Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zeitgeist,The movie (Srpski subtitle)  (Pročitano 527150 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
e pa sad.... Kontra primera u svetskoj politici za obe strane imas i vise nego dovoljno zato sto tu radi i propaganda i anti reklame i ti ne mozes da mi garantujes da je bilo koji od ovih podataka tacan jer nemas apsolutno nijedan 100% pouzdan izvor. Uostalom, tvoj tekst nimalo ne govori o vladarima iz senke, vec samo i jedino o lobiranju, a to nije nista novo, cak to je drugi korak u kapitalistickom drustvu. Na kraju krajeva, poznata je korupcija u Srbiji...
    Posto je Soros-Soros, odmah su mu pripisane zakulisne radnje i i vucenje konaca zajedno sa rotsildima, bafetima i ekipom. Ajd sad razmisli malo. Da Miskovic ima toliko moci kao Soros, ne bi li i on takodje bio proglasen za clana tajnog drustva? A Karic? Sa ovih prostora, jedino je Tito imao 'privilegiju' da bude u knjigama kojekakvih disidenata bude proglasen za masona 32gog reda! To je nesto!
    Nemoj mi pricati da "ne razmisljam svojom glavom" i slicne gluposti, jer sam pratio 5-6 godina istorijate tajnih drustava, lobistickih agencija itd, a sve je pocelo kad je i do mene dosla neka knjiga sa slicnom tematikom, nakon cega me je cela ta prica izuzetno zaintrigirala. Pocevsi od toga da je svaka banka koja u svom nazivu ima rec 'Prva' u stvari rotsildovska (templarska), dosao sam do tvrdnje da je Isus vaskrsao ponovo u rusevinama solomonovog hrama pred nekoliko templara koji su tu pokusavali da iskopaju solomonovo blago. Svaka karika, svaka informacija u tom lancu je izgledala podjednako verodostojno kao i prethodna, tako da je apsolutno nemoguce odrediti gde su pocela proseravanja.
Ako nameravas da mi odgovoris, molim te, nemoj da postujes tekstove sa dogadjajim jer, kao sto rekoh, njihovu istinitost ne mozemo utvrditi, nego samo razmisljaj logicki.
          Pazi, nisam ja rekao da verujem u istoriju kakva se pise u knjigama, ali sam skeptik i prema jednima i prema drugima
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Galaxy S III
E jbg sada se vas trojica tu uzdizete kao neka antisveta trojica koja dosezu dubine svesti, spoznaje, putem izucavanja jedine Istine, samo retkima vidljive i dohvatljive..., te se kao takvi spustate na nivo obicnih ljudi pokusavajuci da objasne svoje visokoumne tvrdnje. 

Ne znam ljudi, ne bih niko da me pogresno shvati, ali mislim da su vam malo mozgovi zatrovani svim tim sto ste citali i u sta 100% verujete. Knjige takodje imaju tu moc manipulacije, nalik na televiziju. Zato me i podsecate na ove koji 100% veruju RTS Dnevniku 2.

Spomenuo sam horoskop jer znam ljude koji se isto tako celi posvecuju astrologiji, potpuno ubedjeni da je to odgovor za sve.  Jos jedni ekstremisti...  Nesto slicno su i ovi opsednuti magijom... i svim ostalim sranjima, koje jedan zdrav mozak ne moze da proguta. Nazalost ovo je vreme u kome najmanje ima zdravoumnih ljudi.

Mozete reci ne znam sta, ali iz svog iskustva sa ekstremima tog tipa( bilo da se radi o religiji, astrologiji, politici, magiji ili zeitgeistu) ja mogu reci da se uvek radilo o psihicki pogubljenim ljudima koji slepo veruju u nesto potpuno ubedjeni i sigurni, sa nekim cudnim sjajem u ocima... bez imalo fleksibilnosti i otvrenosti prema drugacijim pogledima ili bilo kakvim alternativama...i naravno bez trunke sumnje u svoj razum i celokupnu ideologiju kojoj su naklonjeni. To se izgleda redovno desava sa ljudima koji toliko daleko otidju tom levom ulicom razuma, da se jednostavno vremenom gube u svemu tome.

Pravu i jedinu istinu niko nikada i nece saznati... i to je jedina istina u vezi svega. Tako je mozda i najbolje. 

« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 19:36:55 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jesi li ti procitao ista od onoga sto sam ja napisao?
Ono su ti sve cinjenice dragi moj. Sledeci put ako ne zelis objasnjenje nemoj ni da ga trazis.
Zasto bi ja gubio vreme na nekoga ko nece ni potraziti sam ono sto je receno.
Waste of Time
Tax i Sirkan batalite se odgovarati na pitanja ovakvih ljudi i njima slicnih, neka znanje ostane van vecine. Neki put i shvatim zasto Iluminati imaju toliko znanje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Galaxy S III
Ono su ti sve cinjenice dragi moj. Sledeci put ako ne zelis objasnjenje nemoj ni da ga trazis.
Waste of Time
Tax i Sirkan batalite se odgovarati na pitanja ovakvih ljudi i njima slicnih, neka znanje ostane van vecine. Neki put i shvatim zasto Iluminati imaju toliko znanje.
opet pises zatrovane reci  Smile
... uzdrzacu se od daljih komentara.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Waste of Time
opet pises zatrovane reci  Smile
... uzdrzacu se od daljih komentara.
Nemas potrebe za time. Bas nasuprot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
ok, ja izlazim iz filozofije posto svako fura svoju pricu,niko ne slusa druge. ovo je tema za razgovor uzivo, nikako za forum. Ostajte mi zdravo, praticu sta pisete mozda budem imao nesto da dodam
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
позивам лордвејдера да направимо ''Декодирани Цајтгајст'' па да пробамо да намлатимо неки кеш и да успут оптужимо Никарагву или Хондурас за организовану манипулацију на међународном нивоу  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ja nikoga na ovoj, niti na bilo kojoj drugoj temi, ne bijem po usima da mi veruje,ili da veruje u informacije koje iznosim,a koliko je i da li je neko u pravu pokazace vreme...nisam ja ovde jer imam misiju da bilo koga prosvecujem niti intrigiram,neka svako radi ono sto misli da je ispravno Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 09:55:08 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Једноставно први део филма је фалсификат анти хришћански (у ствари анти католички).... други и трећи су екстра...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ovaj film, sa ostalim delovima, oponira sam sebi, za sta je i stvoren ali da bude usmeren ka drugima.
Svaku temu koji obradjuje oponira. Ali deluje neverovatno kada u nekom narednom nastavku mazu neke stvari i kao dokaz koriste vec oponirane teme!?

Pogledajte filmove o platnim karticama, EU, ratu USA-terorizam.... videcete da obilno koriste citate iz Svetog pisma kako bi potkrepili sadasnja desavanje sa tadasnjim predvidjanjima!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 317
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.