Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 10:35:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 528801 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
gledao sam oba dela i sve je bilo super dok nisu ubacili cudnog cikicu da propagira projekat venus!
sjajna je analiza i religije i politike i monetarnog sistema al ideja o "venus"drustvu je zaista nerealna. drustvo u kome se ne radi nego se samo uziva i putuje po svemiru postoji samo u star treku!
 razvoj tehnologije o kojem se prica ce sigurno biti ostvaren ali onda kad potrosimo sve druge resurse.
do ukidanja monetarnog sistema moze doci samo kad ljudi dostignu visi nivo svesti! znaci prvo evolucija ne samo psihicka  nego i fizicka. po mom nekom slobodnom racunanju za 5000 godina.
Sto lazes, gde govori da nista ne treba da se radi?
na ovo pitanje ne mogu ozbiljno da odgovorim! u 68. min addenduma  Smile
ne da se nista ne radi, putujes po svemiru, istrazujes itd jel cikica kaze crtas sliku, pa poklonis! sta radis? crtam sliku? jel radis nesto? radis! to je rad!  Smile jao bre jao!
druga stvar je kad zavolis nesto da radis, prestajes da radis! uzivas! Smile
ajde kazi sta si ti uradio da bi doprineo projektu venera? mislim na ona pravila! bojkotuj banke, politicare, vojsku, energ. izvore, vozi kola na struju, sta jos bese?

covekoliki majmuni pa imaju neku vrstu trampe(monetarne politike Smile) a mi cemo sad da je ukinemo!
 zavozao se deda samo tako! izmislio zvezdane staze!
jos jedan smesan primer mon. politike - pevac kad nadje nesto za jelo, on dozove kokosku da ona to pojede! posle toga pevac zaskoci situ koku! on znaci tom hranom placa kokoski sex  Smile Smile Smile
 Smile
sad ce ti reci da ne vidis i da nemas kapaciteta Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Citat
na ovo pitanje ne mogu ozbiljno da odgovorim! u 68. min addenduma  Smile
ne da se nista ne radi, putujes po svemiru, istrazujes itd jel cikica kaze crtas sliku, pa poklonis! sta radis? crtam sliku? jel radis nesto? radis! to je rad!  Smile jao bre jao!
ajde kazi sta si ti uradio da bi doprineo projektu venera? mislim na ona pravila! bojkotuj banke, politicare, vojsku, energ. izvore, vozi kola na struju, sta jos bese?

covekoliki majmuni pa imaju neku vrstu trampe(monetarne politike Smile) a mi cemo sad da je ukinemo!
jos jedan smesan primer mon. politike - pevac kad nadje nesto za jelo, on dozove kokosku da ona to pojede! posle toga pevac zaskoci situ koku! on znaci tom hranom placa kokoski sex  Smile Smile Smile
 Smile

Argh!!!! Molim te, obavesti se malo vise o projektu
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
plimut...sta sam ti rekao!!! Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
Citat
plimut...sta sam ti rekao!!! Smile
Jesam li ja mozda rekao da on nema kapaciteta? NE! Ja sam mu samo rekao da se malo obavesti o celoj stvari, pa da onda iznese svoje vidjenje. The venus project je mnogo delikatna stvar, i ne moze se objasniti u pola sata nekoga dokumentarca.  Zbog toga sam mu rekao da se malo vise obvavesti.

Mrgec, ako si dosao ovde samo da zaebavas i izvrces nase reci, lepo bih te zamoli da napustis temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
projekat!  Smile to je najveca mana zeitgeista - sto neki projekat stoji iza toga!
da je to samo film gde bi mu kraj bio  Smile

ajde, samo raspravljamo  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

To jeste , i meni se odmah učinilo da toj priči o tom projektu nije mesto u filmu ,mogli su za to vreme da objasne još neke stvari koje se dešavaju a ne da pričaju o nečemu sto je tako daleko

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
gledao sam oba dela i sve je bilo super dok nisu ubacili cudnog cikicu da propagira projekat venus!
sjajna je analiza i religije i politike i monetarnog sistema al ideja o "venus"drustvu je zaista nerealna. drustvo u kome se ne radi nego se samo uziva i putuje po svemiru postoji samo u star treku!
 razvoj tehnologije o kojem se prica ce sigurno biti ostvaren ali onda kad potrosimo sve druge resurse.
do ukidanja monetarnog sistema moze doci samo kad ljudi dostignu visi nivo svesti! znaci prvo evolucija ne samo psihicka  nego i fizicka. po mom nekom slobodnom racunanju za 5000 godina.
Sto lazes, gde govori da nista ne treba da se radi?
na ovo pitanje ne mogu ozbiljno da odgovorim! u 68. min addenduma  Smile
ne da se nista ne radi, putujes po svemiru, istrazujes itd jel cikica kaze crtas sliku, pa poklonis! sta radis? crtam sliku? jel radis nesto? radis! to je rad!  Smile jao bre jao!

jos jedan smesan primer mon. politike - pevac kad nadje nesto za jelo, on dozove kokosku da ona to pojede! posle toga pevac zaskoci situ koku! on znaci tom hranom placa kokoski sex  Smile Smile Smile
 Smile
Plimut ocigledno *************************** sta je hteo da kaze, sto se tice svemira govori da treba da razmisljamo kako da trazimo nove planete gde bi mogli da prosirimo covecanstvo a ne da zivimo od danas do sutra kao sto danas zivimo.
A sto se tice rada nigde nije spominjao sistem gde covek ne treba da radi, kako covek moze da ode na neku planetu ako ne projetktuje spejs satl ili  izlije aluminiju nego radom, sta predstavljaju svi oni njegovi projekti kako je on uspeo da ih osmisli nego ucenjem i radom.

Ovo sto ti govoris tacnije sudis o coveku koji je 10 skala iznad tebe je neverovatno koliko si ********************, procitaj njegovu biografiju informisi se ako hoces o necemu da pricas, covek ima 90 godina i ako da nista od toga nije radio nego da je sadio kukuruz ceo zivo opet je logicnije prihvatiti njegovo razmisljanje.

Jacque Fresco-a
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacque_Fresco
« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 02:19:16 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
@the_lood
Ne, zar je i ovo sto je dopusteno, malo ?? Nema reklama, nema podrske ovome ili onome, na ovaj ili onaj nacin.

« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 01:03:47 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Arc
ooops. sorry  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

To jeste , i meni se odmah učinilo da toj priči o tom projektu nije mesto u filmu ,mogli su za to vreme da objasne još neke stvari koje se dešavaju a ne da pričaju o nečemu sto je tako daleko

Covek je inzenjerski pristupio problemu. Snimio sistem - uocio mane istog - ponudio resenje. Da nije Venus projecta na kraju to bi bilo ravno snosaju bez strcanja... Smile

Odgledaj 9 11 mysteries (ima i titl mislim) + Esoteric agenda (nema titl) + Endgame (ima titl)
« Poslednja izmena: 24. Dec 2008, 01:50:26 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 10:35:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.