godina si zavrsavao u internatu... i bio "svoj covek"

Samo... to se zaboravlja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.56
mob
Tel.Me Your.Number
Bar je pismeniji od 80% foruma. Smile

Dečače, štekaj svaki dinar, ne glupiraj se alkoholom i travom previše. Cigarete su govno. Pa onda kad se zaposliš ti ih se odrekni i sa ušteđevinom održavaj dok ne staneš na noge. Mada najbolje bi ti bilo da iskuliraš. Kome će te silne pare ostati ako ne tebi i bratu. Od gitare nema leba.

Svi smo se mi svađali sa roditeljima... šta misliš kako je nekima koji nemaju love kao tvoji.
Sačekaj lepo da dođe faks... pa onda pređi u drugi grad, niko ti neće smetati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1

Ne zezaj da se ne izbacuju? Smile

Ne zezam, ozbiljno pricam.  Smile

Mislis, ne izbacuje se u Srbiji....
U civilizovanim zemljama dete izbace sa 7, 11 ili 13 godina i sutnu u internat...
Isto je bilo i kod nas... sa 14 su se vec zenili... a onda je zapocela debilizacija nacije...
Ja volim "Americki sistem" sto se tice toga. Kada ode na koledz vraca se samo za praznike i za raspust kuci, kada zavrsi nalazi posao i odseljava se iz "roditeljskog gnezda". Ako ne ode na koledz onda samo nadje posao i odseljava se. To je neka da kazemo "normala" kod njih, iako i oni imaju dosta drugacijih slucajeva. Nazalost, mi smo daleko od toga. Prevashodno zbog ekonomske situacije u zemlji ali i same psihologije ljudi.

Nije situacija losa, nego su ljudi lenji.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Финансије су супер. Оба родитеља су ми запослена, ћале ради у иностранству за плату преко 1000€, кева око 450€. Проблем је што се виђају једном месечно и стално се свађају и онда истресају бес на мене, стално. Стално ми говоре о некој будућности и како ће они мени да говоре шта да радим и ја да њих слушам и то ће све да буде супер. Не може тако.

Malo tu ima lapsusa ili mozda apsurda.Kazes da su odlicno finansijski potkovani dok pri tome ipak nekakve metlice spominjes?
Ajde da ovo zaboravim pa malo se osvrnem na razdvojen zivot otac inostranstvo a majka na rodnoj grudi sa Tobom.Koliko je u inostranstvu? Da li je ikada imao zelju odvesti Tebe i majku u to inostranstvo? Koliko to zaradjuje preko 1000 eura,i koja je zemlja inostranstva (jer ako zivi sam i vrlo malo preko 1000 eura ima platu,komotno mogu reci da tvoja majka bolje prolazi od njega po pitanju primanja)?
Ako su tvoji roditelji jos uvijek u "snazi" sasvim je opravdano da svadje su neminovna pojava.Jer prisan odnos jednom mjesecno mozda upotrebljavaju ljudi u penziji.Nemoj pogresno svatiti ali sve je to usko povezano sa prirodom,nagonom,potrebom mozda i ljubavi ko ce ga znati.Ukratko neko nekom nedostaje i onaj kome drugi nedostaje pocinje svadju,jer zeli nesto promijeniti.
Ti trpis,i obicno djeca koja odrastaju u takvoj sredini trebaju nekog stranca u kome ce pronaci oba roditelja ili odlaze na dno jer su naizgled kruti a u biti vrlo labilne osobe.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
SonyEricsson w995
ti mislis da ce ti biti bolje negde drugde trebas da budes srecan sto imas kompjuter net verovatno i mobilni sto imas da jedes a ne da cmizdris jer se oni svadjaju i da oces da ih se odreknes. i moji se svadjaju mene tako zabole .. cose od lakta za to to nije tvoj problem ti trebas da mislis na skolu i na tvoje drustvo. i jebala te gitara sta i ja sam skupljao pare i sta kupio je i sad mi stoji da skuplja prasinu tako da chill out. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
Nigde nije kao kod svoje kuće...
Do faxa istrpi... veruj mi i ja bežim u Helsinki čim završim srednju
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1

Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Црвенка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
BlackBerry 
Покушавам да оставим цигаре, смањујем полако. А на метлице сам ишао да бих имао свој динар. Ћале ради у Словенији као возач камиона и скоро никад није у Словенији, а плата како кад. Углавном преко 1500€.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0

Smile

Ako imaš neki problem, ajde na pp da ga rešimo?
Nemoj da izigravaš baju ošišanog na opasno -.-

Topic: Ostavi ih skroz... Malo si stariji od mene a već zavisnik?
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pokusaj voljeti svoje roditelje...do smrti.
Plata u Sloveniji nije toliko,ali to nije ova tema.
Punk,metal i zelena trava rolanja nisu pravci u zivotu.Ako si izabrao metlicu,tada cvrsto odluci i izaberi metlicu...jer je Tvoja.U svakom slucaju uvijek bolja od ovog prvog...zakoraci u zivot ako smijes...sam
« Poslednja izmena: 17. Sep 2012, 15:10:40 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: socijalnom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.