Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529986 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ovi iz Z-pokreta spremaju okupljanja u gradovima širom Srbije 13-og marta.
U Beogradu okupljanje je u 11 ispred platoa Beograđanke.
Skup se u 17 seli ispred platoa filozovskog fakulteta gde je predviđen muzički i filmski program.

Ako neko ima informacije o okupljanju u Nišu, nek javi. Možda se promajem, ako ne budem imao šta da radim.
Ne mogu da nađem potvrdu ovoga što pričaš. Može neki link, ako si tu u narednih sat ipo.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Sad sam se vratio. Kod Beograđanke nije bilo dešavanja, samo su postavili tezgu.
Niko ih ne šljivi 2%, bio ja i ovi iz pokreta. Posedeo 15 minuta da vidim šta se dešava i otišo.

Navratuću i kod platoa da vidim oće li se tamo nešto desiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Bosch ima centrifugu
Rekao bih da je stanje globalne svetske uspavanosti i dalje podosta velko tako da me ne cudi sto je to isto i u Srbiji koja iz sna cini mi se nije izlazila zadnjih 150 godina (cirka...)

Ipak ima nesto zanimljivije oko sprovodjenja takvih ideja u delo. Hteli nehteli za takve ideje se uglavnom lepe ljudi koji imaju neki problem koji ih cini marginalizovanim od strane sistema. Da ne ulazim u socijalne konstrukcije sadasnjeg sistema ali se moze globalno reci da ljudi iz te sfere drustva ne ulivaju bas preterano poverenje. Oni su uvek najaktivniji kada dodje do promovisanja neke iole malo radikalnije ideje jer su oni sami po sebi radikalni. Medjutim njihova radikalnost dolazi iz dubokog nerazumevanja ili nezananja pravila kako sadasnji sistem funkcionise jer je upravo to nerazumevanje razlog njihove marginalizovanosti i radikalnosti. Oni sami po sebi prihvataju radikalne ideje jer u njima nalaze samo-opravdanje, samo-potvrdjivanje i ego-preslikavanja. Na zalost oni se tako nalaze u situaciji da menjaju nesto sto ne razumeju i kao takvi su uvek uzrok propasti veoma konstruktivnih ideja.

Ono sto je bitno za Z-pokret u globalu je da sto vishe limitira "akcije" tipa izlazenja na ulice ili bilo sta sto moze da se izmanipulise u nasilje i proteste. Treba sto vishe davati priliku kreativnim ljudima da rade na konkretnim problemima i predstave resenja tih problema u okviru sistema u kome smo sada. Promena mora da dodje iznutra spontanim putem. Treba da traje dovoljno dugo da da dovoljno vremena svakome da se prilagodi promenama.

Licno smatram da nikakva aksija nije potrebna jer se sadasnji sistem polako urushava i ovako i onako. Bitno je samo biti spreman i ponuditi alternativu kada dodje vreme za to.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2011, 04:46:34 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Baš sam u predlozima za gledanje stavio ovaj film.

U prvih šest minuta ljudi sve objasnili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S24

Licno smatram da nikakva aksija nije potrebna jer se sadasnji sistem polako urushava i ovako i onako.

Sadasnji sistem ce se urusiti kada mi budemo imali 70 godina, ili nas uopste ni ne bude bilo. Tako da nema smisla razmisljati o tome... Stvarnost je da ameri ispaljuju na stotine tomahawk raketa po Libiji.   
« Poslednja izmena: 21. Mar 2011, 09:45:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Bosch ima centrifugu
Ne prijatelju - stvarnost je da ti to vidis kao stvarnost i time joj dajes snagu. Realnost je ono sto ti prihvatis kao realno i kreiras je sopstvenim prihvatanjem. Kada ce se stvari desiti je poprilicno irelevantno. Promene se desavaju non-stop i desavace se neprekidno sve dok postoji ovaj univerzum - kakve razlike ima u tome ako ja u celoj toj prici imam 70 ili 150 godina ili jednostavno nisam vise ziv u ovom telu??? Ono sto je bitno je shvatiti kako univerzum funkcionise jer ti od toga zavisi sta se SAD desava - to SAD je tvoja realnost koja je produkt tvog verovanja. Promeni sopstveni fokus - realnost se menja. Da li to shvatis sada ili sa 70 god sve jedno je jer ce od tog trenutka tvoj zivot biti promenjen iz korena i poceces da vidis stvari za koje si mislio ranije da su nemoguce.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S24
Dobro @decky999, ti si prosvijetljen. Da li se tebi cini da NATO prosipa cvijece i paketice sa hranom ili na stotine tona avio bombi po Libiji? Jedno je sta mi zelimo, a drugo situacija na terenu. U suprotnom bi dobri ljudi svojim lijepim zeljama prevladali svo zlo na planeti. Pa i sam vidis da postoje problemi...
« Poslednja izmena: 22. Mar 2011, 05:13:12 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Možda smatra da treba da ignorišeš to i misliš lepe stvari i one će ti se ostvariti kao u Secret dokumentarcu Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Bosch ima centrifugu
Dobro @decky999, ti si prosvijetljen. Da li se tebi cini da NATO prosipa cvijece i paketice sa hranom ili na stotine tona avio bombi po Libiji? Jedno je sta mi zelimo, a drugo situacija na terenu. U suprotnom bi dobri ljudi svojim lijepim zeljama prevladali svo zlo na planeti. Pa i sam vidis da postoje problemi...

Ih bre Magiic pa mi se bre tjeramo po ovom forumu suvise dugo da bi tek tako spali na te niske ego grane - "sad si ti prosvetljen...". STa to znaci? Povredjen ego? Ne brate nisam prosvetljen - bar ne ni manje ni vishe nego ti. Prenosim ti stvari koje sam ja sazvakao i progutao, povracao nekoliko puta pa ponovo pojeo. Stvari koje su me naterale da porazmislim o sopstvenim stavovima o zivotu i pormenim ih  ili ih jos uvek menjam. Proces promena nikada ne staje pa cak i kad se "prosvetlish" - nema kraja nigde niti odmora. Odmor pocinje da se nazire kada prihvatis da nema "prosvetljenih" i onih koji to nisu - svi smo brate mili u istim govnima samo neko malo vishe talasa od drugih pa se ponekad smrad vishe oseca. E upravo je taj smrad ono sto ti donosim - da te podsetim da si u govnima ali isto tako da je ta cinjenica veoma dobra stvar kada je prihvatis. Porblem je sto vecina to ne zeli da prihvati. Misle da mogu da kontrolisu druge ljude da upravljaju njihovim sudbinama, Da imaju neku moc (nazovi) koju neki drugi nemaju. Realno, oni samo vishe tonu u ista govna u kojima smo svi. Jedino sto ti ja govorim - idigni nos iznad govana i nemoj da pratis one koje tonu nego probaj da omirises svez vazduh.

@tax

Ima u tom Secret-u i neke istine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 255 256 258 259 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.399 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.