Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527252 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Isuse bože šta nam to sve vredi ako krene po zlu kako se može pretpostaviti iz ove playliste koju postavljam.
Stvarno se dešava nešto jezivo, vrlo sam ozbiljan i zabrinut.

Od velike je važnosti da pregledate ovu playlistu - ovo nije teorija zavere, OVO JE STVARNOST!

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
e da inace za filmic "story of the stuff" evo download link i prevod, ne bi bilo lose kad nekom nesto rezete da stavite i ovo jer ljudi jednostavno i ne znaju gde smo sta smo itd itd, sta znate mozda zainteresujete nekoga  Smiley

http://www.podnapisi.net/the-story-of-stuff-2007-titlovi-p431731

http://web.1.c3.audiovideoweb.com/1c3web3536/StoryOfStuff.mov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Linux
Browser
Mozilla (intrepid)
mob
Samsung 
e da inace za filmic "story of the stuff" evo download link i prevod, ne bi bilo lose kad nekom nesto rezete da stavite i ovo jer ljudi jednostavno i ne znaju gde smo sta smo itd itd, sta znate mozda zainteresujete nekoga  Smiley

http://www.podnapisi.net/the-story-of-stuff-2007-titlovi-p431731

http://web.1.c3.audiovideoweb.com/1c3web3536/StoryOfStuff.mov

Narezivao sam ranije, no ljudi nesto nisu zainteresovani. Pogledaju oni, neki se i zaprepaste, no ubrzo to izbledi i vracaju se u sistem. Al hajde, mozda mogu uraditi nekoliko diskova.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
nikad se ne zna, ako uspes i jednu osobu da zainteresujes da malo bolje sagleda realnost i iz razlicitih uglova, onda si uspeo.

p.s. @makros  dobio sam pm ali ladno nemam opciju "odgovori" mora da sam slep! uradio sam onako, medjutim odakle ikome prava da ista gasi?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 16:00:48 od filipt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Isuse bože šta nam to sve vredi ako krene po zlu kako se može pretpostaviti iz ove playliste koju postavljam.
Stvarno se dešava nešto jezivo, vrlo sam ozbiljan i zabrinut.

Od velike je važnosti da pregledate ovu playlistu - ovo nije teorija zavere, OVO JE STVARNOST!

pogledao sam ovo, i ne bih znao sta da kazem, iskreno.

ja licno, ne verujem u teorije zavere, verujem da postoji grupa ljudi koji jednostavno rade na povecanju profita bez obzira na ostale ljude i okolinu.
koriste se razlicitim sredstvima kako bi nas iskoristili sto vise.
ali to da se neko sastaje i da planira kako ce kontrolisati svet, po tom pitanju sam skeptik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ako se dobro secam Zabavnika, taj znak u Italiji znaci... "nabijem ti u zadnjicu"... ili tako nesto
to je pisalo u zabavniku ?
koji li je to zabavnik koji objasnjava kako da itajilanima pokazete da zelite da ima "nabijete u zadnjicu"

Не знам да ли је неко већ постављао линк...

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/signs_of_satan.htm
a i ovo nema blage veze sa zivotom,pa svako je nekad uradio taj gest rukom  Smile

Зато сам и поставио... ко зна која секта стоји иза овог сајта...

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Russian_Orthodox/ro-idolatry.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nikad se ne zna, ako uspes i jednu osobu da zainteresujes da malo bolje sagleda realnost i iz razlicitih uglova, onda si uspeo.

p.s. @makros  dobio sam pm ali ladno nemam opciju "odgovori" mora da sam slep! uradio sam onako, medjutim odakle ikome prava da ista gasi?

