Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:41:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527235 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ja govorim u javnom interesu.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
The World According To Monsanto - neko je stavio youtube link, a ovo je DivX verzija tog filma:
http://www.mediafire.com/?sharekey=aa0b8ee9fd907f33d9d5c56d04dfa8b00f7b2fedc00b5a925621d66e282a0ee8
prevod je uradjen i hardcoded (tj, nalepljen je prevod na film, nije poseban fajl)
dajem ovaj link jer se nadam da ce neko ovaj film deliti unaokolo, a ovako se moze deliti i ljudima koji nemaju dovoljno dobarinternet za youtube (ili mozda ni racunar, ali imaju dvd player)
PS
nisam ja uploadovao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ja govorim u javnom interesu.  Smile
Save me  Smile

The World According To Monsanto - neko je stavio youtube link, a ovo je DivX verzija tog filma:
http://www.mediafire.com/?sharekey=aa0b8ee9fd907f33d9d5c56d04dfa8b00f7b2fedc00b5a925621d66e282a0ee8
prevod je uradjen i hardcoded (tj, nalepljen je prevod na film, nije poseban fajl)
dajem ovaj link jer se nadam da ce neko ovaj film deliti unaokolo, a ovako se moze deliti i ljudima koji nemaju dovoljno dobarinternet za youtube (ili mozda ni racunar, ali imaju dvd player)
PS
nisam ja uploadovao
Hvala brale  Smile Smile

Edit:

-Drugi link za download ne valja  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 16:29:09 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Rado, ali ti ne zelis da budes spasen... Radije ces da verujes svakom babunu koji kaze da je samo on u pravu Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
  Za tebe su babuni svi koji misle i postavljaju pitanja a ti već imaš ugradjena verovanja i programe, sad jedino što možeš je debunk, da preispituješ svoj matrix je prejako.
  Ostaj mi zdrava i živa, nemam o čemu da polemišem sa tobom,nemamo ništa zajedničko,baš ništa.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Tvoje predrasude su toliko velike da je to strasno. Tz...tz...tz..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 530.1
mob
Nokia Neka stara nokia
PS
nisam ja uploadovao
hvala mnogo...rade svi linkovi...
evo skida se... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Sad i kod mene radi a juče nije hteo drugi link...

@Anea
 Vrlo dobro znam šta znači deprogramiranje. Kad god sam želeo da mislim nezavisno uvek se ispostavilo da imam ugradjen sistem verovanja bilo od škole,društva,uticaja okoline ili medija i sistema zajedno-uvek je bilo nešto od toga. Nametanje i pritisci su ogromni,naročito nas imaju kad smo mali toga sam postao svestan.

Žao mi je što sam se poneo grubo u postu iznad i nije tačno ono što sam rekao jer svi mi imamo dosta toga zajedničkog, pre se radi o interesovanjima i sl.

Gledam X files,stigao sam do sezone 2 i nevidjeno me podsećaš na Scully Smile
 Sve joj je tu ispred nosa ali ona veruje u sistem,veruje u zvanične izveštaje,veruje da država radi za dobrobit gradjana i naravno ono najvažnije-ne veruje u stvari o kojima se NE priča na televiziji..Ali ono što mi fali kod tebe a što ona radi jeste argument,kakav god da je samo da nije puko ismevanje. Nemoj samo da dodješ na temu i da radiš debunk nego reci nešto,razuveri,ponudi...Ako su ti verovanja tako snažna-ubedi,uveri,potkrepi. Mene niko ne može da ubedi da nlo-i ne postoje kad sam *ebeno lično video tri.  Druga stvar koju ne shvatam je da ismevaš priču o chemtrailsima kao "delusional" i pitam se non stop šta je u pitanju u globalu da li strah od toga "šta će o meni da misle" ili jednostavno veruješ da je ovo...
...normalno....

« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 09:49:23 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Raspravljali smo ovde o energiji za dz pa sam citajuci Ra materijal naleteo na interesantan deo koji sam hteo sa vama da podelim. Mislim da nije veliki off, ako jeste nek ga modovi obrisu...

Ispitivač: Ko je otišao u Orionsku grupu?

Ra: Ja sam Ra. Onaj ko je poznat kao Džingis Kan.

Ispitivač: Šta on sada radi tamo? Šta je njegov posao ili okupacija?

Ra: Ja sam Ra. Taj entitet služi Kreatoru na svoj sopstveni način.

Ispitivač: Da li za vas nije moguće da nam kažete kako on tačno obavlja tu dužnost?

