Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:28:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 529235 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Проће их. Дај времена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

veoma mi je interesantan stav autora kad pocne da kritikuje drzavu zbog razoruzavanja amerikanaca...da li to znaci da je autor za to da ljudi budu naoruzani?....taxtex....ti kao dokazani pacifista mi ovo moras objasniti Smile
kraj filma vec pocinje da lici na neki juznokorejski ili japanski misteriozni triler i vrlo je tesko pohvatati sta je autor hteo da kaze....shvatio sam da strah emituje razredjene amplitude a ljubav zbijenije i da to doprinosi pobedi ljubavi.....no dobro....svako ima pravo na svoj stav

dakle...da rezimiram...

31.12.2009. pocinje primena prehrambenog kodeksa zbog kojeg ce umreti 3.000.000.000(slovima:tri milijarde)ljudi....milijarda od gladi a dve milijarde od izlecivih bolesti.......nije daleko...jos 11 meseci.....bas da vidimo Smile

citiram autora:garantujem da ce do kraja 2012 poceti 3 svetski rat.....znaci da krenem sa pripremama...ipak...covek garantuje

21.12.2012.....nulta tacka i kraj nekog ciklusa kad ce ljudi preci u neki novi nivo postojanja(svetlo,besmrtnost,ovo ono)

malo sam zbunjen...sta ce biti.....svetlo ili nuklearne bombe po glavi?

posto cu verovatno biti optuzen za vredjanje i omalovazavanje odmah da kazem...vrlo sam pazio sta pisem i nisam imao nameru da bilo koga uvredim...ovo je samo moje misljenje....valjda imam pravo na njega... Smile

Pa jedne strane kazu kako treba oduzeti svo oruzje tj. da isto poseduje samo vojska UN-a koja ce da se pobrine za odrzavanje mira u svetu. (Samo sto kaze tax, ne znam gde su bili u Ruandi kad su one nesrecnike macetama sekli a za kursum je moralo da se plati tipa 5 dolara da ne bi osetio macetu) Pandurima su naravno podelili automatsko oruzje jer su ona dvojca gledala Heat i odlucili da malo podjebavaju pandure tako sto ce da navuku pancire i protivpancirnim kursumima da ih zaspu iz kalasha nakon sto su opljackali banku. Naravno so sve vise smrdi na uspostavljanje totalne kontrole a ne teznje da se pacifizuje drustvo.

Nece svi ti silni ljudi umreti u jednom danu, no poentu si skapirao - depopulacija stanovnistva.

Treci svetski rat da, ali si izvukao to iz kontexta jer je jasno rekao: Ne izmedju nacija nego izmedju nas i njih (onih koji oce da uspostave kontrolu)

21.12.2012. prelazak u visi nivo svesti (cetvrti densitet), o ovome razglabamo na jedno 5 tema simultano. Do nuklearnog rata najverovatnije nece ni doci (bar se ja nesto ne plasim da hoce). Tih 25 min na kraju filma su i najvazniji. Ljubav znaci visu frekvenciju. Visa frekvencija slozeniju zivotnu formu tj. visi nivo svesti, ali ako ne predjes sad, nista strasno, ponavljaces razred pa ces preci neki drugi put...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nista....zivi bili docekacemo i taj 21.12.2012 pa cemo videti tu ekstravaganciju Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
evo malo za vas koji volite da gledate i skidate dokumentarce

http://www.freedocumentaries.org/index.php ovde možete sam ogledati dok.
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/search/label/dokumentarci%20religion ovde ima svega

kasnije će biti još,moram sada u školu
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 13:46:10 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Spam

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
evo malo za vas koji volite da gledate i skidate dokumentarce

http://www.freedocumentaries.org/index.php ovde možete sam ogledati dok.
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com/search/label/dokumentarci%20religion ovde ima svega

kasnije će biti još,moram sada u školu

koji ovih dokumentaraca ima prevod ?
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 23:13:19 od tosso »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
za ovaj prvi sajt ja mislim da nema,ali za ovaj drugi sajt kada skineš dokumentarac jedino ti mogu dati neke linkove da na njima tražiš prevode

http://www.divx-titlovi.com/

http://www.podnapisi.net/

http://www.titlovi-extra.com/

vidi na nekim od tih sajtova
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne smatraju ga samo ameri za mesiju, već i ostatak "demokratskog sveta". Ni mi nismo bez toga. Svaki dan u medijima Obama. Kada je ustao, šta je doručkovao, sa kim je razgovarao, koliko voli svoj blekberi, kojeg će psa da mu poklone, i tako u beskraj. Istripovali se ljudi opasno sa njim.
Istina. Ali on je samo prazno odelo kao i svi ostali pre njega. Ljudi su totalno u stanju ispranog mozga, lepili su ceo fakultet sa posterima i slicicama.
Programiranje na globalnom nivou, jer kada cak u Srbiji imamo zaludjene koji vicu Ziveo Obama nemam reci  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Evo jedan zanimljiv tekst o naftnoj oligarhiji i zasto je izarael napao Gazu.

http://www.ivonazivkovic.net/GAZA-GAS.html

Žestoko naoružavanje Irana, preko Rusije, pokazuje da naftna oligarhija sprema novo "čedo" u regionu. Kakva je budućnost Izraela u tom slučaju, ostaje nam da nagađamo. Ukoliko se Amerika uvuče u veliki rat na Srednjem Istoku, njena privreda će moći da se pokrene kao nekada privreda Trećeg rajha. Možete pretpostaviti ko će od toga najviše profitirati.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 6110
Ne primecujte ljudi bogate i bice sve u redu.
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne primecujte ljudi bogate i bice sve u redu.
? Šta je pisac hteo da kaže?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:28:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.