Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:57:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527930 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Lorde ima o nafti na Marsu i Titanu tema na naučnom delu foruma. Mislim da se zove u našoj galaksiji  ima 3600 civilizacija. Tamo sam i ja postavio isto pitanje kao ti. Postavio bih link ali ne mogu bez kompjutera, sa telefona je to komplikovano.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Šta znači ovo?  Uuu,sad su provaljeni-pa oni samo žele novac!Auu,bravo bravo,kako si ih raskrinkao  Smile

Samo da te obavestim da Alex Jones recimo finansira svoj rad putem donacija većinom a i radi na radiju.David Icke isto-veliki borac za slobode ljudi takodje se finansira od donacija.Maxwell,Captain Jack(radio host-ufo&paranormal research),Monsuan-meksički istraživač ufoa i masa drugih bi jednostavno propali da nema donacija i ne shvatam to ružno licemerstvo.

Ljudi koji rade protiv nwo tj.tajnih organizacija-planova i crnih budžeta su većinom veoma obrazovani i stručni ljudi koji ne bi nikad bili to što jesu da su oficijalno zaposleni. Velika je cenzura u izveštajima i pre nego što išta dospe u javnost,lepo se pregleda pa tek onda pusti samo ono površno-tek da se opravdaju budženi(Nasa,Nsa,Fema...).
  Zar neko očekuje da bivši radnici u službama i organizacijama govore o prljavštinama Nase,Cia-e i sl. i da pritom radi neki posao???  

Donacije,naravno.Da ih nema-ne bismo znali tonu toga a ni Zeitgeist,Loose change,Esoteric Agenda i mnogi drugi dokumentarci ne bi bili napravljeni. Zato,molim licemere da začepe  Smile
Isfrustriani covece, daj zacepi, ok Wink ?

Nemam nameru da pricam sa osobama kao sto si ti, niti da ih ubedjujem u bilo sta. Kao sto rekoh, celokupna ideja ovoga mi se svidja i gotivna mi je... ali kada vidim ovakve ( taxtex ) opterecene zanesenjake koji je na ovakav nacin podrzavaju i koji ovako tretiraju neistomisljenike ... ogadi mi se bas kao i to dugme "donate"... Prema tome ti sada Smile Srecom, ima ovde ljudi sa kojima je prijatno i razmeniti koju rec.
Hm..Kada nestane argumenata licemrni ljudi prelaze na diskreditovanje i omalovažavanje.Ponižavanje je sledeći potez ali  verovatno neće proći jel,zato što je na ovom forumu to zabranjeno.

Zašto ti odgovaram na poruku ipak?Pa,zato što kažeš da sam opterećen,isfrustriran...

A da se ti to malo ne projektuješ a? Projektovanje je posebna odbrana od nesnošljivih osećanja koja osoba ne želi da prizna te ih projektuje na druge(koji su im izazvali) i njih optuži.Tako se doživi znatno olakšanje jer je to "neko drugi a ne ja".
 Ista priča kao za lika koji je rekao da ja stvari ovde pričam sa mržnjom.

Analiza odredjenih ponašanja tek da se vidi koliko je sve to suludo(za razliku od civilizovane tj.nenasilne komunikacije).
   - Dakle,šta radi onaj ko se podsmeva?Predupredjuje podsmeh.Onaj koji napada i u gardu je nonstop?Sprečava moguć napad.
  Poenta je druže u tome da iskuliraš malo i komuniciraš bez omalovažavanja ako si toliko u stanju jer ja sam argumentovano odgovorio na tvoju poruku u vezi donacija i najmanje što očekujem je
Citat
Isfrustriani covece, daj zacepi, ok
.
  Ne dao ti bog da mi se tako lično obratiš.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2008, 12:31:19 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
Zar Vam nije palo napamet, da ovakve porive u ljudima, neko koristi na najbolji moguci nacin. Bilo da je u pitanju reklama, vest, ili teznja za dominacijom. Dokle god se ljudi, u posebnim trenucima, budu ophodili ovako jedni prema drugima, nista se nece na bolje postici.
I ne zaboravite na jedno, ako mislite u nekome nesto promeniti, mora se prvo poci od promene u sebi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Tačno tako. Postoji masivno ispiranje mozga kroz sve čime smo okruženi putem termina "dobro" "loše" "ispravno" pogrešno"...Svako ima svoju istinu.Sve dok se um ne otvori bez egoizma,dakle potpuno se otvori ka informacijama budne svesti,jako mnogo može da dobije.
Pitanje je samo,ko želi da bude usamljen u svemu tome?Jer,kad se osoba budi,sve više shvata da ne pripada ovde..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
@taxtex