Ra: Ja sam Ra. Za nas je moguće da govorimo o ovom pitanju. Međutim, mi koristimo svaku priliku koja se pruži da ponovimo da sva bića služe Kreatoru.

Onaj koga nazivate Džingis Kanom je sada inkarniran u fizičkom svetlosnom telu i deluje tako što rasprostire materijal misaone kontrole onima koje biste nazvali krstašima. On je, kako biste vi nazvali taj entitet, službenik na brodu.

Ispitivač: Šta rade krstaši?

Ra: Ja sam Ra. Krstaši putuju u svojim kočijama da bi osvojili planetarne socijalne grupe/kompleksa uma/tela/duha, koje još nisu dostigle stupanj socijalne memorije.

Ispitivač: Na kom stupnju planeta dostiže socijalnu memoriju?

Ra: Socijalni kompleks uma/tela/duha postaje socijalno-memorijski kompleks kada su svi entiteti njegove grupe na jednoj orijentaciji potrage. Kolektivna memorija, izgubljena za pojedinca u korenju drveta uma, tada postaje poznata kao socijalni kompleks, kreirajući na taj način socijalno-memorijski kompleks. Prednosti ovog kompleksa su relativni nedostatak distorzije u razumevanju socijalnog bivstva, relativni nedostatak distorzije u određivanju orijentacije potrage, jer su sve distorzije/razumevanje dostupne entitetima te zajednice.

Ispitivač: Onda imamo krstaše sa Oriona koji dolaze u svrhu kontrole uma. Kako oni to rade?

Ra: Ja sam Ra. Kao i svi, oni slede Zakon Jednog u pogledu slobodne volje. Kontakt se uspostavlja sa onima koji upućuju poziv. Ti entiteti na vašoj sferi deluju kao i vi da bi razglasili svoje sopstveno razumevanje Zakona Jednog, koje podrazumeva služenje sebi. Oni postaju elita. Preko njih, stvaraju se uslovi putem kojih se ostatak planetarne populacije porobljava njenom slobodnom voljom.

Ispitivač: Možete li da navedete ime nekoga od primalaca poruka krstaša, a koje bi bilo poznato na planeti?

Ra: Ja sam Ra. Ja ne želim da povredim distorziju slobodne volje. Davanje imena onih koji su uključeni u budućnost vašeg vremena/prostora bi je prekršilo; zbog toga mi uskraćujemo ovu informaciju. Molimo da usmerite svoju kontemplaciju na plodove delovanja tih entiteta, koje možete prepoznati po korišćenju distorzije u pravcu moći. Na taj način sami možete razlučiti te informacije. Mi se nećemo mešati u ovu, da tako kažemo, planetarnu utakmicu. Ona nije centralna za žetvu.

Ispitivač: Kako krstaši prenose svoje koncepte pojedincima na Zemlji?

Ra: Ja sam Ra. Postoje dva osnovna načina, kao što postoje dva osnovna načina polarizacije ka služenju drugima. Postoje celine uma/tela/duha na vašem planu koji rade vežbe i tehnike da bi potražili kontakt sa izvorima informacija i vodičima ka moći za otvaranje prolaza ka beskonačnoj inteligenciji. Postoje drugi čiji je vibracioni kompleks takav da je prolaz već otvoren i kontakt sa totalnim služenjem sebi u njegovoj primarnoj distorziji manipulacije drugima se onda ostvaruje uz malo ili bez ikakvih teškoća, bez treninga, bez kontrole.

Ispitivač: Kakvu vrstu informacija krstaši prenose tim ljudima?

Ra: Ja sam Ra. Orionska grupa prenosi informacije o Zakonu Jednog sa orijentacijom služenja sebi. Te informacije mogu biti tehničke prirode, baš kao što je Konfederacija, u nameri da pomogne planeti u služenju drugima, obezbedila informacije koje biste nazvali tehničkim. Tehnologija, koju pruža ova grupa, je u formi različitih načina kontrole ili manipulacije da bi se služilo sebi.

Ispitivač: Da li hoćete da kažete da neki naučnici dobijaju tehničke informacije, da tako kažemo, telepatski, od kojih onda nastaju upotrebljive naprave?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Međutim, veoma pozitivno, kako biste vi nazvali tu distorziju, orijentisani naučnici su dobili informacije, čija je namera bila da obezbede miroljubive puteve napretka koje su se vratile u ehu potencijalne destrukcije zbog kasnijeg uključenja naučnika negativne orijentacije/distorzije.

