Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:13:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528383 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
Onda primer u Americi doniranje sperme,ima primer gledao sam na TV,da je lik donirao negde nekih 4 ili 5 god. svaki dan spermu u bolnice gde se ta sperma umetala u majke koje su htele da imaju bebu ali nisu mogle sa svojim mužem,pa tako se ispostavilo da taj lik ima negdeoko 40-tak dece širom Amerike.Onda ti zamisli nedo Bog da se npr. sretnu negde brat i sestra (po oco= donatoru)i začnu dete.I zamisli onda novu rasu ljudi jebeni mutanti

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
I druge se religije tome protive. Hajde u S. Arabiji reci da si gey, ili ne daj bože pedofil. Veštačka oplodnja šta je to. Nemaju čak ni bioskop da ne govorim o erotskim kanalima. Sve vere koje drže do tradicionalnih vrednosti slično gledaju na te stvari. Čak je i Vatikan u teoriji protiv toga. E što se čipovanja tiče samo sam u gore pomenutom filmu čuo negativne kometare vezane za to. Da li je to isto stav SPC? Ja lično ne obraćam pažnju na to šta pričaju sveštenici tako da mi je to promaklo.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
I druge se religije tome protive. Hajde u S. Arabiji reci da si gey, ili ne daj bože pedofil. Veštačka oplodnja šta je to. Nemaju čak ni bioskop da ne govorim o erotskim kanalima. Sve vere koje drže do tradicionalnih vrednosti slično gledaju na te stvari. Čak je i Vatikan u teoriji protiv toga. E što se čipovanja tiče samo sam u gore pomenutom filmu čuo negativne kometare vezane za to. Da li je to isto stav SPC? Ja lično ne obraćam pažnju na to šta pričaju sveštenici tako da mi je to promaklo.
Pa i ne znam da li se katolici protive pedofilima (imaš doku. Sex crimes and Vatican možeš na torentu skinuti) onda ce ti biti jasnije o Vatikanu i papi.
A za gay brakove znam da su se vjenčavali u crkvama u Holandiji (sada kakve su to crkve(pravoslavne sigurno nisu)),struktura religije u Holandiji je sledeća 30% katolika,41% ateista,20% protestanata,9% osalte religije,pa vrlo lako može biti ili katolička ili protestantska.
A u islamu samo spomeneš li da si ateista,najebo si brate,a kod nas osuđuju popove gde stignu.
A stav SPC,pogledaj filmi dok. Elektronski Logor (40 min) imas na google video.
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Videću film. Ne znam da li u Holandiji gay populacija brakove sklapa u crkvama ili pred nadležnim državnim organom. Znam da samo protestanti nemaju ništa protiv njih, čak ima i sveštenika te orjetacije. A za vatikan sam namerno reko u teoriji. Neki njihovi sveštenici daju drugačiju sliku o tome.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ovo je tema o zeitgeistu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 13. Jan 2009, 01:37:42 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 Pozdrav svima!
 Nemojte se prepirati ko je u pravu oficijalni izveštaji ili ono malo ljudi koje odgovore traže van televizora...
  Evo ovde skinite Septembar Clues,dokumentarac je prava informativna bomba!
 Pokušavao sam da prevedem ali jednostavno-mnogo živaca tu treba a i znanja engleskog tako da se nadam da ćete moći da pohvatate sve.
  Poenta generalno je da niko nikog ne ubedjuje i manipuliše već da sami otkrivamo.
 Kako ide ono:"Pokazaću ti vrata ali ti ih sammoraš otvoriti".
 Uzdam se u vašu intuiciju i moć percepcije,ne u "edukaciju" i ostale slave 4 brain stvari.
 Video pogledajte ovde a
 evo i torrenta ko želi:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@bulajka
Jesam ali opet to nije ono blizu   Smile
@Igor
Slazem se sa onim sto pricas, donekle (ne stitim homose) ali za vecinu sto si rekao se slazem. Mada to ne pokazuje bas toliko zasto je pravoslavlje neprijatelj. Ima drugih relgija koje ne zele isto da se desi, pa cak i pojedine nazovi sekte.
Mislim da je nesto drugo u pitanju
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
@bulajka
Jesam ali opet to nije ono blizu Smile
@Igor
Slazem se sa onim sto pricas, donekle (ne stitim homose) ali za vecinu sto si rekao se slazem. Mada to ne pokazuje bas toliko zasto je pravoslavlje neprijatelj. Ima drugih relgija koje ne zele isto da se desi, pa cak i pojedine nazovi sekte.
Mislim da je nesto drugo u pitanju
ti reče da si iz Srbije,
A koje to drugo ajde podjeli to sa nama..
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisam rekao da znam sta je to drugo, samo smatram da ima vise toga nego sto se daje na znanje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Nisam rekao da znam sta je to drugo, samo smatram da ima vise toga nego sto se daje na znanje.
nemoj da pričaš onda kako pravoslavlje ne predstavalja prepreku njima,pogledao sam i drugi deo Zeitgeist Addendum,i moje mišljenje o Venus projektu čista UTOPIJA
« Poslednja izmena: 13. Jan 2009, 16:59:37 od Igor90000 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:13:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.