nisi slep vec nemas dovoljan broj postova tj nisi dovoljno aktivan na forumu da bi imao opciju slanja privatnih poruka...da si procitao pravilnik onda bi to i znao Smile

inace...trenutno skidam taj film pa cu kasnije napisati svoje utiske Smile

edit:odgledah the story of stuff....mislim...sta sad Smile....gospodjica je otkrila toplu vodu? Smile
pa svaki covek kome mozak funkcionise na priblizno normalan nacin zna sve to sto je ona tako simpaticno i slikovito predstavila u tom dvadesetminutnom filmu Smile

a sad moram da pogledam ono sto je tax okacio....da vidim zasto nam se drugar onako uplasio i zabrinuo Smile

edit:odgledah tri dela i ne smem vise....toliko strasnih i opasnih stvari kao sto je taj prazni voz u bog the pita where the fuck is fucking rochester....fema kampovi sa gasnim komorama koje je licno dizajnirao himler i has(jeste...i dalje su zivi i rade Smile)...mislim...nema spavanja nocas Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 21:52:29 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
The World According To Monsanto - neko je stavio youtube link, a ovo je DivX verzija tog filma:
http://www.mediafire.com/?sharekey=aa0b8ee9fd907f33d9d5c56d04dfa8b00f7b2fedc00b5a925621d66e282a0ee8
prevod je uradjen i hardcoded (tj, nalepljen je prevod na film, nije poseban fajl)
dajem ovaj link jer se nadam da ce neko ovaj film deliti unaokolo, a ovako se moze deliti i ljudima koji nemaju dovoljno dobarinternet za youtube (ili mozda ni racunar, ali imaju dvd player)
PS
nisam ja uploadovao

Nece 6 deo.Pise java script wrong try another browser.Ja probam sa drugim pretrazivacem ali i dalje nece.Da li je jos neko imao ovakav problem i da li zna kako da resim ovo?

edit:

Kontaktirao sam mediafire i oni mi odgovorise:
Hello,

Thank you for contacting Mediafire. Unfortunately, this file was uploaded to a server that was in the process of failing. Because of the timing of the upload and the server failing at the same time, the file was not successfully stored on our server, even though it was assigned a URL link. If this file belongs to you, you will want to re-upload the file in order to ensure that it is successfully stored on our server. If you received the link from someone else, please notify the originating owner of the file so that they can re-upload the file.

Best Regards,

Karen
The MediaFire Team

Da li moze onaj koji uploadovao ovaj fajl da ga ponovo uradi isto?Mnogo bi mi znacilo Smile

P.S Ili neko sa foruma ko je vec skinuo..
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 20:16:50 od MeXoRiuS_92 »
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
mogu ja sutra popodne,sad nemam vremena...

au,ipak ne mogu,izbriso sam fajlove cim sam skino,imam samo ceo film Smile
ja ipak mislim da ce ti to raditi...izbrisi cache,restartuj komp,pa pokusaj ponovo
Citat
pa svaki covek kome mozak funkcionise na priblizno normalan nacin zna sve to sto je ona tako simpaticno i slikovito predstavila u tom dvadesetminutnom filmu
Tom recenicom si upravo iz konteksta izbacio 306 miliona ljudi koji zive na teritoriji Sjedinjenih Americkih Drzava.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 23:22:07 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
mogu ja sutra popodne,sad nemam vremena...

au,ipak ne mogu,izbriso sam fajlove cim sam skino,imam samo ceo film Smile
ja ipak mislim da ce ti to raditi...izbrisi cache,restartuj komp,pa pokusaj ponovo
Citat
pa svaki covek kome mozak funkcionise na priblizno normalan nacin zna sve to sto je ona tako simpaticno i slikovito predstavila u tom dvadesetminutnom filmu
Tom recenicom si upravo iz konteksta izbacio 306 miliona ljudi koji zive na teritoriji Sjedinjenih Americkih Drzava.

OK.Svakako hvala na pomoci.Ako iko moze da pomogne nek se javi.

Ajde probacu da izbrisem cache ali mislim da nije do toga jer mi i na Operi i na Mozili javlja isto a i oni kazu da fajl nije validan Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.