Ispitivač: Da li smo na taj način naučili o nuklearnoj energiji? Da li je to bila kombinacija pozitivne i negativne orijentacije?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Entiteti, odgovorni za okupljanje naučnika su bili mešovite orijentacije. Naučnici su pretežno bili pozitivni u svojoj orijentaciji. Naučnici koji su sledili njihov rad su bili mešovite orijentacije, uključujući i jedan ekstremno negativni entitet, kako biste ga nazvali.

Ispitivač: Da li je taj ekstremno negativni entitet još uvek inkarniran na Zemlji?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Onda pretpostavljam da ne možete da ga imenujete. Onda bih vas upitao odakle je Nikola Tesla dobio te informacije?

Ra: Ja sam Ra. Entitet poznat pod imenom Nikola je dobio informacije od izvora Konfederacije, koji je želeo da pomogne tom ekstremno, da tako kažemo, andjeoski pozitivnom entitetu u poboljšanju egzistencije njegovih saputničkih celina uma/tela/duha. Na žalost, kao kod mnogih Putnika, vibraciona distorzija trećeg denziteta je i kod tog entiteta prouzrokovala ekstremnu distorziju percepcije u pogledu njegovih saputničkih celina uma/tela/duha, tako da je njegova misija bila ometena i skrenula je sa prvobitne svrhe.

Ispitivač: Kakve je dobrobiti Teslin rad trebalo da donese ljudima na Zemlji i koja je bila njegova svrha?

Ra: Ja sam Ra. Svrha, koju je celina uma/tela/duha Nikola najviše želela, je bila da oslobodi sve planetarne entitete mraka. Tako, on je nameravao da planeti pruži beskonačnu energiju planetarne sfere za osvetljenje i napajanje.

Ispitivač: Šta konkretno podrazumevate pod oslobadjanjem entiteta od mraka?

Ra: Ja sam Ra. (Većina narednih informacija je izgubljena zbog greške prilikom snimanja. Prenosimo jezgro informacija.). Mi govorimo o oslobadjanju ljudi od mraka u doslovnom smislu.

Ispitivač: Da li bi to oslobadjanje od mraka bilo srazmerno Zakonu Jednog ili ono podrazumeva neki realan proizvod?

Ra: Ja sam Ra. Proizvod vezan za to oslobadjanje bi stvorio dve vrste iskustva.

Prvo, iskustvo da nije potrebno pronaći izvore prihoda, u vidu novca, da bi se platila energija.

Drugo, stvaranje dokolice pružajući na taj način veće mogućnosti i povećavajući verovatnoću slobode za početak potrage za Zakonom Jednog.

Ako se fizički radi od jutra do mraka, kako biste ga vi nazvali, na vašem planu postojanja, ko se može posvetiti kontemplaciji o Zakonu Jednog na svestan način.

Ispitivač: Šta je sa industrijskom revolucijom? Da li je ona na neki način bila planirana?

Ra: Ja sam Ra. Ovo će biti poslednje pitanje za ovu seansu.

To je tačno. Putnici su se inkarnirali u nekoliko talasa, da bi doneli postepeno oslobodjenje od zahteva ciklusa svakodnevnice i od nedostatka slobode dokolice.

Ispitivač: Ovo je bilo poslednje pitanje, pa bih kao i obično upitao da li postoji bilo šta što možemo učiniti da bi se instrument osećao ugodnije?

Ra: Ja sam Ra. Radite dobro. Najvažnija stvar je da brižljivo postavite simbole. Podešavanje, koje je napravljeno u ovom specifičnom trenutku vremena/prostora će podržati celinu fizičkog kompleksa instrumenta ka distorziji u pravcu ugodnosti.

Mogu li upitati da li imate neko kratko pitanje koje bismo razjasnili pre nego što zaključimo ovu seansu?

Ispitivač: Ne znam da li je ovo kratko pitanje ili ne, tako da ga možemo sačuvati za sledeći put, ali moje pitanje bi bilo zašto krstaši sa Oriona rade to? Koji je njihov krajnji cilj? To je verovatno suviše dugo za odgovor.

Ra: Ja sam Ra. To nije suviše dug odgovor. Služiti sebi znači služiti svima. Služenje sebi, sagledano na ovaj način, zahteva stalnu ekspanziju korisćenja energije drugih za manipulaciju radi sopstvene dobrobiti sa distorzijom u pravcu moći.

Ukoliko imate daljih pitanja o ovom predmetu, mi ćemo ponovo biti sa vama.

...
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 16:31:26 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
@tatex

Ja ne veruje u sistem, ja verujem u red.
Ono u sta automatski ne verujem je kada mi neko pokaze nesto i kaze - "Eto, to je istina."
Znaci, ne verujem da postoji jedna istina.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:41:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.