Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:45:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 526936 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Citat
Činjenica je da se čovečanstvo budi sve više i više.Nema gurua,nema učitelja,vodja..Svi smo povezani i slobodni da mislimo kako nam duša želi.
ovo je ono sto "novi svetski poredak" zeli da mislimo.

U pravu si care, svi su se urotili protiv nas , prokleti da su.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
tatex

uredu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
   Smile

Citat
Činjenica je da se čovečanstvo budi sve više i više.Nema gurua,nema učitelja,vodja..Svi smo povezani i slobodni da mislimo kako nam duša želi.
ovo je ono sto "novi svetski poredak" zeli da mislimo.
Neznam odakle ti to...
 ja znam šta oni kriju.
 Imamo jednu realnost koja se masivno prestavlja kroz medije a sve drugo što ne odgovara slici koja se šalje se pobija.
  Zašto na B92 stranici na youtube nema šanse da postavite komentar koji iako je pristojan neće proći ako se ne slaže sa slikom koju guraju?Recimo ja sam napisao u komentare nihovog videa o raku dojke da svaka ženska osoba koja dobije rak istog momenta treba da odbaci sve životinjskog porekla u ishrani jer ćelije tumora opstaju zbog proteina živ.porekla. Komentar nije odobren iako ovo zvanično predlažu mnoga naučna imena.Ali,toga nema u medijima.
  Ima dosta toga.Spuštaju slušalicu-pazite spuštaju je kad spomenete chemtrails! Čemu to? Zašto nema rasprave o Zeitgeistu nigde? Zbog čega se gura idealizovana slika EU? Ona ima elemente fašizma ako mene pitate.  
  Tv i radio kuće su zatvorene za sve što nije u skladu sa zvaničnim izvorima i o čemu pričamo ovde?  -Kule padaju ko da su od karata jel se čelik i titanijum istopiše?Cccc,ah te "arhitetke" a?  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Procitah ovo za 9/11 i ne mogu da verujem kako bacih pola sata zivota. Ako tax ovo ne razbuca tamo do nedelje, evo ja cu!

@lightsoft  
Ako ti ovo sto je napisano nazivas argumentovanim pobijanjem da je 9/11 inside job onda je nemam sta da trazim vise na ovom forumu...
Da li si uopste shvatio napisano ?? Ako dobijes kontraargumenat, odgovori na njega, ... pobi to cime se on bavi. Daj drugi koji ce njega oboriti. To u zivotu ne vazi samo za ovaj film, vec i za druge stvari. A samim tim nastupom i opovrgavanjem necega pristupom ko sto si u boldovanom napisao, postizes samo jedno. Da se posumnja kako se nema protivaargumenata.
Ako bi tako i drugi postupali, pokretaci neke ideje, onda pristalice ne bi ni mogli naci. Samim trazenjem da se veruje u nesto bez argumenata, vodi u nesto sto mi dodje vec poznato.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

Recimo ja sam napisao u komentare nihovog videa o raku dojke da svaka ženska osoba koja dobije rak istog momenta treba da odbaci sve životinjskog porekla u ishrani jer ćelije tumora opstaju zbog proteina živ.porekla.

Istina. Rak izazivaju i potpomažu i šećer, brašno, alkohol, konzervansi, aditivi, vještačke boje, kofein (koji je u kafi, energetskim i gaziranim napitcima... itd. ali se o tome ne priča previše u medijima zbog čega je stav većine ovakav kakav jeste...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Procitah ovo za 9/11 i ne mogu da verujem kako bacih pola sata zivota. Ako tax ovo ne razbuca tamo do nedelje, evo ja cu!