Odavno su mi dosadila ovakva forumska prepucavanja, na ovom niovu, zato ti i kazem da me batalis, ako je to ikako moguce?  Smile

Ne znam zasto mi stalno upucujes gomilu reci analizirajuci me, kada ti fino kazem da ne zelim imati razgovor sa tobom? jel to ok? Procitao sam svaki tvoj post koji si napisao na ovoj temi i smatram te psihicki .. hajde da se blago izrazim, nesimpaticnom i iritantnom osobom.

Prema tome, care, ako ja kritikujem Zeitgeist Movement ili tu donate opciju, ti se fino uzdrzi od svojih povrsnih i ogranicenih analiza moje licnosti... Da li sam vernik... licemer... itd.. Takodje bih te molio da se uzdrzis od idiotsko-nezrelih komentara ovog tipa "Uuu,sad su provaljeni-pa oni samo žele novac!Auu,bravo bravo,kako si ih raskrinkao    Smile" ... i slicnih... kakvim si sklon...

Na ovu temu sam dosao da vise saznam o svemu ovome i da uspostavim kvalitenu komunikaciju sa isto takvim ljudima, pa makar se ona gradila na kritici ove ideologije. Ukoliko tebi ne odgovara moja kritika opcije za koju si tako slepo zagrizen, ja te opet molim da se suzdrzis od komentarisanja mojih postova i analize moje licnosti  Smiley 1

edit: .
Citat
  Ne dao ti bog da mi se tako lično obratiš.

bolje ti je da Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2008, 13:09:29 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
Ok, da zavrsimo sa ovime. Rekli ste jedan drugome sta ste imali. Svako nadalje obracanje koje nije vezano za temu, leti u kantu.

Tema:
"Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)"

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S

Ludilo...  Smile

Odavno su mi dosadila ovakva forumska prepucavanja, na ovom niovu

Pa opet se trudish, ko na nivou deteta, da tvoja bude zadnja. Tebi da je dojadilo prestao bi da mu odgovaras...

Sve stoji sto su rekli u filmu, ali ona ideja o svetu bez novca u kome svi imaju sve mi deluje kao jedna velika utopija (nazalost).

I meni se cini, al ta vrsta perfekcionizma ne moze da postoji... nazalost...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Eto zasto ja rekoh da je Zeitgeist jedna u stvari utopisticka ideja...pa,mi ljudi ne mozemo ni raspravu o necemu da vodimo a da se medjusobno ne potkacimo,a kamo li da promenimo ovaj pokvareni svet oko sebe.Da bi to postigli ja naprotiv mislim da cela civilizacija mora da krene unazad a ne u napred...gledao sam pre neki dan izvanrednu emisiju o Aboridzanima...e da bi se postigla ta svest koju svi mi prizeljkujemo da se probudi u ljudima,na taj nacin se to moze postici...odreci se materijalnog,ziveti u skladu sa prirodom,koristiti prirodne resurse majcice Zemlje,i uzimati od nje samo koliko je potrebno a visestruko joj vracati....e,sad pitanje za sve...ko je od nas spreman da zivi tako?Van civilizacije i van svakog poznatog sistema....mozemo li mi to? Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
e,sad pitanje za sve...ko je od nas spreman da zivi tako?Van civilizacije i van svakog poznatog sistema....mozemo li mi to? Smile

Ja ne  Smile Sta da radim onda s mojom novostecenom diplomom el.racunara ako se svi vratimo u shume.  Smile mada prijao bi mi lov, i malo svezije meso. Smile

Salim se, al iskreno... ne, ne bih mogao.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
e,sad pitanje za sve...ko je od nas spreman da zivi tako?Van civilizacije i van svakog poznatog sistema....mozemo li mi to? Smile

Ja ne  Smile Sta da radim onda s mojom novostecenom diplomom el.racunara ako se svi vratimo u shume.  Smile mada prijao bi mi lov, i malo svezije meso. Smile

Salim se, al iskreno... ne, ne bih mogao.  Smile
U tome je star, sto judi misle da se treba odreci svega sto danasnja civilizacija pruza. Ne treba se tih pogodnosti odricati, vec jednostavno biti ono sto jesmo. U pravom smislu reci Human bean.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 16:57:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.