Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:40:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zelena boja provokacije  (Pročitano 18087 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
I meni je misterija swe oko juke? kazu da ga je neko u belgiji od njegowih ljudi smako!?!?!izdajnik je wjerowatno jer je presao u rivalski HWO,al sta je razlog,motiw toga?
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Znaci,juka je bio buntownik:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahaha ma Juka je bio nesto poput hajduka i drumskog razbojnika iz narodnih pjesama, (donekle) ...hahah ...inace tokom rata je odrzavao veze sa svojim predratnim prijateljima Srbima, navodno mu je jedan od njih iz Vogosce pomogao da spasi nekog iz familije....

a evo jedna anegdota , Jukini momci kupe po Sarajevu ljude za kopanje rovova , sve redom po cesti , i zakace Fadila Toskica (inace pjevac , cini mi se rahmetli ali prica je prica) , Fadil je bio 1.50 m jedva, i kaze on Juki bolan ja sam pjevac u umjetinckom bataljonu, a juka ce njemu kopas Fadile kopas i to duplu svoju visinu Smiley  Smile Smile bio je mangup nema sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
prekinite sa duplim postovima i koristite opciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zelena boja je boja mira , lepote,progresa ukratko receno toje najsavršenija boja i treba je forsirati u Sarajevu sad što se mi Srbi u boje ne razumemo je nešto drugo ! Smile Cak je najlepši smajlic zelene boje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
hehehe duhowita storija gale...

ej a posto si ti bio neposredan ucesnik ratnih zbiwanja oko sarajewa wolio bi da cujem twoju werziju sta je bilo na markalama?jesi gledo film grbavica i koliko je po tebi realan i objektiwan,widjeli smo tu da ni svi srbi nisu cetnici i da postoji humanosti i u tako teska vremena,ali nazalost tragican kraj filma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
чек јел човек Гале или је Галеб Г4 - Супер Галеб, сурови ловац /пресретач/ школски авион ?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ej a posto si ti bio neposredan ucesnik ratnih zbiwanja oko sarajewa wolio bi da cujem twoju werziju sta je bilo na markalama

Verzija je , pobili ste sami svoje za rad da optužite Srbe !
Evo ti šta su sve spremni direktni ucesnici u ratu samo da Srbima napakoste ...

Pakost
Građanski rat u Srbiji! Da se paščad između sebe poubija! To bi valjalo, al’ neće Zapad dati, kaže Silajdžić

BEOGRAD - U nastavku razgovora koji su samo dan posle atentata na Zorana Đinđića vodili Haris Silajdžić i Ejup Ganić, a koji su snimili obaveštajci iz RS, dvojica vodećih bošnjačkih političara predviđaju mogući sled događaja u Srbiji. Pri tom i jedan i drugi ne kriju zadovoljstvo zbog krize u koju je zapala Srbija posle ubistva premijera i otvoreno priželjkuju izbijanje nereda i početak građanskog rata.

Ganić: Ne znam. Tamo će sve stati u... Ne zna se ko će ga nasljediti, al’ znam ko će odabrati nasljednika (smeh)... Javljaju da su masovna hapšenja po Srbiji. Ovi radikali i socijalisti su se usrali. Boje se... kako se sahrana približava... Živi nisu.

Silajdžić: Ja, ja...

Ganić: Valj’o bi sad jedan rat!

Silajdžić: Građanski rat u Srbiji! Da se paščad između sebe poubija! Ja... to bi valjalo, al’ neće Zapad dati. Oni računaju da dugoročno nji’ovi pobjeđuju. Mesić mi kaže da poslije ubistva Đinđića za nas susjede može biti samo bolje, jer Amerikanci otvoreno uzimaju stvar u svoje ruke u Srbiji. Veli da mu je Galbrajt rekao kako svakog političara u Srbiji treba držati u neprestanom strahu od likvidacije. Kaže, samo tako Srbi će slušati.

Ganić: Vala, jes’. Ta mu valja.

Silajdžić: A ja ti njemu: pa što to isto ne primjene i na ove u Banjaluci. Kaže, oće!

Ganić: To bi bilo... ih!

Silajdžić: Ovi u Briselu mi kažu da su dali naređenje trupama oko Srbije da dignu nivo uzbune.

Ganić: Jes, i ovi što su kod nas. Znam to!

Silajdžić: Englezi javljaju da očekuju nemire u Beogradu. Misliš da će im NATO upasti?

Ganić: Oće. Oni samo čekaju i, ako bude trebalo, upašće sigurno. To bi bilo dobro.

Silajdžić: Okupacija. I vrijeme im je, vala. Zajebavaju čitav svijet. Volio bih kad bi nova vlast izručila Mladića i Karadžića, ali nema varijante. Alija nam je rek’o na Predsjedništvu da je lično Holbruk tražio da se Karadžić ne dira... Kriju ga ovi u Banjaluci. Sve ti je to ista gamad.

Ganić: Sjećaš se onda na početku rata... kad su četnici bili ušli u Sarajevo, bilo gotovo...

Silajdžić: Onda. Ljeto je bilo.

Ganić: Jes... u junu 1992. godine. Ušli su bili... Mladić ih je tad zaustavio jer je obećao onom iz UN da se Sarajevo neće dirati! Drž’o je riječ!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ganić: Vala, jes’. Ta mu valja.

Silajdžić: A ja ti njemu: pa što to isto ne primjene i na ove u Banjaluci. Kaže, oće!

Ganić: To bi bilo... ih!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:40:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.