@lightsoft  
Ako ti ovo sto je napisano nazivas argumentovanim pobijanjem da je 9/11 inside job onda je nemam sta da trazim vise na ovom forumu...
Da li si uopste shvatio napisano ?? Ako dobijes kontraargumenat, odgovori na njega, ... pobi to cime se on bavi. Daj drugi koji ce njega oboriti. To u zivotu ne vazi samo za ovaj film, vec i za druge stvari. A samim tim nastupom i opovrgavanjem necega pristupom ko sto si u boldovanom napisao, postizes samo jedno. Da se posumnja kako se nema protivaargumenata.
Ako bi tako i drugi postupali, pokretaci neke ideje, onda pristalice ne bi ni mogli naci. Samim trazenjem da se veruje u nesto bez argumenata, vodi u nesto sto mi dodje vec poznato.

Znas malo mi je glupo kad neko nadje dokaz da su stvarno Siptar I Kum hteli da se obracunaju sa zandarmerijom pa su ih kao bolje obuceni ubili sa sve masnicama od 10 cm na glavi a mogu ti okaciti milion slika kako izgledaju rane od metka a kako izgleda rana kad te neko pukne kundakom u glavu, ili npr. avganistan ternutno najveci izvoznik opijata a amerikanci kao ne vide sta im se desava pred nosom trazeci Bin Ladena po katakombama.  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Pa o tome i pricam Thung. Najbolji nacin sakriti nesto je staviti to ispred nosa ili stvoriti aferu. Nije stvar dokazivati da li se nesto desilo ili nije. Vec argument kao argument pobiti.
Koliko naucnika koji se bave necim novim je diskreditovano ?? Koliko njih ?? I to od strane svojih kolega. Znas onu narodnu "klin se klinom izbija". Stvar je u tome da ljudi iz iste branse, najbolje znaju gde se u odredjenim stvarima mogu naci odredjene rupe i slabosti. I to se onda predstavi i potencira, ali tako da to drugima ne deluje tesko prhvatljivo.
U konkretnom slucaju, covek je naveo sijaset stvari. Obican covek ce dici ruke i reci ma ko ce sada u ovome traziti sta jeste  a sta nije. A sigurno ima puno stvari koje i u njegovim navodima nisu tacne, ali ima i onih koje jesu. E te koje jesu se potenciraju i predstavljaju tako da bacaju svetlo i na one koje nisu tacne, da i one zrace istinitoscu.
A onda to treba razdvojiti i ljudima predstaviti sta jeste a sta je varka. Pristupom, ako si corav pa sam ne vidis, nista se ne postize.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Bas tako lightsoft.

Ljudi, to je samo film, jedan od mnogih.
Svako malo nađe se neki film, knjiga, whatever... koja kao bi trebala promijeniti nešto, otvoriti oči... onda prođe neko vrijeme.... i...
Koliko je nešto točno ili nije u ovom filmu, svakim je danom sve više subjektivno.
Istina je k'o kokot na vjetru kojeg gledamo neki sa sjevera, neki s juga, neki sa zapada, neki s istoka.
Vjerniku poput Silvanusa npr. istina je svaka riječ u jednoj svetoj knjizi, RavenDarku pak je sve što je obratno tome istina.
Istina je očito ono što svaki od nas vjeruje da je istina, a dokaz te istine nam je ono što volimo vidjeti kao dokaz. Između mozga i duše čovjek preferira vidjeti istinu duhom svojim.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Odlican primer Sale brate odlican  Smile
Istina je na kraju krajeva sta mi zelimo da prihvatimo. Nebrojeno sam puta prisustvovao kada je nekome istina pred ocima ali on ne zeli da je vidi, a i kad je vidi vraca se na svoje staro. Ljudi se "lepe" za ono sto znaju i poznaju, neki su u pravu sto se lepe a neki nisu jer grese. Kada se jednom iskorakne i odbaci ono sto si smatrao istinom, i kada diskreditujes sam svoju konstantaciju stvaras novu istinu, dakle sve je istina dok se ne dokaze drugacije, ali prvo mora biti dokazana sebi da bi imala maha.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Sale je u zadnje vrijeme postao veliki filozof...  Smile

i to dosta dobar, po mojoj procjeni.

Plašim se samo da će ga ameri vrbovati, pa da će da zaboravi na nas balkance; al kada nisu RavenDarka valjda neće ni njega...   Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 07:55:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:45:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.