Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:47:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 530716 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Evo završi. Momci iz pokreta su bili pod tremom, i nisu najbolje izneli stavove. Doduše i nisu dobili priliku da više govore. Emisija je bila suviše kratka. Sve u svemu, nije bilo tako loše.

Uopste se ne slazem. Trema nije izgovor a neko ko je inicijator osnivanja pokreta mora da poseduje znanje, kao i retorske sposobnosti da iznese sustinu. Pa da su me tamo nepripremljenog bacili, za ono vreme koje su dobili (a to za TV nije malo) bih samo na osnovu odgledanog filma i zahvaljujuci diskusijama na Bureku sve mnogo bolje izneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
losa emisija. nigde svadje, nigde krvi jos aplaudiraju djakonu  Smile mislim lepo lepo  Smile
mada im nije trebala ona preparirana.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Daleko od toga da je bilo dobro. Ja sam očekivao da će biti gore. Bilo je rano za izlazak na tv, no šta je tu je. Nisam gledao sam početak, uključio sam se kad su završavali delovi iz filma. Nakon toga ovi momci skoro da nisu ni učestvovali u diskusiji. Tema nije bio pokret(nešto malo je rečeno o tome, verovatno da se pokaže kao neozbiljan zbog strukture), već samo prvi deo filma i činjenice iznete u njemu. Ostali učesnici nisu bili puno zatvoreni. Čak su se u neku ruku i složili sa određenim delovima iz filma, zato sam reko da nije bilo tako loše.  O venusu nije govoreno jer nije bio tema. Emisija je trajala sat, ali su većinu vremena potrošili drugi učisnici. Za iznošenje ideje koju nose filmovi potreban je drugi tip emisije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Daleko od toga da je bilo dobro. Ja sam očekivao da će biti gore. Bilo je rano za izlazak na tv, no šta je tu je. Nisam gledao sam početak, uključio sam se kad su završavali delovi iz filma. Nakon toga ovi momci skoro da nisu ni učestvovali u diskusiji. Tema nije bio pokret(nešto malo je rečeno o tome, verovatno da se pokaže kao neozbiljan zbog strukture), već samo prvi deo filma i činjenice iznete u njemu. Ostali učesnici nisu bili puno zatvoreni. Čak su se u neku ruku i složili sa određenim delovima iz filma, zato sam reko da nije bilo tako loše.  O venusu nije govoreno jer nije bio tema. Emisija je trajala sat, ali su većinu vremena potrošili drugi učisnici. Za iznošenje ideje koju nose filmovi potreban je drugi tip emisije.

Onoliko vremena koliko su imali su blago receno bacili. Svako ko se razume u medijski nastup zna da se vreme otima a tema kreira. Znam da su oni spominjali Addendum i Venus, ali je to iseceno. Stvari koje su rekli je mogao bilo ko iz publike da si mu pre emisije pustio film. A sto se otimanja prostora i nametanja teme tice, da su potencirali na sustini u svakoj sekundi nastupa, koliko god da su materijala u montazi isekli, nesto bi moralo da ostane... i tako bi izneli njihovu stranu price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
e, ali sve njene emisije su ne dorecene. bila je pre par meseci isto neka o zaverama, gost je bio Marko Nicovic i jos neki. svaku Nicovicevu recenicu ona je prekinula. slicno je bilo i u nekoj emisiji o zlostavljanju dece. mislim ona je nikakav voditelj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Neiskustvo, nepripremljenost, trema. Za to su sami krivi. Hajde da sačekamo Dekija, valjda će imati više informacija o tome šta je rečeno na snimanju i šta je isečeno. Na osnovu toga ćemo izvući zaključke.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pa mozda su i svesni kakvu reakciju u narodu izaziva to "teorija zavere". mnogi misle da je to kada se dvojica dogovore da zeznu treceg.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Emisije se snimaju unapred, znaci... vec je snimljena... tako da to patetisanje komotno mogu da otpisu...
Mislim da je ovde ista frka kao i kod onih sto su se borili za legalizaciju marihuane, pa su odbili ucesce... drugim recima, plase se da ce biti raskrinkani...  Smile

Bas sam se zapitao otkudi ti o veliki i vrli moderatore na ovom delu foruma posle duzeg vremena. Danas sam bio vredan pa odem ti ja na forum Miljkoviceve kad tamo neka 'tratincica' ciji ton me mnogo mnogo podsetio na vrlu moderatorku sa Bureka Aneu. Isto ko ovde, dodje, malo podbode, pa ode. Sve sturo u 2-3 recenice. Kad ne lezi vraze ono ti! Smile Vidim imas tamo 2000 postova tako da ne vidim cemu ovo foliranje, kao ne znas kad se snima emisija?! Jel ti to imas sindrom dvostruke licnosti? Takodje vidim prenosis topice sa Bureka, dobro cisto da znam koji je forum 'alfa i omega' foruma. Ne mozes da se nacudis kakvih sve teorija zavera ima na Bureku? Zalosno sto si moderator. Neko je davno primetio kako samo manje-vise podbadas ljude i ostavljas zajedljive komentare. Delimicno razumem zasto je to tako (ako je ono tvoja slicica na facebooku). Volim ja kad zensko kaze svoje misljenje ali ne volim i kad vibrira muskom frekvencijom. Lepe slicice kacis na blog, molim te nastavi... Smile

Moram da priznam da sam odgledao pola emisije a onda sam isao da se vidim sa devojkom. Cekam da uploaduju pa cu sve da odgledam. Sigurno da sam inicijalno imao veca ocekivanja ali posle sam shvatio kao sto je neko naveo: Za ovakav tip emisije i duzinu trajanja - to je to... Ovi 'nasi' su mogli i trebali bolje da iskoriste vreme. Ono prebacivanje pitanja Miljkoviceve na djakona (Jel si vernici veruju i citaju Zavet; tako nesto...) pokazuje koliko smo neiskusni i koliko je to sturo organizovano. Neko iskusniji ne bi prepustio 'popu da popuje' nego bi max. iskoristio vreme da prica svoje. No dobro, sta je tu je. Lessson learned! (Valjda Smile... ) Koliko cujem, isekli su pominjanje resursno bazirane ekonomije i Venus projekta, ne znam nista detaljnije. Kao sto napisah na forumu Miljkoviceve, emisija mozda zaintrigira nekog pa isti uzme malo da kopa za 'Istinom', ne treba sad dramiti.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pa, ja jedino znam da se snima ranije, uglavnom par dana ranije... Smiley

Sto se ostalog tice, tj. moje analize... znam da volis da verujes u zavere, ali... za to postoji tema:
http://forum.burek.com/hajde-da-analiziramo-jedni-druge-neformalno-psiho-opustanje-t94204.html

Inace, i ovde i tamo nudite previse demagogije...
Mislim... mozda vam neko ponudi svu svoju imovinu, ali ja nisam jedna od tih Wink

BTW. Nisam dobila odgovor ni na jedan moj post... Smiley
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 13:20:03 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Iako nije bitno za teme, Anea, jesi stvarno ti ona tratincica na forumu?  Smile

Posetio sam forum bas iz zelje da vidim u kakvom smeru se vodi diskusija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:47:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.319 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.